Becker Active 5 LMU - diverse


marius71
Mesaje: 12
Membru din: Mie Iul 19, 2017 6:42 pm
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#1

Joi Iul 27, 2017 8:43 pm

Se poate face „trata ??” un Becker Active 5 LMU să se poată descărca Lifetime Speed Camera Warner de pe Becker Content Manager ?? .......... nu varianta domnească de a cumpăra ........... 130 de euro parcă e cam mult.

Știe cineva ce versiune de IGO are acest becker ??? Unde să mă uit după treaba asta ??

Mai am o întrebare, trebuie să-i activez TMC așa cum am văzut discuții în altă parte cu un text în sys.exe ??? Anterior am avut un Navigon și parcă funcționa mai bine.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1535
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 353 times
Been thanked: 1035 times

Moderare

RCA 2018

#2

Vin Iul 28, 2017 5:38 am

Poti incerca sa vezi ce iese,faci un back-up prima data la tot ce ai acum si inlocuiesti doar folderul navigator cu cel din arhiva de mai jos
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

marius71
Mesaje: 12
Membru din: Mie Iul 19, 2017 6:42 pm
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#3

Vin Iul 28, 2017 7:07 pm

Și ce ar trebui să se întâmple ?? .......... întreb pt. ca sunt novice în „tratamente”.
Deci ce versiune de IGO are acest model ??
Ultima oară modificat Vin Iul 28, 2017 7:20 pm de către marius71, modificat de 2 ori în total.

marius71
Mesaje: 12
Membru din: Mie Iul 19, 2017 6:42 pm
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#4

Vin Iul 28, 2017 9:06 pm

Am înlocuit folderul navigator, de pornit pornește, este și pentru camion, a găsit sateliții rapid. M-am uitat la el în informații / licențe și toate par a fi recunoscute (nu-s cu roșu). La informații / tmc despre câteva spune ca sunt inactive. Interfața, totul pare să funcționeze corect.
Acuma însă marea problemă este că Becker content manager nu-l vede și spune că aparatul nu este conectat, deci adio cont la Becker așa că nu pot ști dacă ar descărca ceva de acolo.

No, ce se poate face ??? Să mut conținutul Sys / tmc de la navigatorul tău la mine ? Să mut licențele de la tine la mine ?? Sau există altă șmecherie ca content manager să recunoască navigatorul de la tine ???

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1535
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 353 times
Been thanked: 1035 times

Moderare

RCA 2018

#5

Sâm Iul 29, 2017 3:38 am

Este V.9.15.3.376913,nu cred ca v-a functiona ce doresti.La kitul de mai sus poti folosi speedcam-urile din sectiunea iGO.

marius71
Mesaje: 12
Membru din: Mie Iul 19, 2017 6:42 pm
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#6

Sâm Iul 29, 2017 6:15 am

Mulțumesc frumos pentru amabilitate.
Speedcam funcționează și pe navigatorul original, le-am tot descărcat și de aici și din alte părți.
Însă întrebarea mea despre versiune era în sensul că este un Igo Primo, un Igo Nextgen, ca să știu dacă găsesc ceva staff-uri dacă sunt potrivite pentru el sau nu.

Dacă nu sunt prea sâcâitor și dacă-mi permiți aș mai avea o întrebare. Pot să fac ceva să-l fac mai luminos, să-i dau contrast mai puternic la culori, că din setările lui parcă nu-i suficient atunci când bate lumina zilei pe el.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1535
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 353 times
Been thanked: 1035 times

Moderare

RCA 2018

#7

Sâm Iul 29, 2017 6:41 am

Poti incerca sa adaugi in sys.txt si vezi daca este vreo schimbare
[power]
backlight_manage_values=1
backlight_manage_keys=1
backlight_min=1
backlight_max=19
backlight_methods=50
backlight_day=100
backlight_day_battery=100
backlight_night=100
backlight_night_battery=100
tunnel_backlight_enabled=1
backlight_tunnel=80
power_off_mode=1
poweroff_timeout=1
powermgm_state=0
skip_suspend_process_all=1

