Unlock Becker active 6 LMU


Scrie răspuns
sosoveritas
Mesaje: 4
Membru din: Lun Dec 19, 2016 5:06 pm
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#46

Vin Sep 22, 2017 6:07 pm

Active 5 si 6 executa calea din shell.ini de pe card...am descoperit accidental.
Sorin

cosyty
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mar 17, 2017 6:02 pm
RCA 2018

#47

Mie Noi 01, 2017 5:00 pm

salut
am incercat sa schimb softul pe un becker BE B30 si nu mai boot-eaza( se restarteza la nesfarsit)
are cineva flashul original sau vreo modalitate de revenire la setari?

manole76
Mesaje: 77
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 31 ori
Been thanked: 15 ori
RCA 2018

#48

Mie Noi 01, 2017 6:16 pm

Salut! Va rog frumos daca se poate, am si eu nevoie de un kit de becker pt camion sa-l pun langa un Primo 2 pe un gps Serioux Urban Pilot UPQ500 cu rezolutia de 800X480, sa aibe butonul in soft, pe display, un kit care stiti ca functioneaza bine. Nu este pt mine este pt cineva care vrea neaparat becker :) . Multumesc frumos!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1988
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 532 ori
Been thanked: 1612 ori

Moderare

RCA 2018

#49

Mie Noi 01, 2017 6:27 pm

@cosyty inlocuieste folderul navigator cu acesta,contine harta RO
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

sau
Mai poti instala in PC aplicatia Becker_Content_Manager,te conectezi si poate restaurezi ceva.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1988
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 532 ori
Been thanked: 1612 ori

Moderare

RCA 2018

#50

Mie Noi 01, 2017 7:38 pm

@manole76 ai un kit
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

manole76
Mesaje: 77
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 31 ori
Been thanked: 15 ori
RCA 2018

#51

Mie Noi 01, 2017 11:39 pm

lemax55 scrie:
Mie Noi 01, 2017 7:38 pm
@manole76 ai un kit
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
lemax55 multumesc frumos, tot respectul!

manole76
Mesaje: 77
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 31 ori
Been thanked: 15 ori
RCA 2018

#52

Joi Noi 02, 2017 12:13 am

lemax55 din pacate nu merge sunetul si culmea dupa ca am iesit din program, din becker, nu mai mergea sunetul deloc pe aparat, volumul la maxim, fm-ul dezactivat si nimic, am pornit Primo si tot la fel, mut de tot! :) am oprit gps-ul si l-am pornit, nimic. Am dat o resetare din fabrica tot nimic! Pana la urma si-a revenit cu o resetare din butonul de pe spate! O fi dezactivat ceva prin windows!? Oricum multumesc inca o data!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1988
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 532 ori
Been thanked: 1612 ori

Moderare

RCA 2018

#53

Joi Noi 02, 2017 4:42 am

@manole76 nu este compatibil cu procesorul,la fel am patit si eu cu o chinezarie.

seitan_sorin
Mesaje: 2
Membru din: Vin Noi 03, 2017 8:29 am
RCA 2018

#54

Vin Noi 03, 2017 8:47 am

Salutare. Ma poate ajuta cineva ? am un Becker traffic assist highspeed, mai vechiut un pic si i-am formatat din gresala cardul. Cum fac sa ii bag hartile inapoi? se poate ? sau unele actualizate ? Am incercat sa recuperez cu Content Manager dar nu mi se conecteaza la PC. Multumesc !

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3005
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 476 ori
Been thanked: 1523 ori

Moderare

RCA 2018

#55

Vin Noi 03, 2017 9:04 am

seitan_sorin scrie:
Vin Noi 03, 2017 8:47 am
Salutare. Ma poate ajuta cineva ? am un Becker traffic assist highspeed, mai vechiut un pic si i-am formatat din gresala cardul. Cum fac sa ii bag hartile inapoi? se poate ? sau unele actualizate ? Am incercat sa recuperez cu Content Manager dar nu mi se conecteaza la PC. Multumesc !
Incearca, pune pe un card de max. 2Gb continutul arhivei, reset...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

seitan_sorin
Mesaje: 2
Membru din: Vin Noi 03, 2017 8:29 am
RCA 2018

#56

Vin Noi 03, 2017 1:40 pm

rcv64 scrie:
Vin Noi 03, 2017 9:04 am
seitan_sorin scrie:
Vin Noi 03, 2017 8:47 am
Salutare. Ma poate ajuta cineva ? am un Becker traffic assist highspeed, mai vechiut un pic si i-am formatat din gresala cardul. Cum fac sa ii bag hartile inapoi? se poate ? sau unele actualizate ? Am incercat sa recuperez cu Content Manager dar nu mi se conecteaza la PC. Multumesc !
Incearca, pune pe un card de max. 2Gb continutul arhivei, reset...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Am pus fisierul tau pe card si a luat-o, insa mai am o problema.. nu-mi detecteaza pozitia prin GPS si orice traseu as configura punctul de plecare este I. C. Bratianu, Bucuresti.. si nu pot schimba nicium.
Multumesc anticipat !

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3005
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 476 ori
Been thanked: 1523 ori

Moderare

RCA 2018

#57

Vin Noi 03, 2017 3:29 pm

seitan_sorin scrie:
Vin Noi 03, 2017 1:40 pm
rcv64 scrie:
Vin Noi 03, 2017 9:04 am
seitan_sorin scrie:
Vin Noi 03, 2017 8:47 am
Salutare. Ma poate ajuta cineva ? am un Becker traffic assist highspeed, mai vechiut un pic si i-am formatat din gresala cardul. Cum fac sa ii bag hartile inapoi? se poate ? sau unele actualizate ? Am incercat sa recuperez cu Content Manager dar nu mi se conecteaza la PC. Multumesc !
Incearca, pune pe un card de max. 2Gb continutul arhivei, reset...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Am pus fisierul tau pe card si a luat-o, insa mai am o problema.. nu-mi detecteaza pozitia prin GPS si orice traseu as configura punctul de plecare este I. C. Bratianu, Bucuresti.. si nu pot schimba nicium.
Multumesc anticipat !
Ba poti....intri in SETARI-in submeniul GPS, debifezi casuta si dai Autodetectare sateliti....

Sofertir
Mesaje: 54
Membru din: Sâm Apr 15, 2017 4:54 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#58

Mar Noi 21, 2017 5:42 pm

Buna. Am si eu un Becker 6 lmu si as dori daca se poateun bakup original. De la cine lam cumparat a sters tot din el. Multumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1988
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 532 ori
Been thanked: 1612 ori

Moderare

RCA 2018

#59

Mar Noi 21, 2017 9:27 pm

De la un active 6 plus te pot ajuta.Cu Becker_Content_Manager nu ai incercat?

Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 100
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
Localitate: Botosani
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 41 ori
RCA 2018

#60

Sâm Dec 30, 2017 6:02 pm

am si eu o problema cu un becker active 6...a ajuns la mine formatat si nu se conecteaza la Pc de nici un fel
am incercat si cu pornirea de pe card (call "\Storage Card\iGO8\iGO8.exe) nici un rezultat
ecran de start cu aceasta eroare apare,,Datele cardului nu au fost găsite,,
Imagine
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!

Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Becker”