BECKER ACTIVE.7s EU, REZOLUȚIA 480X800


Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 207
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 364 ori
Been thanked: 521 ori

Moderare

RCA 2018

#16

Vin Feb 23, 2018 10:10 pm

De aici.

sergiustefan
Mesaje: 11
Membru din: Dum Dec 17, 2017 9:22 am
RCA 2018

#17

Vin Feb 23, 2018 10:20 pm

AM ÎNCERCAT Q3 2017 SI NU A MERS OARE DIN CAUZA LICENȚELOR?
NU PORNEA DELOC.

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 207
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 364 ori
Been thanked: 521 ori

Moderare

RCA 2018

#18

Vin Feb 23, 2018 10:32 pm

Ai licente doar pentru Q4

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 207
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 364 ori
Been thanked: 521 ori

Moderare

RCA 2018

#19

Sâm Feb 24, 2018 7:30 am

@sergiustefan
Poti sa adaugi si licentele de la Q3, le ai mai jos.
► Show Spoiler

sergiustefan
Mesaje: 11
Membru din: Dum Dec 17, 2017 9:22 am
RCA 2018

#20

Sâm Feb 24, 2018 7:33 am

multumesc

sergiustefan
Mesaje: 11
Membru din: Dum Dec 17, 2017 9:22 am
RCA 2018

#21

Sâm Feb 24, 2018 8:35 am

PORNESTE DAR NU VEDE HARTILE Q3 2017 ORICUM MULTUMESC

crishv
Mesaje: 15
Membru din: Lun Iul 10, 2017 7:21 pm
Has thanked: 8 ori
RCA 2018

#22

Mie Mai 16, 2018 8:26 pm

Salutare. Am descărcat softul de la postul #3 și merge pe un Lodestar LS Speed 7 inci. Eu lucrez pe camion și sunt în Germania. Am o problemă, dacă de exemplu sunt în Germania și vreau să merg în Polonia, intru să selectez țara, le arată toate denumirile de țări dar când selectez Polonia sau altă țară decât în cea care sunt, nu merge. Nu se tastează țara pe care o selectezi. Merge doar în cea care ești atunci când deschizi GPS-ul. În rest totul merge foarte bine.
Poate știți vreo soluție.
Mulțumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#23

Joi Mai 17, 2018 2:48 am

@crishv incearca acest kit
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

crishv
Mesaje: 15
Membru din: Lun Iul 10, 2017 7:21 pm
Has thanked: 8 ori
RCA 2018

#24

Joi Mai 17, 2018 8:57 pm

Salut.
Am incercat acest kit, este ok dar nu are deloc sunet.

Avatar utilizator
gnd
Mesaje: 12
Membru din: Dum Apr 09, 2017 6:42 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 30 ori
RCA 2018

#25

Vin Mai 18, 2018 3:01 am

rcv64 scrie:
Dum Feb 04, 2018 8:15 am
sergiustefan scrie:
Dum Feb 04, 2018 7:00 am
BECKER ACTIVE.7s EU, REZOLUȚIA 480X800, MĂ POATE AJUTA ȘI PE MINE CINEVA CU UN SOFT PENTRU CAMIOANE TMC FUNCȚIONAL? AM INSTALAT Igo 9.6.134055 E OK DAR NU FUNCȚIONEAZĂ TMC-ul.
MULȚUMESC ANTICIPAT.
S-a mai discutat, TMC functioneaza doar pe softul original (Becker). Urmareste discutia de aici, ar putea functiona si la tine.

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f= ... 3&start=60

Colegii mei vor modifica un soft original cu TMC functional.

TMC functioneaza perfect pe aparatele becker cu igo primo.Am testat pe active 5,active 6 eu,profesional 6 transit 6...Am testat in Ungaria,Audtria,Germania.

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#26

Vin Mai 18, 2018 3:17 am

@crishv kitul de la postul #3 are sunet?Daca nu,atunci este de vina procesorul.

crishv
Mesaje: 15
Membru din: Lun Iul 10, 2017 7:21 pm
Has thanked: 8 ori
RCA 2018

#27

Vin Mai 18, 2018 8:28 pm

Softul de la postul #3 are sunet. Merge perfect, doar că nu poți selecta altă țară decât cea în care ești când deschizi navigația. Chiar dacă mergi în altă țară, îți rămâne cea anterioară și ca să poți selecta țara în care ești trebuie să îi dai "revenire la setările din fabrică" și apoi când se deschide citește țara în care ești. Ca alternativă ai opțiunea "introducere coordonate"sau "selectare pe hartă"
Am și iGO Primo și amândouă au sunet ai aparatul are sunet. Softul de la postul #23 nu are sunet și după ce îl pornesc nici aparatul nu mai are sunet și trebuie să repornesc aparatul ca să revină sunetul la aparat. Am renunțat la kit-ul de la postul #23, o să folosesc cel de la postul #3 că e super și merge perfect afară doar de problema cu țările. Dar ai cele două alternative pe care le-am scris la început.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#28

Sâm Mai 19, 2018 3:25 am

@crishv cand ai timp incearca si acest,verifica in setari sa nu fie sunetul inchis
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
secuiu
Mesaje: 404
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 98 ori
Been thanked: 430 ori
RCA 2018

#29

Sâm Mai 19, 2018 9:03 am

@gnd

Ai mare dreptate , si te sustin , insa TMC +Igo primo ( nu nextgen ) nu este functional pe aparatele din gama S - SL

crishv
Mesaje: 15
Membru din: Lun Iul 10, 2017 7:21 pm
Has thanked: 8 ori
RCA 2018

#30

Dum Mai 20, 2018 1:07 pm

Am descărcat kit-ul de la postul #28 și merge totul la el. Este un Becker Tranzit 70 LMU. Totuși îmi place mai mult cel de la postul #3 la care nu merge să selectezi țările, acela este un Becker active.7sl. Dacă ai cumva un kit cu Becker active.7sl care să fie complet funcțional ar fii minunat. Dacă nu o să folosesc cel de la postul #28. Săptămâna asta îl testez în trafic (cel de la #28) să văd cum merge. Am testat cel de la #3 și merge bine, eu sunt în Germania pe camion cu remorcă.
Mulțumesc pentru timpul și efortul depus de a posta aceste kit-uri. Apreciez mult.

Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”