navigon 70/71 plus


Scrie răspuns
sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#61

Dum Oct 07, 2018 6:53 am

am dat ok nimic dupa ce apare acel mesaj se blocheza
am sters tot din el, am copiat pe card tot din link am introdus cardu eam dat reset

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#62

Dum Oct 07, 2018 6:56 am

In memoria interna ai ceva?

sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#63

Dum Oct 07, 2018 6:57 am

gol, am sters tot

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#64

Dum Oct 07, 2018 7:05 am

Si nu ai facut o copie de siguranta?AI dat cu mouse-ul in stanga si-n dreapta fara sa te documentezi un pic?

sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#65

Dum Oct 07, 2018 7:09 am

am copiat si dupa am sters tot din el

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#66

Dum Oct 07, 2018 7:13 am

Colegule trebuie sa te trag de limba?Spune ce ai facut,ai copiat la loc?Ce s-a intamplat dupa copiere?Daca nu dai detalii nu te pot ajuta. :shock:

sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#67

Dum Oct 07, 2018 7:18 am

Am copiat continutul memoriei interne intr-un folder din calculator, dupa care am sters continutul memoriei interne a gps-ului, am copiat pe card ce mi-ai recomandat, am introdus cardul (clasa10 16gb) in gps, l-am pornit, reset.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#68

Dum Oct 07, 2018 7:21 am

Copiaza totul loc in memoria interna si vezi daca se deschide softul original.Scoate cardul din gps,vezi daca porneste normal.NU stiu unde ai citit tu ca trebuie sa stergi totul din aparat.

sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#69

Dum Oct 07, 2018 8:02 am

tocmai aici este greseala mam luat dupa un tinar cind stateam la parcare in urma cu vreo 4 luni astai greseala mea, nu mam documentat nu mam informat..... , eam pus inapoi in memorie tot e a avut dar nu vrea sa porneasca softu lui
Fişiere ataşate
IMG_20170101_033657.jpg

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#70

Dum Oct 07, 2018 8:05 am

OK,sterge din nou totul si pune continutul din arhiva de mai jos si vezi daca face la fel.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#71

Dum Oct 07, 2018 8:46 am

a procedat exact porneste dar se blocheza la aceasta imagine cu set ora eam dat ok nimik nu
Fişiere ataşate
IMG_20170101_022111.jpg

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#72

Dum Oct 07, 2018 9:09 am

Prima data apesi pe una din acele doua,bifezi acolo,apoi apesi OK.
Trebuie sa fie o culoare galbuie in cerculet
3.png
3.png (8.3 KiB) Vizualizat de 403 ori
3.png
3.png (8.3 KiB) Vizualizat de 403 ori

sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#73

Dum Oct 07, 2018 9:57 am

am dat si pe 12-24 nimic,, am incercat sal inchid se inchide si se deschide imediat singur lam si resetat la fel

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2024
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 555 ori
Been thanked: 1667 ori

Moderare

RCA 2018

#74

Dum Oct 07, 2018 10:03 am

Apasa pe cerculet,trebuie sa mearga.
_______________
LE.
Conecteaza aparatul la calculator si vei gasi un folder NAVIGON.Intra in acel folder si cauta folderul Settings.
Inlocuieste acel folderul cu cel din arhiva de mai jos
Set.rar
(1023.2 KiB) Descărcat de 12 ori
Set.rar
(1023.2 KiB) Descărcat de 12 ori

sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#75

Dum Oct 07, 2018 2:47 pm

aceeasi problema se blocheaza am inlocuit folder settings

Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri, update si unlock Navigon”