instalare softuri pe becker 5 lmu


Avatar utilizator
tgh67
Mesaje: 1
Membru din: Vin Iun 28, 2019 1:31 pm
RCA 2019

#1

Vin Iun 28, 2019 1:42 pm

buna,am o intrebare:se pot folosi 2softuri simultan pe becker 5 lmu?
m-ar interesa softul original +igo

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 400
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 781 ori
RCA 2019

#2

Vin Iun 28, 2019 2:02 pm

Da, se poate.
Il conectezi la calculator si intri in folderul navigator din memoria interna, unde redenumesti navigator.exe in navigator1.exe
Apoi copiezi continutul arhivei de mai jos in folderul navigator.
Pui pe un card un soft de igo primo care sa aiba un folder "Primo" cu executabil in el "Primo.exe"
introduci cardul in aparat, restart si vei avea interfata din care sa selectezi becker sau igo.
Succes!
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Fişiere ataşate
navigator.rar
(675.58 KiB) Descărcat de 28 ori
navigator.rar
(675.58 KiB) Descărcat de 28 ori

Avatar utilizator
Cornelyu
Mesaje: 26
Membru din: Dum Iun 23, 2019 4:10 pm
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2019

#3

Sâm Iun 29, 2019 3:01 pm

Dan scrie:
Vin Iun 28, 2019 2:02 pm
Da, se poate.
Il conectezi la calculator si intri in folderul navigator din memoria interna, unde redenumesti navigator.exe in navigator1.exe
Apoi copiezi continutul arhivei de mai jos in folderul navigator.
Pui pe un card un soft de igo primo care sa aiba un folder "Primo" cu executabil in el "Primo.exe"
introduci cardul in aparat, restart si vei avea interfata din care sa selectezi becker sau igo.
Succes!
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Buna ziua!
Am un gps BECKER BE 7926 (320x240), si as vrea sa-l actualizez ca sa-l mai pot folosi. Va rog, daca vreți, sa mă ajutați sa instalez IGO (nu știu care versiune ar merge mai bine pe acest model). Îmi poate pune cineva fișierele pentru descărcare pentru acest model? Am vazut ceva link-uri in alta parte ( Igo pe Becker 7926,),dar nu mai sunt valabile.
Va multumesc!

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 400
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 781 ori
RCA 2019

#4

Lun Iul 01, 2019 5:46 am

Il folosesti pe auto sau camion ?

Avatar utilizator
Cornelyu
Mesaje: 26
Membru din: Dum Iun 23, 2019 4:10 pm
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2019

#5

Lun Iul 01, 2019 8:04 am

Dan scrie:
Lun Iul 01, 2019 5:46 am
Il folosesti pe auto sau camion ?
Buna!
Vreau sa-l folosesc pe auto (masina mica). Mult timp nu l-am mai folosit pentru ca nu este actualizat si credeam ca nu se mai poate face nimic,dar citind pe aici, am vazut ca daca as instala o versiune de IGO inca l-as mai putea folosi,deaceea mi-ati fi de mare ajutor daca m-ati putea ajuta. Va multumesc!

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 400
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 781 ori
RCA 2019

#6

Lun Iul 01, 2019 8:58 am

Gasesti aici tot ce trebuie, are doar harta romaniei, daca mai doresti harti mai pui pe card in navigator/content/map, poi si speedcam.
Pe memoria interna redenumesti MNAVDCE.exe si inlocuiesti fisierele, iar pe un card pui ce e pt card. Succes!
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
Cornelyu
Mesaje: 26
Membru din: Dum Iun 23, 2019 4:10 pm
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2019

#7

Lun Iul 01, 2019 7:27 pm

Dan scrie:
Lun Iul 01, 2019 8:58 am
Gasesti aici tot ce trebuie, are doar harta romaniei, daca mai doresti harti mai pui pe card in navigator/content/map, poi si speedcam.
Pe memoria interna redenumesti MNAVDCE.exe si inlocuiesti fisierele, iar pe un card pui ce e pt card. Succes!
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Buna seara!
In primul rand,vreau sa va multumesc pentru amabilitatea de care ati dat dovada,raspunzandu-mi la cererea mea. Nu am scris mai repede pentru ca am fost la servici si doar acum am incercat sa ma ocup de gps.
Am facut, cred eu ,toate procesele pe care mi le-ati spus sa le fac,dar gps-ul porneste tot cu interfata veche (becker). Am incercat varianta sa deblochez gps-ul ca sa am acces la fisiere,respectiv la storage card,si am incercat sa-l deschid direct de pe fisierul "navigator,apoi am apsat pe aplicatia "navigator" si incerca sa se deschida,dar imi dadea erroare la fisierul "voice" (lb. italiana). Am sters arhiva cu lb.italiana si am inlocuit-o cu alta limba si nu-mi mai da erroare. Se deschide, si pare sa functioneze bine (desi inca nu l-am probat pe traseu),dar nu se deschide direct pe aplicatia Igo, ci doar daca il deblochez si intru in menu si apas pe aplicatia " navigator". Daca nu deranjez prea mult,va rog daca ati putea sa-mi explicati, ce as putea face si in aceasta directie. Indiferent de raspun,vreau sa VA MULTUMESC FOARTE MULT, pentru ajutorul de pana acum.

