kit navigon pt windows ce rezoluție 480 x 272


Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 71
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 32 times
Been thanked: 15 times
RCA 2018

#31

Mar Feb 13, 2018 8:06 am

Am incercat kitul navigon pe un Smailo hd 43i si la pornire primesc mesajul ”Startup error. Please check setup” Ce trebuie modificat?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1494
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 337 times
Been thanked: 988 times

Moderare

RCA 2018

#32

Mar Feb 13, 2018 8:45 am

Incearca kitul de aici,sa populezi corect folderele MAP si POI
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=11226#p11226

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 71
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 32 times
Been thanked: 15 times
RCA 2018

#33

Mar Feb 13, 2018 9:05 am

Am incercat si acest kit si aceeasi eroare afiseaza

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 71
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 32 times
Been thanked: 15 times
RCA 2018

#34

Mar Feb 13, 2018 6:57 pm

Am gasit pe old gps zone informatia că trebuie inlocuit Hardwarelayer.dll . Aveti acest Hardwarelayer.dll pentru wince 6.0?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1494
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 337 times
Been thanked: 988 times

Moderare

RCA 2018

#35

Mar Feb 13, 2018 9:32 pm

@vulpoiulJhon incearca kitul de mai jos,este configurat pentru SDMMC fara sa schimbi Hardwarelayer.dll
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 71
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 32 times
Been thanked: 15 times
RCA 2018

#36

Mie Feb 14, 2018 10:38 am

Acum o sa-l instalez dar nu pe card ca nu am la gps , in flash-ul aparatului. Trebuie sa inlocuiesc SDMMC cu ”ResidentFlash” in fisierul ”ApplicationSettingsPathes” din settings? Mai trebuie umblat undeva? Multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1494
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 337 times
Been thanked: 988 times

Moderare

RCA 2018

#37

Mie Feb 14, 2018 10:13 pm

Normal in ApplicationSettingsPathes.xml,editezi cu notepad.

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 71
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 32 times
Been thanked: 15 times
RCA 2018

#38

Mie Feb 14, 2018 10:17 pm

lemax55 scrie:
Mie Feb 14, 2018 10:13 pm
Normal in ApplicationSettingsPathes.xml,editezi cu notepad.
Am renuntat. Am incercat sa instalez si din flash si de pe card si aceeasi ”Startup error. Please check setup”. Am incercat toate kiturile puse aici

iang
Mesaje: 47
Membru din: Dum Dec 18, 2016 5:36 pm
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#39

Dum Feb 18, 2018 4:03 pm

Rog să ma ajutati să instalez Navigon pe un Evolio Hi-speed5 /480 x 282 pixeli / Microsoft Windows CE 6.0.
Am încercat cateva variante de aici dar nu merg "Application NAVIGON.EXE encountered a serious error and must shut down" sau nu am sateliţi. Am schimbat Port si Baud si 7/ 57600 nu stiu ce nu fac bine. Aveti un kit care stiti ca functionează pe acest aparat? Multumesc!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1494
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 337 times
Been thanked: 988 times

Moderare

RCA 2018

#40

Dum Feb 18, 2018 5:37 pm

@iang kitul de la postul #35 ar trebuie sa functioneze de pe card.Pentru semnal trebuie sa modifici
Settings>Core>CoreConfig.ini
si in
Settings>UserSettings.xml
Adauga hartile si fisierele corect in map si poi.

iang
Mesaje: 47
Membru din: Dum Dec 18, 2016 5:36 pm
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#41

Dum Feb 18, 2018 6:26 pm

Mulţumesc frumos lemax55!
Înrte timp am făcut niste combinaţii....nici eu nu mai stiu exact ce ..ideea e ca merge bine, are sateliti (apropo să stiţi ca 2 softuri downloadate nu avea iconita de satelit(parabolica aia mica şi la vizualizare sateliti nu era nimic cifre..., dar cu cel care merge exista parabolica aia mică de la deschiderea softului, iar la vizualizare sateliti sunt "0" si la HDOP: 0.0 ", apoi in vreo 2 minute s-au facut 5 sateliti si parabolica aia mica s-a facut din rosie alba).
Singura problema e ca atunci cand îi dau o destinatie traseul e mult mai îngroşat....si nu stiu de unde sa-l corecrez...
gps.jpg
Am păţit asta o data că-mi mărea totul iconite, traseu era foare, foarte îngosat...(în poza asta arată mai decent) si am scos din map nişte fisiere gen MapDrawer_XXXHigh,.... Poicats_XXHigh.... si rezolvasem problema dar acum nu mai tine,.. mai e ceva si nu stiu ce....

cam asa ar trebui sa arate, nu?..
Fişiere ataşate
aas.jpg

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1494
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 337 times
Been thanked: 988 times

Moderare

RCA 2018

#42

Dum Feb 18, 2018 6:50 pm

Incearca sa schimbi fisierul MobileNavigator.res(faci un backup prima data)cu acesta
Mres.rar
(2.39 MiB) Descărcat de 13 ori
Mres.rar
(2.39 MiB) Descărcat de 13 ori
Iconita la satelit apare DOAR daca sunt trecute corect port si baud.
LE.
Mai poti incerca din setari
Optiuni>>Setari>>Reprezentare harta>>Factor zoom
Aici vei gasi trei optiuni,alege Sectiune mai mare a hartii ;)

iang
Mesaje: 47
Membru din: Dum Dec 18, 2016 5:36 pm
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#43

Mar Feb 20, 2018 4:12 pm

lemax55
am copiat fisierul tau dar nu s-a schimbat nimic
am umblat insetari la Optiuni>> Setari>> Reprezentare harta>>Factor zoom. S.a schmbat dar putin!
mai am un aparat Navigon 70/71 plus, caruia i-am facut update si face la fel

Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri, update si unlock Navigon”