Kit Becker Active sau Transit 800x480 tratat pt HERE.2016.Q4 ?


dmx78
Mesaje: 57
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 3 ori

#31

Mie Apr 18, 2018 6:46 am

rcv64 scrie:
Mie Iul 19, 2017 5:22 pm
zoltan scrie:Am copiat e active 5 , aveti cumva active 6 sau nu e nici o diferneta?? Multumesc!
Poftim Active 6 Plus:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Sal. ar merge beckerul asta pe un ready 6l? am pus modificat softul original cu ceva de aici dar dupa 30 zile se blocheaza pe logo.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3242
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 676 ori
Been thanked: 1960 ori

Moderare

#32

Mie Apr 18, 2018 8:54 am

Ready 6l tratat, nu contine map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

denim07
Mesaje: 7
Membru din: Lun Iul 09, 2018 11:03 am
Has thanked: 6 ori

#33

Mie Iul 11, 2018 1:21 pm

lemax55 scrie:
Mar Aug 15, 2017 5:04 am
Active 6 cu RO Q2.2017
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Salut baieti,
am pus kitul asta de Becker active 6 pe un NavGear WinCe 800x480,functioneaza ireprosabil,are o interfata placuta,l-as tine in paralel cu iGo,dar aparatul nefiind Becker n-are buton back,si din pacate softul nu poate fi folosit pe deplin,ma rog,am vazut ca poti iesi din navigare spre meniu doar apasand power,sleep mode,apoi repornire,si se reaprinde direct in meniul principal.
Exista kitul asta si cu buton back pe display? Ar fi minunat.
Va multumesc mult si apreciez munca depusa pe acest forum. :)

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1593 ori
Been thanked: 821 ori

Moderare

#34

Joi Iul 12, 2018 7:59 am

Ajunge sa pui in sys.txt :
[config.unav]
has_statusbar=1

denim07
Mesaje: 7
Membru din: Lun Iul 09, 2018 11:03 am
Has thanked: 6 ori

#35

Joi Iul 12, 2018 11:18 am

Super,a mers,mersi frumos.
Ca sa fie TMC-ul functional,trebuie tot in sys.txt ceva scris,sau merge doar pe aparate Becker?

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1593 ori
Been thanked: 821 ori

Moderare

#36

Vin Iul 13, 2018 6:42 am

[tmc]

port="COM,1" ; sau 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
baud=4800 ; sau 9600, 19200, 38400, 57600

source="avanteq"
internal_tmc_name="avanteq"
avanteq_source_used=1

;sau

source="gnsport"
internal_tmc_name="gnsport" ; sau internal_tmc_name="NMEA_GPSTMC"
avanteq_source_used=0


setup_hw_immediately_on_hw_ok=1
use_starter_thread=0
tmc_info_database_on=1
tuner_model= "IGO_GPSTMC_TUNER"
update_ltn_on_country_change=1
ignore_suspend=1
ignore_resume=1
internal_restart_timeout=15000
tmc_health_polling_timeout=1000
rds_health_polling_timeout=1000
hwrestart_on_acc=0

denim07
Mesaje: 7
Membru din: Lun Iul 09, 2018 11:03 am
Has thanked: 6 ori

#37

Vin Iul 13, 2018 9:57 am

Multumesc frumos.
Intre timp am dat in alta problema, deci am asa, pe un card iGO primo cu hartile Here 2018 Q1 luate de aici cu licentele din pachet,si toate imi sunt active pe aparat,mai putin HNR-urile..no problem.
Pe alt card am softul Becker active 5 de aici,cu butonul Back adaugat,la care am copiat aceleasi harti cu aceleasi licente,dar pe el nu mai vede nimic activ, nici macar fisierul dem. Ambele carduri le folosesc pt. acelasi aparat NavGear ,am incercat fel si fel de alte licente,n-am nimerit niciuna compatibila,asa ca m-am incurcat de tot ca nu le dau de cap.. :))

eauto
Mesaje: 36
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 4 ori

#38

Lun Mar 11, 2019 5:40 pm

rcv64 scrie:
Mie Apr 18, 2018 8:54 am
Ready 6l tratat, nu contine map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Bună ziua ... puteți reînnoi Ready 6 tratat

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3242
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 676 ori
Been thanked: 1960 ori

Moderare

#39

Mar Mar 12, 2019 6:47 am

Link refacut:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

eauto
Mesaje: 36
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 4 ori

#40

Mar Mar 12, 2019 8:51 pm

Buna ziua, .
Vă mulțumim că ați reînnoit legătura de mai sus, dar, din nefericire, nu funcționează cu mine, am schimbat totul și nu începe, se restabilește la început.
Am o problemă veșnică cu TMC,
acum în "Becker BBF71 (10 ani becker jubileu) Ready 6"
înlocuiește fișierul exe cu alte programe, tastați, tranzit 6, activ 6, activ 5 ... programe funcționează, dar TMC afișează doar 1-2 mesaje.
Cum ar ajuta cineva (toyota?) Să mă dau, aș fi foarte fericit și fericit.
Iată-mi: Data, licența și .exe, din programul original.

Becker BBF71_data+exe+lic.rar
https://www106.zippyshare.com/v/6Q2RlkA0/file.html

și îmi pare rău pentru traducerea Google

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 361
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 651 ori
Been thanked: 999 ori

Moderare

#41

Mar Mar 12, 2019 9:33 pm

Foloseste cu incredere.
Fişiere ataşate
9.15.3.556247.rar
(4.05 MiB) Descărcat de 9 ori
9.15.3.556247.rar
(4.05 MiB) Descărcat de 9 ori

eauto
Mesaje: 36
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 4 ori

#42

Mar Mar 12, 2019 10:16 pm

Nu este bine :(
Pe fotografie Ready 6 (7 buc.) Și Active 5 BT (54 buc.)
(Becker 5, mi-ai facut .exe)
Imagine

7 bucăți au ales și valul dispare, nu caută
După resetarea navei, nu există nimic (0) mesaje.

eauto
Mesaje: 36
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 4 ori

#43

Mie Mar 13, 2019 6:40 am

Astăzi, TMC a ales doar 8 evenimente pe drum.
Totul funcționează foarte bine.
Am schimbat doar ceea ce mi-ai dat și ai salvat.
Voi face o resetare ... iar din nou 6-8 evenimente, nu mai este niciodată mai mult.

eauto
Mesaje: 36
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 4 ori

#44

Mie Mar 13, 2019 5:51 pm

Îți respect job pentru că ai făcut multe.
Putem face altceva pentru a fi TMC normală?
nu funcționează bine, programul ok, TMC nu.

eauto
Mesaje: 36
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 4 ori

#45

Joi Mar 14, 2019 9:44 pm

Problema rezolvată, trebuia să ofer mai multe licențe.
Setul pe care mi l-ai dat este ok.
Vă mulțumim încă o dată.

Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”