Becker Active 5 LMU - diverse


marius71
Mesaje: 8
Membru din: Mie Iul 19, 2017 6:42 pm
RCA 2018

#16

Vin Aug 04, 2017 6:34 pm

@Victorpetroi: mulțumesc frumos.
Este o ușoară îmbunătățire a luminozității și se conectează fără probleme la content manager.

Legat de întrebarea ta, eu sunt foarte mulțumit de LMU. Mă simt în siguranță cu hărțile originale. Cu Navigon-ul după ce am băgat în el hărți care nu mai erau de la ei am avut probleme, se bloca în timpul navigării. Eu doream o soluție să pot descărca de la Becker speedcam-ul lor, dar merge și cu speedcam ce găsesc pe aici sau pe alte site-uri.

malix_yo
Mesaje: 5
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:13 am
RCA 2018

#17

Vin Aug 04, 2017 8:51 pm

rcv64 scrie:
malix_yo scrie:Al meu nu il vede content manager.A mai intalnit cineva problema asta?Se conecteaza la laptop dar content manager nu il detecteaza?

Cred ca vede doar cu softul original si cont la Becker.

Ma dau batut.Are cineva un backup de la un active 5 lmu sau o versiune de igo primo care sa aiba si tmc pentru tipul asta de aparat?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1259
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 229 times
Been thanked: 654 times
RCA 2018

#18

Sâm Aug 05, 2017 6:13 am

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

malix_yo
Mesaje: 5
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:13 am
RCA 2018

#19

Sâm Aug 05, 2017 1:44 pm

lemax55 scrie:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Multumesc pentru backup.Kitul este ok se potrivesc si hatile care le aveam inainte(Q1 2017) dar ramane aceeasi problema.Nu il vede content manager si nu primesc mesaje tmc.Tunerul lucreaza pentru ca se vede frecventa dar nu descarca decat doua trei evenimente care nu au nici o legatura cu traseul meu.In rest iau toate blocajele la rand.Mentionez ca ma aflu in germania la acest moment.

malix_yo
Mesaje: 5
Membru din: Lun Dec 26, 2016 11:13 am
RCA 2018

#20

Mar Aug 08, 2017 10:51 am

Treaba cu softul original am treminat-o.Adica nu imi bai bat capul.Am instalat igo primo pe flash si merge mai mult decat ok.As vrea sa stiu daca a reusit cineva sa ii faca tmc-ul activ sau daca este posibil.Mi-ar fi de mare ajutor pe drumurile din europa.

domnulv
Mesaje: 4
Membru din: Lun Oct 02, 2017 6:36 pm
RCA 2018

#21

Joi Feb 15, 2018 12:27 pm

rog refacere link

multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1259
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 229 times
Been thanked: 654 times
RCA 2018

#22

Joi Feb 15, 2018 9:55 pm

Refacut aici
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

domnulv
Mesaje: 4
Membru din: Lun Oct 02, 2017 6:36 pm
RCA 2018

#23

Vin Feb 16, 2018 6:21 am

Multumesc, as doi si exe tratat daca se poate.

Navigatia are CE LMU, e ff ok pt europa, dar nu poti face nici o ruta din romania, pt ca nu gaseste nici o cale in vecinatate. Probabil in zona vamii, functioneaza.

TNX,

Cristi

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1259
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 229 times
Been thanked: 654 times
RCA 2018

#24

Vin Feb 16, 2018 6:41 am

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

domnulv
Mesaje: 4
Membru din: Lun Oct 02, 2017 6:36 pm
RCA 2018

#25

Vin Feb 16, 2018 7:54 am

Salut, am acest kit, din pacate, porneste dar ramane in languageready. trece de limba, voce, vede hartile dar ramane blocat. am sters speedcam,,,etc,

Se mai poate face ceva!! still need help,,

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1259
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 229 times
Been thanked: 654 times
RCA 2018

#26

Vin Feb 16, 2018 8:25 pm

@domnulv incearca din nou,inlocuiesti folderul navigator.Contine RO map Q4/2017.Testat in emulator si functioneaza
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Becker”