Kit Becker Active sau Transit 800x480 tratat pt HERE.2016.Q4 ?


Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 263
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 80 ori
Been thanked: 106 ori
RCA 2018

#1

Vin Apr 07, 2017 9:17 am

Are cineva un kit tratat sa suporte hartile de Q4.2016 ? Preferabil un kit de active 5, sau 6, sau transit, ceva 800x480.
Aparatul este un Active 6, am incercat mai multe kituri, dar nu imi suporta toate fisierele de poi, fsp, fpa, doar unele, am incercat cu mai multe licente, nu am reusit sa-l fac sa vada toate fisierele, mai exact ma intereseaza sa fie active fbl, fda, fpa, fsp, ftr, hnr si poi, poi truck.

Multumesc anticipat.

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#2

Sâm Apr 08, 2017 5:00 pm

salut.am doar din ce si-a facut update automat.imi lipsesc si mie cladirile,se pot cumpara contra a 10 euro

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 637 ori
Been thanked: 1849 ori

Moderare

RCA 2018

#3

Sâm Apr 08, 2017 5:09 pm

Aveti aici o licenta ptr. Becker ptr. map Here Q4.2016. O dezarhivati si o copiati in folderul License.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Psw:nyky

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 637 ori
Been thanked: 1849 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Sâm Apr 08, 2017 5:16 pm

Dan scrie:Are cineva un kit tratat sa suporte hartile de Q4.2016 ? Preferabil un kit de active 5, sau 6, sau transit, ceva 800x480.
Aparatul este un Active 6, am incercat mai multe kituri, dar nu imi suporta toate fisierele de poi, fsp, fpa, doar unele, am incercat cu mai multe licente, nu am reusit sa-l fac sa vada toate fisierele, mai exact ma intereseaza sa fie active fbl, fda, fpa, fsp, ftr, hnr si poi, poi truck.

Multumesc anticipat.


@dan, iti propun un kit tratat, functional cu Romania map, de pe active 6 plus.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 263
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 80 ori
Been thanked: 106 ori
RCA 2018

#5

Lun Apr 10, 2017 8:06 am

Multumesc tuturor, le incerc si revin.

george77ro
Mesaje: 16
Membru din: Lun Ian 23, 2017 3:24 pm
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#6

Mar Mai 23, 2017 2:28 pm

se poate reface linkul ? multumesc

george77ro
Mesaje: 16
Membru din: Lun Ian 23, 2017 3:24 pm
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#7

Vin Mai 26, 2017 6:18 am

se poate reface linkul? multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 637 ori
Been thanked: 1849 ori

Moderare

RCA 2018

#8

Vin Mai 26, 2017 6:40 am

george77ro scrie:se poate reface linkul? multumesc

Link refacut
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

george77ro
Mesaje: 16
Membru din: Lun Ian 23, 2017 3:24 pm
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#9

Sâm Mai 27, 2017 11:00 am

Multumesc frumos!

ionica
Mesaje: 120
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 4:26 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#10

Vin Iun 09, 2017 5:25 pm

salut am instalat si eu kitul de mai sus dar nu se conecteaza la sateliti ce ar trebui sa fac

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 637 ori
Been thanked: 1849 ori

Moderare

RCA 2018

#11

Sâm Iun 10, 2017 4:52 am

ionica scrie:salut am instalat si eu kitul de mai sus dar nu se conecteaza la sateliti ce ar trebui sa fac

Pe ce aparat l-ai instalat? Trebuie sa faci modificari in sys la linia

[gps]
port="2"
baud="9600"
background_navigation=1

cu valorile specifice aparatului tau.
Cateva valori ptr. Becker:
Becker 7827/7928 /7934 /7977 /7988 --->Port=1 / 2 <> BaudRate=9600
Becker Z013/Z099 /Z201 --->Port=1 <> BaudRate=57600
Becker Z102 --->Port=4 <> BaudRate=57600
Becker Z203 --->Port=2 <> BaudRate=57600
Becker Z204/Z205 --->Port=1 <> BaudRate=57600
Becker Z302 -->Port=7 <> BaudRate=19200
Becker BE A00 8\38400
Becker active 5 port=7 baud=57600

ionica
Mesaje: 120
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 4:26 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#12

Sâm Iun 10, 2017 6:35 am

[gps]
port="2"
baud="9600"
background_navigation=1
datele de mai sus sunt la fel in aparat (sis txt) dar cu cele de jos nu stiu ce sa fac
Cateva valori ptr. Becker:
Becker 7827/7928 /7934 /7977 /7988 --->Port=1 / 2 <> BaudRate=9600
Becker Z013/Z099 /Z201 --->Port=1 <> BaudRate=57600
Becker Z102 --->Port=4 <> BaudRate=57600
Becker Z203 --->Port=2 <> BaudRate=57600
Becker Z204/Z205 --->Port=1 <> BaudRate=57600
Becker Z302 -->Port=7 <> BaudRate=19200
Becker BE A00 8\38400
Becker active 5 port=7 baud=57600

ionica
Mesaje: 120
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 4:26 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#13

Sâm Iun 10, 2017 7:27 am

am rezolvat mersi mult dar miar mai ramine antena tmc cum sa activez

ionica
Mesaje: 120
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 4:26 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#14

Sâm Iun 10, 2017 7:38 am

ar mai fi o problema cind vreau sa pun adresa pentru navigare isi da restart

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 637 ori
Been thanked: 1849 ori

Moderare

RCA 2018

#15

Sâm Iun 10, 2017 7:49 am

ionica scrie:ar mai fi o problema cind vreau sa pun adresa pentru navigare isi da restart

Verifica sa ai licentele ptr. hartile pe care le folosesti.

Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”