navigon 70/71 plus


Scrie răspuns
sandocan75
Mesaje: 13
Membru din: Vin Iun 30, 2017 5:04 pm
RCA 2018

#46

Joi Iul 20, 2017 8:48 am

Dar sunt sigur ca nu are garmin , al meu e cu o generatie in urma

Sent from my HTC_M8x using Tapatalk

AsterXxX
Mesaje: 1
Membru din: Dum Aug 20, 2017 2:00 pm
RCA 2018

#47

Mar Sep 19, 2017 12:20 pm

Salut! Are cineva o copie a memoriei e-nand la acest navigon 70/71 plus? Am un gps ca acesta si nu mai face boot si nu este vazut de pc, mentionez ca am masurat mufa usb de la usb la placa si functioneaza deci nu este defect fizic, am incercat toate variantele de pe internet pentru restaurare acesta ramanand mereu la acel logo deci ultima varianta ramane sa rescriu memoria e-nand cu o copie originala a acestuia. Multumesc!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1858
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 492 ori
Been thanked: 1480 ori

Moderare

RCA 2018

#48

Mie Sep 20, 2017 7:03 am

@AsterXxX vezi daca porneste in total commander cu una din variantele de mai jos>>copiezi pe card fisierele din arhiva 1 sau 2.Daca intra in TC copiezi backup-ul pe card si transferi fisierele in mem.intena
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

bodigermanos
Mesaje: 4
Membru din: Dum Iun 18, 2017 4:45 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#49

Sâm Oct 21, 2017 4:30 pm

Salut ! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un backup pentru acest model in lb. engleza ? multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1858
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 492 ori
Been thanked: 1480 ori

Moderare

RCA 2018

#50

Sâm Oct 21, 2017 5:11 pm

La postul de mai sus ai un backup,completezi cu lang si sounds din arhiva de mai jos
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

twe5wer
Mesaje: 3
Membru din: Vin Iun 09, 2017 4:16 pm
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#51

Dum Apr 01, 2018 10:11 am

Buna ziua,

S-ar putea adapta un Navigon 70/71 plus sa mearga la alimentarea( piciorul) de la Skoda Citigo? Daca ii pun software-ul de la cel original , ar putea vedea informatiile despre masina? (senzori parcare, temperatura apa, consum, etc.)?
Ultima oară modificat Lun Apr 02, 2018 3:46 pm de către twe5wer, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
secuiu
Mesaje: 383
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 93 ori
Been thanked: 387 ori
RCA 2018

#52

Dum Apr 01, 2018 5:28 pm

Nu, pentru ca hardware nu iti permite

viovv
Mesaje: 2
Membru din: Joi Mar 16, 2017 5:03 am
Has thanked: 14 ori
RCA 2018

#53

Mar Apr 03, 2018 3:32 pm

Salut, am pus pe card unlockul de la postul #25 pentru un 70 / 71 premium car, unlockul functioneaza la initializare da un scurt mesaj ca a gasit gps pe portul 2 4800 insa igo nu vede nici un satelit, am testat in sys in igo si cu optiunea auto si nici asa nu vede satelitii, in navigon-ul original pornit tot din unlock vede satelitii. Aveti idee ce setare se poate face? Cu port tool scanat ar da port 2 baud 38400... nici asa nu vede satelitii.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2874
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1390 ori

Moderare

RCA 2018

#54

Mar Apr 03, 2018 3:37 pm

Incearca 7/38400....eu asa stiu ca are 70/71.

Tonixx202
Mesaje: 18
Membru din: Mar Sep 12, 2017 8:58 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#55

Dum Sep 23, 2018 5:16 pm

Mai are cineva o idee cum pot face sa vadă sateliții?

sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#56

Sâm Oct 06, 2018 6:55 pm

am un navigon 70/71 plus am sters to din el ca sa instalez un igo primo dar nu vrea sa citeasca kitu lam sters si am pus inapoi tot ce a avut porneste dar numai citeste nimic cei de facut ????

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1858
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 492 ori
Been thanked: 1480 ori

Moderare

RCA 2018

#57

Dum Oct 07, 2018 4:43 am

@sofer macar ai citit acest topic?De exemplu la postul #26 este un unlock cu un kit primo.Descarci arhiva de acolo si vei gasi un folder Navigon card unlock.
Deschizi acest folder si copiezi toate acele fisiere pe card,introduci in gps si faci un reset
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=4471#p4471

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 240
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 27 ori
Been thanked: 50 ori
RCA 2018

#58

Dum Oct 07, 2018 5:18 am

Tonixx202
Am avut si eu o problema cu conectarea la sateliti pe navigon
Din unlock nu vedea sateliti pe Igo.
L-am deblocat (pacalit) din flash :
Am redenumit folderul "ManualReader"
-am copiat un igo 8 in flash cu denumirea ManualReader si executabilul la fel
Am resetat gps si cand intru din meniul lui de navigon in manual se lanseaza igo si asa se conecteaza la sateliti.

sofer
Mesaje: 49
Membru din: Dum Sep 30, 2018 1:21 pm
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#59

Dum Oct 07, 2018 6:44 am

am bagat cardu am dat reset afiseaza mesaju din poza si blocheaza
Fişiere ataşate
IMG_20170101_020215.jpg

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1858
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 492 ori
Been thanked: 1480 ori

Moderare

RCA 2018

#60

Dum Oct 07, 2018 6:49 am

Si daca apesi pe OK?

Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri, update si unlock Navigon”