Unlock Becker active 6 LMU


Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#16

Lun Apr 10, 2017 2:46 pm

cyp123 scrie:cand deschid in total commender,il vede ca pe un storage card.multumesc

Ai aici o interfata de unde poti porni Becker de pe memoria interna, Primo de pe card si bluetooth.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Instalare:
-conectezi gps-ul la pc si redenumesti folderul navigation in navigation1
-langa folderul navigation1 copii folderul navigation din arhiva
-pe card poti pune un kit de iGO Primo sub forma Primo/Primo.exe (folderul se va numi Primo iar executabilul Primo.exe)
-deconectezi gps-ul de la pc, pornesti va porni noua interfata.
Astept feedback. Eventualele erori le corectam.
Fişiere ataşate
Untitled.jpg

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#17

Lun Apr 10, 2017 6:45 pm

ok.apare interfata,insa e nefunctionala.pe oricare din cele 3 apas,inclusiv semnul de explorer,apare cannot find 'navigation' (or one of its components).make sure the path and filename are correct and that all the riquired libraries are available.
asta daca respectivele foldere si executabilul din becker le numesc navigator(asa este si in versiunea originala).
daca le numesc navigation,nu se mai deschide windowsul.
am incercat sa redenumesc si navigation.ini cu navigator.ini,insa apare mesajul cannot find the path myflash/navigation.ini si nu se mai deschide windows.

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#18

Lun Apr 10, 2017 6:48 pm

apropo,in acel kit tratat becker active 6 pe care l-ati postat nu funcioneaza functia telefon.este in meniu,dar nu este activa

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#19

Mar Apr 11, 2017 3:36 am

inca ceva am observat.pe softul original,vocea nu e in cocncordanta cu realitatea.am stat la semafor,fiin prima masina si urmand sa fac stanga.pe harta arata corect,in Ioana imi spune peste 5 strazi faceti stanga.alteori spune peste 3 strazi.am schimbat cu Marcel,insa aceleasi aiureli le spune si asta.cum se poate corecta?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#20

Mar Apr 11, 2017 3:42 am

cyp123 scrie:inca ceva am observat.pe softul original,vocea nu e in cocncordanta cu realitatea.am stat la semafor,fiin prima masina si urmand sa fac stanga.pe harta arata corect,in Ioana imi spune peste 5 strazi faceti stanga.alteori spune peste 3 strazi.am schimbat cu Marcel,insa aceleasi aiureli le spune si asta.cum se poate corecta?

Softul original cu care a venit aparatul?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#21

Mar Apr 11, 2017 3:49 am

cyp123 scrie:ok.apare interfata,insa e nefunctionala.pe oricare din cele 3 apas,inclusiv semnul de explorer,apare cannot find 'navigation' (or one of its components).make sure the path and filename are correct and that all the riquired libraries are available.
asta daca respectivele foldere si executabilul din becker le numesc navigator(asa este si in versiunea originala).
daca le numesc navigation,nu se mai deschide windowsul.
am incercat sa redenumesc si navigation.ini cu navigator.ini,insa apare mesajul cannot find the path myflash/navigation.ini si nu se mai deschide windows.


Refa totul cu arhiva asta

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Denumirea era gresita. Acelesi instructiuni de instalare.

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#22

Mar Apr 11, 2017 3:53 am

da,cu softul original,si cu up-date facut la harti din content manager,avand lifetime upgrade

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#23

Mar Apr 11, 2017 4:03 am

nu booteaza.apare mesajul,in germana de data asta,datei nicht gefunden:
\ResidentFlash|navigator|Main/navigation.ini

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#24

Mar Apr 11, 2017 4:08 am

la fel si acum,daca schimb navigator.ini cu navigation.ini,in fulderul Main,atunci porneste interfata,apar iconitele,insa cand apas pe ele vine cu eroarea amintita de ieri,ca nu gaseste calea

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#25

Mar Apr 11, 2017 4:35 am

cyp123 scrie:la fel si acum,daca schimb navigator.ini cu navigation.ini,in fulderul Main,atunci porneste interfata,apar iconitele,insa cand apas pe ele vine cu eroarea amintita de ieri,ca nu gaseste calea

Colegule cyp, denumirea memoriei interne este ResidentFlash nu My flash disk pe care o foloseam eu. Asa cand lucrez in orb. Wait refac....

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#26

Mar Apr 11, 2017 4:40 am

rcv64 scrie:
cyp123 scrie:la fel si acum,daca schimb navigator.ini cu navigation.ini,in fulderul Main,atunci porneste interfata,apar iconitele,insa cand apas pe ele vine cu eroarea amintita de ieri,ca nu gaseste calea

Colegule cyp, denumirea memoriei interne este ResidentFlash nu My flash disk pe care o foloseam eu. Asa cand lucrez in orb. Wait refac....

Incearca acum am refacut interfata, astfel:
-folderul navigator din memoria interna il redenumesti in navigator1
-langa el copii navigator din arhiva

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#27

Mar Apr 11, 2017 5:39 am

da da da.acum functioneaza interfata.insa,pt igo primo nu este functional gps-ul.
este pe detectare automata gps,cand dau in cerc sunde sunt satelitii,nu este nimic.nici macar ora gps nu o afiseaza

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#28

Mar Apr 11, 2017 7:48 am

cyp123 scrie:da da da.acum functioneaza interfata.insa,pt igo primo nu este functional gps-ul.
este pe detectare automata gps,cand dau in cerc sunde sunt satelitii,nu este nimic.nici macar ora gps nu o afiseaza


In sys.txt de la primo pune linia:

[gps]
port=7
baud=57600

sau

[gps]
port="auto"
baud="auto"

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#29

Mar Apr 11, 2017 12:04 pm

extraordinar.le am ambele acum.apreciez efortul.multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#30

Mar Apr 11, 2017 12:07 pm

cyp123 scrie:extraordinar.le am ambele acum.apreciez efortul.multumesc

Iti recomand sa folosesti iGO Primo este mai dezvoltat, are skinuri si mai multe optiuni, ca editare traseu, vizualizare traseu, evitare portiuni de traseu si chiar map change.

Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Becker”