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 400
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 781 ori
RCA 2019

#8

Mar Iul 02, 2019 5:56 am

Nu am inteles exact ce ai vrut sa spui aici....
Cornelyu scrie:
Lun Iul 01, 2019 7:27 pm
dar nu se deschide direct pe aplicatia Igo, ci doar daca il deblochez si intru in menu si apas pe aplicatia " navigator".
Eu kitul l-am avut in pc exact cum ti l-am dat, si nu l-am probat de mult, si acum nu am un becker de genul sa il testez.

Avatar utilizator
Cornelyu
Mesaje: 26
Membru din: Dum Iun 23, 2019 4:10 pm
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2019

#9

Mar Iul 02, 2019 9:44 am

Dan scrie:
Mar Iul 02, 2019 5:56 am
Nu am inteles exact ce ai vrut sa spui aici....
Cornelyu scrie:
Lun Iul 01, 2019 7:27 pm
dar nu se deschide direct pe aplicatia Igo, ci doar daca il deblochez si intru in menu si apas pe aplicatia " navigator".
Eu kitul l-am avut in pc exact cum ti l-am dat, si nu l-am probat de mult, si acum nu am un becker de genul sa il testez.
Buna!
In primul rand,vreau sa-ti multumesc pentru raspuns. Ceea ce vroiam sa spun in ultima postare, este ca, atunci cand deschid gps-ul se deschide tot la vechea interfata de la Becker pe care o are originala. Eu as vrea ca atunci cand deschid gps-ul sa se deschida direct pe aplicatia de la IGO sau daca nu se poate,atunci sa se deschida cu ambele optiuni (cea veche de la Becker, desi nu ma mai intereseaza, si cea nou instalata de la IGO), ca sa nu mai fac toate operatiille pe care le-am facut ca sa ajung la aplicatia IGO ca sa-l deschid pe IGO. As fi vrut sa pun imagini ca sa intelegi mai bine ceea am facut,dar nu pot sa le pun,deaceea iti trimit un link cu un mic vídeo care arata cum deblochez gps-ul,ca sa vezi cum am ajuns in meniul gps-ului pentru a deschide aplicatia igo de pe card.Acel vídeo arata doar cum se ajunge la fisiere,dar apoi eu continui sa deschid fisierele pana ajung la aplicatia IGO. Dupa ce vedeti acel vídeo,probabil o sa intelegeti mai bine,ceea ce vreau sa spun. Linkul este: " https://www.youtube.com/watch?v=-LFd3kENun8 ".Eu doar dupa ce ajung la fisierile din gps, respectiv dupa ce selectez: storage card/folderul "navigator"/ si apoi iconita "navigator" (care are un simbol "B"),doar atunci se deschide IGO. Probabil e vreo eroare la redenumirea "mnavdce" (desi cred ca am facut cum mi-ati spus),sau poate fisierul "SYS" are ceva gresit... nu stiu. Va multumesc, si va rog scuzati-mi deranjul.

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 400
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 781 ori
RCA 2019

#10

Mar Iul 02, 2019 10:52 am

In mod normal interfata ramane cea veche, numai ca in momentul in care apesi pe "Navigation" daca ai cardul cu folderul navigator si executabilul navigator.exe, adica kitul de igo, la apasare ar trebui sa intre in igo.

pune cardul in aparat si conecteaza aparatul la un pc, vezi daca iti vede doua partitii, adica memoria interna si cardul, pe care ai folder "Navigator" cu navigator.exe in el.

