Unlock Becker active 6 LMU


Scrie răspuns
cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#1

Sâm Apr 08, 2017 5:04 pm

cum as putea rezolva aceasta problema,pt a putea pune tot content-ul din Q4,adica cladiri...
multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3005
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 476 ori
Been thanked: 1523 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Sâm Apr 08, 2017 5:21 pm

Am urcat un kit tratat de active 6 plus, incearca. Daca nu merge inlocuieste softul cu un iGO Primo.

http://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=55&t=469

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#3

Dum Apr 09, 2017 6:10 am

am incercat licenta,insa tot continut inactiv am la cladiri.cum as putea pune primo?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3005
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 476 ori
Been thanked: 1523 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Dum Apr 09, 2017 6:33 am

cyp123 scrie:am incercat licenta,insa tot continut inactiv am la cladiri.cum as putea pune primo?

In mod normal sunt doua metode de instalare iGO Primo, astfel:
-inlocuiesti softul original cu primo pastrand denumirea originala (initial faci o copie a softului original in pc)
-sau se inlocuieste softul original cu o interfata de unde poti porni iGO Primo
Ai aici un kit de iGO Primo:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#5

Dum Apr 09, 2017 1:56 pm

merge asa,multumesc.
insa nu mai am BT si telefon acum

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3005
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 476 ori
Been thanked: 1523 ori

Moderare

RCA 2018

#6

Dum Apr 09, 2017 4:29 pm

Daca as avea continutul memoriei interne a gps-ului, as putea sa fac o interfata de unde sa poti porni bluetooth.

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#7

Lun Apr 10, 2017 5:09 am

ce exact ar trebui sa copiez?sau sa copiez tot softul(fara content si altele)?multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3005
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 476 ori
Been thanked: 1523 ori

Moderare

RCA 2018

#8

Lun Apr 10, 2017 6:23 am

cyp123 scrie:ce exact ar trebui sa copiez?sau sa copiez tot softul(fara content si altele)?multumesc

O imagine generala cat mai slim cu continutul memoriei interne fara content (map, poi...), folderul Bluetooth (probabil se gaseste intr-un folder Programs sau Apps) daca exista si sa se vada denumirea executabilului. Si mai vedem dupa.

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#9

Lun Apr 10, 2017 9:31 am

http://fastupload.ro/dbbba287ba61ad32b3 ... 4a4da.html

care program e mai bun,cel ce e acum pe becker,igo primo,sau igoPrimoNextGen ?
multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3005
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 476 ori
Been thanked: 1523 ori

Moderare

RCA 2018

#10

Lun Apr 10, 2017 9:39 am

cyp123 scrie:http://fastupload.ro/dbbba287ba61ad32b3ea2cf248f4a4da.html

care program e mai bun,cel ce e acum pe becker,igo primo,sau igoPrimoNextGen ?
multumesc


Ptr. WinCE cel mai bun Becker sau iGO primo, NextGen pe android.
Am primit continutul memoriei interne, o sa-ti fac o interfata de unde sa pornesti BT.
Memoria interna si cardul cum sunt vazute, ca My Flash Disk si Storage Card sau altfel?

cyp123
Mesaje: 22
Membru din: Mie Mar 29, 2017 6:15 pm
RCA 2018

#11

Lun Apr 10, 2017 10:16 am

cand deschid in total commender,il vede ca pe un storage card.multumesc

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 230
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 60 ori
Been thanked: 87 ori
RCA 2018

#12

Lun Apr 10, 2017 1:01 pm

Salutare. rcv64, ai idee ce denumire trebuie sa aiba fisierul de autorun de pe card la becker active 6 ? Conectat cu cablu imi da usb not recognized, posibil mufa sa fie ciufulita, si vroiam sa ii pornesc un total commander direct de pe card sa pot sa-i transfer fisiere. Cu Autorun.exe sau iBoot.exe nu vrea.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3005
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 476 ori
Been thanked: 1523 ori

Moderare

RCA 2018

#13

Lun Apr 10, 2017 1:16 pm

Dan scrie:Salutare. rcv64, ai idee ce denumire trebuie sa aiba fisierul de autorun de pe card la becker active 6 ? Conectat cu cablu imi da usb not recognized, posibil mufa sa fie ciufulita, si vroiam sa ii pornesc un total commander direct de pe card sa pot sa-i transfer fisiere. Cu Autorun.exe sau iBoot.exe nu vrea.

Ca se se conecteza la pc trebuie sa ai instalat in pc aplicatia "microsoft-windows-mobile-device-center" ptr. win7 .....win10 sau activesync ptr. xp.
Nu are nici o legatura cu cardul.
Autorun.exe sau iBoot.exe este ptr. deblocarea de pe card si intieaza softul de pe card.

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 230
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 60 ori
Been thanked: 87 ori
RCA 2018

#14

Lun Apr 10, 2017 1:33 pm

Am instalat Windows Mobile, si nu mi-l recunoaste, in fine, problema este ca iboot sau autorun nu lanseaza de pe card total commanderul, adica nu raspunde la aceste fisiere, atasez mai jos ce am pus pe card si nu pleaca.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3005
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 476 ori
Been thanked: 1523 ori

Moderare

RCA 2018

#15

Lun Apr 10, 2017 2:19 pm

Dan scrie:Am instalat Windows Mobile, si nu mi-l recunoaste, in fine, problema este ca iboot sau autorun nu lanseaza de pe card total commanderul, adica nu raspunde la aceste fisiere, atasez mai jos ce am pus pe card si nu pleaca.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Cardul sa fie de max. 8Gb, formatat in FAT32 sau foloseste alt cablu de date.
Am avut in mana un asemenea aparat si s-a conectat fara probleme pe win 8.1.

Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Becker”