Becker ready.5 BE B60 blocat pe logo pornire

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 558
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 167 ori
Been thanked: 698 ori

Moderare

#16

Sâm Apr 21, 2018 5:45 pm

pune fisierul asta asa cum este el pe card baga cardul in aparat si fa-i update sa imi spui daca eroarea dispare
Fişiere ataşate
LHApp.rar
(5.91 MiB) Descărcat de 68 ori
ionutp
Mesaje: 27
Membru din: Mar Dec 27, 2016 7:13 pm
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 5 ori

#17

Sâm Apr 21, 2018 5:52 pm

nu
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 558
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 167 ori
Been thanked: 698 ori

Moderare

#18

Sâm Apr 21, 2018 5:56 pm

se mai conecteaza la pc?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 558
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 167 ori
Been thanked: 698 ori

Moderare

#19

Sâm Apr 21, 2018 6:00 pm

despacheteaza si pune folderul nngstart in flashul intern apoi cauta un igo
Fişiere ataşate
NNGStart.7z
(64.99 KiB) Descărcat de 37 ori
ionutp
Mesaje: 27
Membru din: Mar Dec 27, 2016 7:13 pm
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 5 ori

#20

Sâm Apr 21, 2018 6:06 pm

Pus. Nu se schimba nimic.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 558
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 167 ori
Been thanked: 698 ori

Moderare

#21

Sâm Apr 21, 2018 6:12 pm

pune tot romul pe card plus format.cfg plus lhapp.rar si mai rescrie odata
ionutp
Mesaje: 27
Membru din: Mar Dec 27, 2016 7:13 pm
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 5 ori

#22

Sâm Apr 21, 2018 6:20 pm

Facut. Aceeasi eroare.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 238
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 16 ori
Been thanked: 398 ori

Moderare

#23

Dum Apr 22, 2018 3:32 pm

Ti-am urcat si FW Ready5_EC101. Ca si cel precedent, a fost testat pe aparatul meu doar ca nu vor mai fi compatibile licentele.
ionutp
Mesaje: 27
Membru din: Mar Dec 27, 2016 7:13 pm
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 5 ori

#24

Dum Apr 22, 2018 4:36 pm

Multumesc mult "ablbd" pentru ajutor!
De asemenea multumesc si lui "secuiu".
Am rescris FW si merge acum. Am probat un kit de igo primo si e ok.
Ma puteti ajuta si cu un kit de Igo Primo Truck sau Becker Truck, la care sa mearga TMC-ul, pentru acest aparat?
Ultima oară modificat Dum Apr 22, 2018 4:54 pm de către ionutp, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 558
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 167 ori
Been thanked: 698 ori

Moderare

#25

Dum Apr 22, 2018 4:40 pm

este un pic mai greu sa faci tmc sa mearga , asta numai daca maestrul @ablbd iti da UUID lui plus dll-urile si conul de TMC de la romul pe care la-i scris
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 558
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 167 ori
Been thanked: 698 ori

Moderare

#26

Dum Apr 22, 2018 5:41 pm

Prin bunavointa maestrului @ablbd ai in pachet UUID+Tool de rescris + Soft igo primo truck cu tmc pro chinuit de mine , nu modifici nimic in sys.txt si nici nu adaugi la fel si in folderul license
sa ma anunti daca merge sunetul si luminozitatea in igo primo

in packet ai trei foldere :
1- navigator - folder de pus pe card
2- Becker Tool - folder de pus pe card
3- ResidentFlash - continut ce trebuie pus in flashul intern dupa ce scri UUID

UPDATE Becker


Rescriere UUID :
1- dupa ce ai pus cele doua foldere pe card ( navigator si UUID Tool ) bagi cardul in aparat si il pornesti ar trebuii sa intre in total commander , daca a facut asta intri in folderul UUD Tool de pe card si executi BeckerTool.exe apoi apesi pe import si tot asa ana la finalizare
2- inchizi aparatul de la buton , apasat lung nu scurt
3- il lasi sa porneasca cu cardul in el dupa care il conectezi la PC
4- Din folderul ResidentFlash copii tot in flashul intern al aparatului
5-iti populezi folderul map si poi cu harti de la HERE Q4/2017
ionutp
Mesaje: 27
Membru din: Mar Dec 27, 2016 7:13 pm
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 5 ori

#27

Dum Apr 22, 2018 6:58 pm

Am facut. Totul ok, dar la evenimente este 0, frecventa scanata 0. I-am dat traseu de 6000 km prin toata Europa. Mentionez ca sunt in Romania, poate nu scaneaza aici?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 558
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 167 ori
Been thanked: 698 ori

Moderare

#28

Dum Apr 22, 2018 9:29 pm

de abia de la unguri scaneaza pentru ca romania nu transmite nimic TMC
baltazar
Mesaje: 46
Membru din: Joi Noi 09, 2017 11:01 am
Localitate: Salonta
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#29

Mar Ian 01, 2019 1:12 pm

Pute-ti reactualiza linkul?
baltazar
Mesaje: 46
Membru din: Joi Noi 09, 2017 11:01 am
Localitate: Salonta
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#30

Mie Ian 02, 2019 12:03 pm

ablbd scrie:
Sâm Apr 21, 2018 3:31 pm
Ai aici rom Ready.5 BE B60 EC100. Daca reporneste si mai exista continutul cu hartile, te rog sa salvezi tot cu \navigator\content\map
Cum se poate urca rom ul daca nu-l vede calculatorul? Multumesc!
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”