Avatar utilizator
Cornelyu
Mesaje: 26
Membru din: Dum Iun 23, 2019 4:10 pm
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2019

#11

Mar Iul 02, 2019 11:13 am

Dan scrie:
Mar Iul 02, 2019 10:52 am
In mod normal interfata ramane cea veche, numai ca in momentul in care apesi pe "Navigation" daca ai cardul cu folderul navigator si executabilul navigator.exe, adica kitul de igo, la apasare ar trebui sa intre in igo.

pune cardul in aparat si conecteaza aparatul la un pc, vezi daca iti vede doua partitii, adica memoria interna si cardul, pe care ai folder "Navigator" cu navigator.exe in el.
GPS-ul nu-mi apare in PC,decat daca ma conectez prin Windows mobile device center. Prin acest mod de conectare. imi apare: My Flash Disk si Storage Card. In card am folderul "navigator" cu "navigator.exe" in el, pentru ca doar cand fac click pe "navigator.exe." de pe card, el porneste in igo. Prblema e ca el nu intra automat,ci doar cand apas pe "navigator.exe", dar pana sa ajung sa apas pe "navigator.exe", trebuie sa fac toate operatiile pe care le-am descris in mesajul anterior.

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 400
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 781 ori
RCA 2019

#12

Mar Iul 02, 2019 11:23 am

mai incercam odata, copie cele 3 fisiere din arhiva in memoria interna (suprascrie daca intreaba) apoi reset aparat.
la pornire (sa aiba cardul in el) apasa pe navigation si vezi daca intra in igo.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Fişiere ataşate
copie in memoria interna.rar
(33.17 KiB) Descărcat de 19 ori
copie in memoria interna.rar
(33.17 KiB) Descărcat de 19 ori

Avatar utilizator
costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2019

#13

Mar Iul 02, 2019 6:57 pm

Buna seara,
Detin un Becker Active 6 (BE B40) la care, dupa cum se stie, nu se mai pot face actualizari de harti decat contra cost. As dori sa pot utiliza softul Becker in continuare. Ma puteti ajuta va rog cu o versiune de soft Becker la care sa pot pune harti noi, ori de cate ori apar noi versiuni si cu instructiuni despre cum trebuie sa procedez? Daca nu este posibil as fi interesat sa pastrez softul actual si sa instalez si IGO, iar la pornire, dupa cum rezulta din informatiile de pe forum, sa pot alege sa pornesc IGO.
Va multumesc anticipat.

Avatar utilizator
Cornelyu
Mesaje: 26
Membru din: Dum Iun 23, 2019 4:10 pm
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2019

#14

Mar Iul 02, 2019 10:17 pm

Dan scrie:
Mar Iul 02, 2019 11:23 am
mai incercam odata, copie cele 3 fisiere din arhiva in memoria interna (suprascrie daca intreaba) apoi reset aparat.
la pornire (sa aiba cardul in el) apasa pe navigation si vezi daca intra in igo.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Buna seara!
MULTUMESC FOARTE FOARTE MULT PENTRU AJUTOR. Acum functioneaza perfect, se deschide pe IGO când apăs pe navigation, si l-am testat si pe traseu si sunt foarte foarte mulțumit. Mulțumesc încă o data pentru ajutor si mă rog ca Dumnezeu sa-ti dea sănătate si sa ai si tu parte de ajutorul altora in eventualitatea in care vei avea nevoie vreodată de vreun lucru.MULTUMESC!

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 400
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 136 ori
Been thanked: 781 ori
RCA 2019

#15

Mie Iul 03, 2019 6:28 am

costi19 scrie:
Mar Iul 02, 2019 6:57 pm
Buna seara,
Detin un Becker Active 6 (BE B40) la care, dupa cum se stie, nu se mai pot face actualizari de harti decat contra cost. As dori sa pot utiliza softul Becker in continuare. Ma puteti ajuta va rog cu o versiune de soft Becker la care sa pot pune harti noi, ori de cate ori apar noi versiuni si cu instructiuni despre cum trebuie sa procedez? Daca nu este posibil as fi interesat sa pastrez softul actual si sa instalez si IGO, iar la pornire, dupa cum rezulta din informatiile de pe forum, sa pot alege sa pornesc IGO.
Va multumesc anticipat.
Conectezi aparatul la pc si salvezi undeva folderul navigator.
Redenumesti folderul "navigator" in "navigator1" sau il stergi si copiezi cele 3 foldere din arhiva in memoria interna.
Completezi in folderul becker/content/map si becker/content/poi cu ce harti si poi doresti. In folderul WindowsCE este igo primo, nu completezi cu nimic, nu umbli in el.
Deconectezi de la PC, aparatul se va restarta si vei avea becker si igo cu ultimele harti. Cu actualizarea softului original nu te pot ajuta. Succes!
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”