Stergi folderul save dupa modificare.In legatura cu iGO ar fi un primo dar in versiune becker.

marius71
Mesaje: 12
Membru din: Mie Iul 19, 2017 6:42 pm
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#8

Sâm Iul 29, 2017 7:56 am

Este ceva mai luminos dar contrastul dintre culori devine mai șters. Probabil că dacă va bate lumina pe el nu va fi o îmbunătățire, iar dezavantajul este că dacă ștergi „save” ai pierdut nu numai setările stabilite dar și destinațiile.
Am copiat licențele la mine dar când se conectează la content manager nu-mi dă nimic în plus să descarc.
Mulțumesc oricum.

malix_yo
Mesaje: 5
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:13 am
RCA 2018

#9

Dum Iul 30, 2017 9:53 am

Al meu nu il vede content manager.A mai intalnit cineva problema asta?Se conecteaza la laptop dar content manager nu il detecteaza?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2495
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 306 times
Been thanked: 925 times

Moderare

RCA 2018

#10

Dum Iul 30, 2017 1:40 pm

malix_yo scrie:Al meu nu il vede content manager.A mai intalnit cineva problema asta?Se conecteaza la laptop dar content manager nu il detecteaza?

Cred ca vede doar cu softul original si cont la Becker.

LOGANROLY
Mesaje: 19
Membru din: Mie Ian 04, 2017 12:13 am
Has thanked: 56 times
RCA 2018

#11

Dum Iul 30, 2017 8:59 pm

mersi functioneaza.

malix_yo
Mesaje: 5
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:13 am
RCA 2018

#12

Lun Iul 31, 2017 5:27 am

Nu cred că este un soft tratat.Am incercat să îl conctez și cu soft d becker tranzit dar ac elasi rezultat.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1535
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 353 times
Been thanked: 1035 times

Moderare

RCA 2018

#13

Lun Iul 31, 2017 5:48 am

Tratat=poti folosi hartile de pe forum.

marius71
Mesaje: 12
Membru din: Mie Iul 19, 2017 6:42 pm
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#14

Mie Aug 02, 2017 8:11 pm

La content manager trebuie să ai cont și soft totul original. De aceea la înlocuirea folderului „navigator” nu am mai putut să mă conectez pe contul meu. Când accesezi content manager mai întâi îți scanează navigatorul și apoi te lasă să intri în cont, după care îți spune ce noutăți a pregătit pentru navigatorul tău.

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 177
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 300 times
Been thanked: 363 times

Moderare

RCA 2018

#15

Joi Aug 03, 2017 8:46 pm

marius71 scrie:
...Pot să fac ceva să-l fac mai luminos...

Daca aparatul este sigur Active 5 (BBF10) setarile pentru luminozitate sunt:

[power]
backlight_events = 1,2
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_min = 1
backlight_max = 100
backlight_reverse = 0
backlight_methods = 61
skip_suspend_process_all=1
use_power_notification_poll_for_suspend_time=1
disconnect_gps_on_suspend=0
powermgm_state="0"
use_poweroff_on_shutdown=1
sdcard_remove_onsuspend_ignore=1

battery_low_limits="20, 15"
battery_shutdown_at=7
battery_shutdown_delay=10

backlight_day_default=100
backlight_night_default=70
backlight_tunnel_default=40
backlight_tunnel_night_default=9
backlight_boost_disable_battery_level=98
backlight_boost_brightness_percent=100
backlight_boost_enable_level=90
restore_backlight_on_power_resume=1
handle_power_while_focus_lost=1


Pentru ceilalti, odata ce aparatul a fost modificat nu va mai fi recunoscut de Becker Content Manager. Un lucru ma nedumireste: De ce ati mai achizitionat un aparat cu LMU(Life Time Map Update) daca nu sunteti multumiti de el?!

Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Becker”