Kit Becker Active sau Transit 800x480 tratat pt HERE.2016.Q4 ?


dmx78
Mesaje: 40
Membru din: Joi Ian 05, 2017 12:10 pm
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#31

Mie Apr 18, 2018 6:46 am

rcv64 scrie:
Mie Iul 19, 2017 5:22 pm
zoltan scrie:Am copiat e active 5 , aveti cumva active 6 sau nu e nici o diferneta?? Multumesc!
Poftim Active 6 Plus:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Sal. ar merge beckerul asta pe un ready 6l? am pus modificat softul original cu ceva de aici dar dupa 30 zile se blocheaza pe logo.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2609
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 336 ori
Been thanked: 1036 ori

Moderare

RCA 2018

#32

Mie Apr 18, 2018 8:54 am

Ready 6l tratat, nu contine map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

denim07
Mesaje: 5
Membru din: Lun Iul 09, 2018 11:03 am
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#33

Mie Iul 11, 2018 1:21 pm

lemax55 scrie:
Mar Aug 15, 2017 5:04 am
Active 6 cu RO Q2.2017
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Salut baieti,
am pus kitul asta de Becker active 6 pe un NavGear WinCe 800x480,functioneaza ireprosabil,are o interfata placuta,l-as tine in paralel cu iGo,dar aparatul nefiind Becker n-are buton back,si din pacate softul nu poate fi folosit pe deplin,ma rog,am vazut ca poti iesi din navigare spre meniu doar apasand power,sleep mode,apoi repornire,si se reaprinde direct in meniul principal.
Exista kitul asta si cu buton back pe display? Ar fi minunat.
Va multumesc mult si apreciez munca depusa pe acest forum. :)

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 241
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 828 ori
Been thanked: 365 ori

Moderare

RCA 2018

#34

Joi Iul 12, 2018 7:59 am

Ajunge sa pui in sys.txt :
[config.unav]
has_statusbar=1

denim07
Mesaje: 5
Membru din: Lun Iul 09, 2018 11:03 am
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#35

Joi Iul 12, 2018 11:18 am

Super,a mers,mersi frumos.
Ca sa fie TMC-ul functional,trebuie tot in sys.txt ceva scris,sau merge doar pe aparate Becker?

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 241
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 828 ori
Been thanked: 365 ori

Moderare

RCA 2018

#36

Vin Iul 13, 2018 6:42 am

[tmc]

port="COM,1" ; sau 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
baud=4800 ; sau 9600, 19200, 38400, 57600

source="avanteq"
internal_tmc_name="avanteq"
avanteq_source_used=1

;sau

source="gnsport"
internal_tmc_name="gnsport" ; sau internal_tmc_name="NMEA_GPSTMC"
avanteq_source_used=0


setup_hw_immediately_on_hw_ok=1
use_starter_thread=0
tmc_info_database_on=1
tuner_model= "IGO_GPSTMC_TUNER"
update_ltn_on_country_change=1
ignore_suspend=1
ignore_resume=1
internal_restart_timeout=15000
tmc_health_polling_timeout=1000
rds_health_polling_timeout=1000
hwrestart_on_acc=0

denim07
Mesaje: 5
Membru din: Lun Iul 09, 2018 11:03 am
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#37

Vin Iul 13, 2018 9:57 am

Multumesc frumos.
Intre timp am dat in alta problema, deci am asa, pe un card iGO primo cu hartile Here 2018 Q1 luate de aici cu licentele din pachet,si toate imi sunt active pe aparat,mai putin HNR-urile..no problem.
Pe alt card am softul Becker active 5 de aici,cu butonul Back adaugat,la care am copiat aceleasi harti cu aceleasi licente,dar pe el nu mai vede nimic activ, nici macar fisierul dem. Ambele carduri le folosesc pt. acelasi aparat NavGear ,am incercat fel si fel de alte licente,n-am nimerit niciuna compatibila,asa ca m-am incurcat de tot ca nu le dau de cap.. :))

Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”