Unlock Becker active 6 LMU


Scrie răspuns
cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#31

Mar Apr 11, 2017 7:21 pm

am refacut back-up ul din content manager(pana acum copiam folderul in telefon) si sunt curios sa vad daca mai imi da acea eroare voce-traseu.apoi ma concentrez pe primo

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#32

Mar Apr 11, 2017 7:23 pm

apropo,e vreo solutie ca primo sa foloseasca hartile din becker?dar doar hartile si POI,eventual

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#33

Mie Apr 12, 2017 6:19 pm

revin la vechiul topic.lansarea BT nu functioneaza,apas pe lansare si nu se intampla nimic.daca mai aveti putin timp sa va uitati,va rog frumos.multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#34

Joi Apr 13, 2017 5:52 am

cyp123 scrie:revin la vechiul topic.lansarea BT nu functioneaza,apas pe lansare si nu se intampla nimic.daca mai aveti putin timp sa va uitati,va rog frumos.multumesc

Incearca sa-l pornesti manual, astfel:
-deschizi explorer, ResidentFlash, vei gasi un folder PhoneLink, in interior PhoneLink aplication, click pe aplicatie si vezi daca porneste.

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#35

Joi Apr 13, 2017 8:21 am

mm.nu vrea.nu e chiar asa important,la urma urmei

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 231
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 60 ori
Been thanked: 87 ori
RCA 2018

#36

Vin Apr 14, 2017 9:24 am

rcv64, nu reusesc sa o fac sa plece de pe card sub nici o forma ... am formatat FAT32 un card de 1 GB pus pe el total commander cu toate fisierele de iboot, autorun ... etc, nu vrea, si nici la vre-un calculator nu il recunoaste, imi da numai USB Not Recognized, si pe win7, si xp si 8 si 10. ce sa mai incerc ? Multumesc.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#37

Vin Apr 14, 2017 10:11 am

Dan scrie:rcv64, nu reusesc sa o fac sa plece de pe card sub nici o forma ... am formatat FAT32 un card de 1 GB pus pe el total commander cu toate fisierele de iboot, autorun ... etc, nu vrea, si nici la vre-un calculator nu il recunoaste, imi da numai USB Not Recognized, si pe win7, si xp si 8 si 10. ce sa mai incerc ? Multumesc.


Vezi ca denumirea cardului este vazuta ca SDMMC. Deci in iboot
trebuie sa ai linia :

Run "\SDMMC\......\......exe"

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 231
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 60 ori
Been thanked: 87 ori
RCA 2018

#38

Vin Apr 14, 2017 1:35 pm

nu a mers nici cu sdmmc in iboot, dar din greseala am pus pe card un folder navigator cu navigator.exe in el ... si a plecat cu el, deci cine nu reuseste cu iboot, poate incerca cu un total commander redenumit in folder "navigator" si exe-ul in "navigator.exe". O zi buna si sarbatori fericite tuturor.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#39

Vin Apr 14, 2017 1:39 pm

Dan scrie:nu a mers nici cu sdmmc in iboot, dar din greseala am pus pe card un folder navigator cu navigator.exe in el ... si a plecat cu el, deci cine nu reuseste cu iboot, poate incerca cu un total commander redenumit in folder "navigator" si exe-ul in "navigator.exe". O zi buna si sarbatori fericite tuturor.

Cu iboot pornesc doar active 40....50.

icelyberty30
Mesaje: 13
Membru din: Dum Mar 26, 2017 4:55 pm
RCA 2018

#40

Sâm Mai 06, 2017 5:36 pm

Am un becker transit.6 ec104 sau be b50 cu rezoluție de 800x480 am reușit și l am deblocat după cum a explicat modulatorul rcv64 și mulțumesc pe această cale că pot să lucrez iar cu igo doar că nu reușesc să activez tmc nici pe navigația becker nici pe igo pe becker îmi dă o eroare ceva de genul "AVANTEQ NOT INITIALUZED" când deschid aplicația.rog să mă ajute cineva sa rezolv aceasta problema daca de poate

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#41

Sâm Mai 06, 2017 5:51 pm

icelyberty30 scrie:Am un becker transit.6 ec104 sau be b50 cu rezoluție de 800x480 am reușit și l am deblocat după cum a explicat modulatorul rcv64 și mulțumesc pe această cale că pot să lucrez iar cu igo doar că nu reușesc să activez tmc nici pe navigația becker nici pe igo pe becker îmi dă o eroare ceva de genul "AVANTEQ NOT INITIALUZED" când deschid aplicația.rog să mă ajute cineva sa rezolv aceasta problema daca de poate

In sys.txt introdu linia:

[tmc]
source="avanteq"
port="COM,5"
internal_tmc_name="avanteq"
tuner_model= "IGO_GPSTMC_TUNER"
update_ltn_on_country_change=1
ignore_suspend=1
ignore_resume=1
internal_restart_timeout=15000
tmc_health_polling_timeout=1000
rds_health_polling_timeout=1000

icelyberty30
Mesaje: 13
Membru din: Dum Mar 26, 2017 4:55 pm
RCA 2018

#42

Sâm Mai 06, 2017 10:05 pm

Am introdus linia care mi ai recomandato și când am deschis sistemul de navigație pe becker exact același eroare și mă gândesc că din cauza asta nu merge nici pe igo.am adăugat linia care mi ai spus atât în sys de la becker cât și în sys de la igo și nimic tot nu vrea.am făcut și proba invers și merge adică am redenumit navigator 1 în navigator și a merge.

ionica
Mesaje: 119
Membru din: Sâm Mai 13, 2017 4:26 pm
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#43

Mar Mai 16, 2017 7:19 pm

ajutatima fratilor si pe mine cu un soft bun pentru un becker active 5 LMU VAMULTUMESC ANTICIPAT SI CITEVA INSTRUCTIUNI CA NU PREA MA PRICEP

internaut19
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mai 26, 2017 5:24 am
RCA 2018

#44

Vin Mai 26, 2017 5:29 am

@rcv64 - Se poate incarca arhiva cu navigator din nou? Pe link-urile de mai sus apare 404 Not Found.

Mersi.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#45

Vin Mai 26, 2017 6:19 am

internaut19 scrie:@rcv64 - Se poate incarca arhiva cu navigator din nou? Pe link-urile de mai sus apare 404 Not Found.

Mersi.

Link refacut si aici si sus

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Becker”