navigon 70/71 plus


Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 753
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#16

Mie Mar 01, 2017 8:00 am

Ce doresti sa descarci?Ai un torrent cu harti aici.
@Triceraptor nu mai folosi SHOW SPOILER ca nu functioneaza.

klaus87
Mesaje: 11
Membru din: Mie Ian 11, 2017 5:39 pm

#17

Mie Mar 01, 2017 8:06 am

Am reusit sa descarc,spune-mi te rog care sunt bune pentru gps-ul meu?merci mult

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 753
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#18

Mie Mar 01, 2017 8:08 am

La harti te referi?

klaus87
Mesaje: 11
Membru din: Mie Ian 11, 2017 5:39 pm

#19

Mie Mar 01, 2017 8:24 am

Nu,la speedcam,cu hartile am rezolvat:)

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 753
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#20

Mie Mar 01, 2017 8:38 am

Incearca doar ALL_POIWARNER_EU.pom si POIWARNER_EU.nfs.

klaus87
Mesaje: 11
Membru din: Mie Ian 11, 2017 5:39 pm

#21

Mie Mar 01, 2017 9:25 am

Sterg tot ce am in poi si pun doar cele 2?sau pun si blitzer si radar?

Avatar utilizator
triceraptor
Moderator
Mesaje: 76
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:03 am

#22

Mie Mar 01, 2017 12:41 pm

@klaus87

Nu stergeti!
Doar adaugati noile "ALL_POIWARNER_EU.pom", POIWARNER_EU.nfs (copy and replace).
Cele mai noi sunt din 2017.01.14

klaus87
Mesaje: 11
Membru din: Mie Ian 11, 2017 5:39 pm

#23

Mie Mar 01, 2017 5:48 pm

am poi-urile din hartile de pe site si le-am inlocuit acum cu astea

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 132
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI

#24

Joi Apr 20, 2017 2:13 pm

Salutare am un navigon 70/71 premium car si as vrea sa pun igo pe el
ma ajutati cu un kit de deblocare sa-l pun in memoria interna ? si ce as putea sa sterg di memoria interna sa pot pune toata Europa? ,daca nu se poate din memoria interna sa pot pune un kit de deblocare pe card.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1473
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#25

Joi Apr 20, 2017 3:24 pm

ady1979 scrie:Salutare am un navigon 70/71 premium car si as vrea sa pun igo pe el
ma ajutati cu un kit de deblocare sa-l pun in memoria interna ? si ce as putea sa sterg di memoria interna sa pot pune toata Europa? ,daca nu se poate din memoria interna sa pot pune un kit de deblocare pe card.

Ti-am creat un unlock ptr. deblocare de pe card. In arhiva se afla si un kit de iGO Primo cu Romania map.Toate folderele si fisierele se copie in radacina cardului (un card care sa fie vazut de gps). Reset, ar trebui sa porneasca o interfata de unde poti porni Navigon si Primo.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Fişiere ataşate
Untitled.jpg

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 132
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI

#26

Joi Apr 20, 2017 7:01 pm

MULTUMESC mult pt. ajutor dimineata o sal probez ,revin sa va spun cum a functionat.

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 132
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI

#27

Lun Mai 29, 2017 10:24 am

salutare colegi am testat kitul de deblocare de pe card functioneaza perfect.

ce sa modific in kitul de deblocare sa-l pot pune in FLASH sa ruleze igo din FLASH
MULTUMESC.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1473
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#28

Lun Mai 29, 2017 11:56 am

ady1979 scrie:salutare colegi am testat kitul de deblocare de pe card functioneaza perfect.

ce sa modific in kitul de deblocare sa-l pot pune in FLASH sa ruleze igo din FLASH
MULTUMESC.

Ca sa ruleze iGO din flash trebuie modificata calea catre softul de navigatie, o gasesti in folderul Shell, fisierul shell, modifici linia din

ICONXPBUTTON
x = 330
y = 105
Command = \Storage Card\iGO Primo\Primo.exe
SizeNormal = 100
SizePushed = 100
IconNormal = Icons\igo.ico
ScaleAlpha = 20
IconPushed = Icons\igo.ico
Offset = 3

In:

ICONXPBUTTON
x = 330
y = 105
Command = \My Flash Disk\iGO Primo\Primo.exe
SizeNormal = 100
SizePushed = 100
IconNormal = Icons\igo.ico
ScaleAlpha = 20
IconPushed = Icons\igo.ico
Offset = 3

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 132
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI

#29

Lun Mai 29, 2017 12:48 pm

copiez acelasi unlock in FLASH ? si modific linia aceea din shell ?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1473
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#30

Lun Mai 29, 2017 3:26 pm

ady1979 scrie:copiez acelasi unlock in FLASH ? si modific linia aceea din shell ?

Nu stai asa daca vrei sa muti shell-ul pe flash trebuie modificat autorunce.mscr, astfel inlocuiesti continutul cu asta:

#Start Aplications
If ( FileExists("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe") )
Run("\My Flash Disk\GPS SCAN\GPSScan_Debug.exe")
EndIf
If ( FileExists("\My Flash Disk\Shell\shell.exe") )
Run("\My Flash Disk\Shell\shell.exe")
EndIf
#Close Aplications

Fisierul shell.txt din folderul Shell va arata asa:
shell.rar
(845 Octeţi) Descărcat de 26 ori
shell.rar
(845 Octeţi) Descărcat de 26 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri, update si unlock Navigon”