Deblocare Becker + iGO +Navigon +RO


Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 755
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#1

Dum Dec 18, 2016 5:27 pm

Imagine
Unlock de pe card pentru Becker cu rezolutia 480 x 272 (7828,seria Zxx)
Contine unlockul,si softurile Navigon + iGO 8.
Populati cu harti.
Se copie pe cardul SD /se pune cardul in aparat si se reporneste.
NU COPIATI IN FOLDER.
La baza cardului sa aveti :
autorun.scp
autorun.exe
Launchpad
IGO
Navigon
etc.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

herciu iulian
Mesaje: 6
Membru din: Mie Dec 28, 2016 1:05 pm

#2

Dum Ian 22, 2017 7:40 am

nu vad ce as putea copia de pe adf.ca dupa ce dezarhivez nu gasesc navigon si nici igo.se poate face un pachet simplu ptr cei care au mai putina experienta in domeniu-

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 755
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#3

Dum Ian 22, 2017 8:05 am

Link refacut,era functional si acela.Arhiva contine iGO8 si navigon,fara harti.

ciprian1609
Mesaje: 1
Membru din: Joi Mar 16, 2017 7:43 am

#4

Joi Mar 16, 2017 10:07 pm

lemax55 scrie:Imagine
Unlock de pe card pentru Becker cu rezolutia 480 x 272 (7828,seria Zxx)
Contine unlockul,si softurile Navigon + iGO 8.
Populati cu harti.
Se copie pe cardul SD /se pune cardul in aparat si se reporneste.
NU COPIATI IN FOLDER.
La baza cardului sa aveti :
autorun.scp
autorun.exe
Launchpad
IGO
Navigon
etc.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.



A mers instalat pe un becker z203. Multumesc din suflet!!!!

Liviu_1
Mesaje: 5
Membru din: Vin Apr 07, 2017 8:25 pm

#5

Sâm Apr 08, 2017 8:47 am

Buna ziua,

Am copiat fisierele pe card, dar nu functioneaza. Spune ca nu gaseste baza de date.
Mai trebuie ceva?. Este BECKER Traffic Assist PRO.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#6

Sâm Apr 08, 2017 9:04 am

Spuneti ca este Becker Traffic Assist Pro.......
Spuneti si modelul respectiv ?????

Liviu_1
Mesaje: 5
Membru din: Vin Apr 07, 2017 8:25 pm

#7

Sâm Apr 08, 2017 1:30 pm

Typ 7916 EC100

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#8

Sâm Apr 08, 2017 2:33 pm

Ok ....am ceva ptr d-stra ...
Salvati ce aveti in gps ...inainte de a proba ce trimit eu...
Eu am deblocat acum ceva timp si a fost ok....
In arhiva gasiti si instructiuni ...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Liviu_1
Mesaje: 5
Membru din: Vin Apr 07, 2017 8:25 pm

#9

Dum Apr 09, 2017 10:16 am

Multumesc pentru fisiere!
Eu nu pot intra ( in BECKER ) pentru ca nu am cablu de date.
Am acces doar la SD si acolo cand schimb hartile in da mesaj de eroare in care spune ca hartile
nu pot fi initializate pentru ca sunt prea vechi!

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#10

Dum Apr 09, 2017 3:00 pm

Sa inteleg ca nu are mufa mini usb ????
Fara acces la flash ....nu puteti face ....cred !

Ps.
Am o parte din suportului cu aceea mufa speciala ....dar nu are ptr.date pe el ....acea mufa ere pe carcasa.
Aici pe suport vad :alimentare,casca ,tmc ...... fara date

Liviu_1
Mesaje: 5
Membru din: Vin Apr 07, 2017 8:25 pm

#11

Dum Apr 09, 2017 5:35 pm

Are o mufa USB normala, pentru stick cu muzica cred!? si mai are o mufa proprietara pentru lagatura la PC.
Cu hartile vechi functioneaza si cu cele noi nu.
Fişiere ataşate
IMG_20170409_200100.jpg
IMG_20170409_200206.jpg
IMG_20170409_200147.jpg
IMG_20170409_200041.jpg
IMG_20170409_202310.jpg

Liviu_1
Mesaje: 5
Membru din: Vin Apr 07, 2017 8:25 pm

#12

Dum Apr 09, 2017 5:38 pm

Fisiere noi.
Fişiere ataşate
IMG_20170409_203757.jpg

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#13

Dum Apr 09, 2017 6:26 pm

Fara legatura cu pc ...nu se poate ...parerea mea .
Licentele sunt in memoria interna ...unde este softul ...
Pe card aveti ...content ....
Incercati rescriere soft .... poate o redenumire din softul de rescriere ...cu un explorer....
Poate gasiti pe cineva .......care poate face asta .

nakeboy
Mesaje: 4
Membru din: Joi Feb 02, 2017 4:39 am

#14

Mie Apr 12, 2017 6:21 pm

Buna,as dori si eu o licenta pt in becker z201 cu igo sa pot pune hartile 2016 q4,prefer sa tin softul original deoarece cu celelalte softuri de igo nu pot regla luminozitatea cu multumiri anticipate

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#15

Mie Apr 12, 2017 6:39 pm

Pentru o luminozitate ok ....adauga urmatoarele linii in sys.txt :

[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_max = 8
backlight_min = 1
backlight_reverse = 0
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 39
backlight_events = 1
battery_warning_limit=20
battery_warning_repetition=1
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1
powermgm_state="0"
backlight_day="100"
backlight_night="100"


Sau aveti aici o interfata din care puteti porni Igo Primo ...dupa card ...sau flash.
Redenumiti "Igo8" in Igo8 original .
Acum copiati Igo8 din arhiva .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Aici aveti Igo Primo cu harti ro la zi :

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Deci se pune in flash sau card

Scrie răspuns

Înapoi la “Becker”