navigon 70/71 plus


Scrie răspuns
octav2002
Mesaje: 3
Membru din: Lun Ian 23, 2017 8:02 am
RCA 2018

#1

Lun Ian 23, 2017 8:29 am

salut! am urmatoarea problema cu un gps navigon 70/71 plus . am facut o actualizare de harti si cred ca am sters ceva din greseala . acum se blocheaza in pornire si nu-i mai dau de cap . daca ma puteti ajuta cu softul din gps deoarece am copiat diverse softuri si am formatat gps ul dar fara rezultat . multumesc !

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3039
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 506 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Lun Ian 23, 2017 9:03 am

Incearca sa folosesti NAVIGON FRESH, sa faci update de soft.
La actualizare de harti trebuie schimbate map, poi si in map sa aici fisierele nfs corespunzatoare variantei de maps. Asa ai facut?

octav2002
Mesaje: 3
Membru din: Lun Ian 23, 2017 8:02 am
RCA 2018

#3

Lun Ian 23, 2017 9:50 am

fresh nu are actualizare pe acest model. daca are cineva softul si poate sa l sharuie undeva sa il pot pune direct in gps.Multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2026
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 556 ori
Been thanked: 1668 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Lun Ian 23, 2017 10:31 am

Incearca cu
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3039
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 506 ori
Been thanked: 1584 ori

Moderare

RCA 2018

#5

Lun Ian 23, 2017 10:33 am

Daca se mai conecteaza la pc ai putea sa pui un iGO.
Iti propun sa realizezi o deblocare de pe card, sa poti porni un iGO Primo si alta varianta de Navigon.

octav2002
Mesaje: 3
Membru din: Lun Ian 23, 2017 8:02 am
RCA 2018

#6

Lun Ian 23, 2017 3:30 pm

lemax55 scrie:Incearca cu
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
multumesc a luat-o . multumesc mult

Avatar utilizator
triceraptor
Moderator
Mesaje: 85
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 16 ori

Moderare

RCA 2018

#7

Mar Ian 24, 2017 4:23 am

@octav2002

Pe un stick USB.
Creati un folder "Navigon"
In acest folder copiati "version.xml" din arhiva de mai jos.
Lasati stickul in calculator.
Executati "NavigonFresh".
Creati un nou cont (user si pswd)
Ar trebui sa il vada ca un 72PL.
Incercati prima oara sa restaurati GPSul (nu mai stiu care tab cred ca pe la backup, restaurare)
Urmati pasii si vedeti ce va returneaza.....(ar trebui sa va downloadeze softul complet de 72PL)

http://adf.ly/1icDgQ
Version.xml este pentru upgrade de la 70PL la 72PL
Pswd:
"numele avatarului"

klaus87
Mesaje: 11
Membru din: Mie Ian 11, 2017 5:39 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#8

Lun Feb 27, 2017 7:25 am

salut,am si eu o problema,am un navigon 72 premium ia-m pus hartile noi q4-2016 si nu vrea sa porneasca se tot reseteaza,pana acum am avut q1-2015 multumesc

imi apare la error raporter...
► Show Spoiler
Ultima oară modificat Lun Feb 27, 2017 10:04 am de către klaus87, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
triceraptor
Moderator
Mesaje: 85
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 16 ori

Moderare

RCA 2018

#9

Lun Feb 27, 2017 2:50 pm

@klaus87

Ati schimbat si fisierele de tip .nfs specifice Q4/2016?

klaus87
Mesaje: 11
Membru din: Mie Ian 11, 2017 5:39 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#10

Lun Feb 27, 2017 4:03 pm

Acum vad ca a luat-o si merge dar numele strazilor se vad foarte mari si am sters ce era cu (hight) la nfs...si acum vad ca merge,nfs-urile sunt de la harti le-am downloadat de mai sus

Avatar utilizator
triceraptor
Moderator
Mesaje: 85
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 16 ori

Moderare

RCA 2018

#11

Lun Feb 27, 2017 5:17 pm

@klaus87

Dimensiunea numelui strazilor este afisata gresit datorita fisierului "MapDrawer.nfs"
Ati folosit fisiere gresite gen :"MapDrawer_High.nfs, MapDrawer_XXHigh.nfs, MapDrawer_XXXHigh.nfs" (sunt pentru Android pentru rezolutii mai mari)

klaus87
Mesaje: 11
Membru din: Mie Ian 11, 2017 5:39 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#12

Lun Feb 27, 2017 8:31 pm

da le-am sters acum e ok,mai am o problema la recalcularea traseului,parca gandeste cam greu si nici nu zice recalculare traseu,ai vre-o idee?

klaus87
Mesaje: 11
Membru din: Mie Ian 11, 2017 5:39 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#13

Lun Feb 27, 2017 8:32 pm

si daca imi poti incarca aici pentru navigonul meu 72 premium speedcamurile cu tot ce trebuie ca nu il pot descarca:)

Avatar utilizator
triceraptor
Moderator
Mesaje: 85
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 16 ori

Moderare

RCA 2018

#14

Mar Feb 28, 2017 4:43 am

@klaus87
1.
Vad ca folositi MN 8.2.1 (build-3156).
Va rog sa imi spuneti ce gasiti in fisierul version.xml la linia "<platform>...............</platform>"
Banuiesc ca o sa gasiti ceva legat de aparatele din seria 40
2.
Nu va inteleg rugamintea din postul #14
Nu functioneaza link-urile de aici?
http://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=52&t=290
3.
Folositi (va rog) butonul de modificare a postului anterior.
Nu mai faceti postari consecutive.
4.
L.E.
Link-urile au fost verificate si sunt functionale (sunt trecute prin "adfly")

klaus87
Mesaje: 11
Membru din: Mie Ian 11, 2017 5:39 pm
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#15

Mar Feb 28, 2017 8:58 am

<platform>PR72</platform> iar sa pot descarca imi apare SHOW SPOILER ,dau pe el si nimic(ori nu ma pricep eu):D

Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri, update si unlock Navigon”