Garmin City Navigator Europe NTU 2018.10_unlocked


Scrie răspuns
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#76

Joi Iun 01, 2017 4:51 am

acdaniel scrie:Salutre,
Am o intrebare... de ce nu imi arata imaginile cu iesirile de pe autostrada?? am un Garmin nuvi 50 si am bagat harta 2018.10 pe card.
SDcard\Garmin\gmapsupp.img (North)
SDcard\Map\gmapsupp.img (South)
Multumesc anticipat.

Cred ca mai lipsesc niste fisiere aditionale pe care nu le avem.

mitoaca
Mesaje: 10
Membru din: Mie Mai 24, 2017 8:39 pm
Has thanked: 6 ori
RCA 2018

#77

Joi Iun 01, 2017 8:46 pm

Salutari si multumiri! Am reușit sa pun hărțile pe un garmin1350 si pe un 2569LMT-D după ce l-am deblocat.
Întrebare : ce se face cu folderele-Adiționali files;Garmin Cyclops unlocked si ce este cu harta gmap3d.img si dacă pot sa o folosesc. Va felicit!pentru ce faceti.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#78

Vin Iun 02, 2017 8:06 am

mitoaca scrie:Salutari si multumiri! Am reușit sa pun hărțile pe un garmin1350 si pe un 2569LMT-D după ce l-am deblocat.
Întrebare : ce se face cu folderele-Adiționali files;Garmin Cyclops unlocked si ce este cu harta gmap3d.img si dacă pot sa o folosesc. Va felicit!pentru ce faceti.

Garmin Cyclops = speedcam, iar gmap3d ptr. afizarea cladirilor 3d pe anumite aparate.

mitoaca
Mesaje: 10
Membru din: Mie Mai 24, 2017 8:39 pm
Has thanked: 6 ori
RCA 2018

#79

Vin Iun 02, 2017 11:48 am

Dar ce e cu Aditionall files si unde se pune?
Si Garmin Cyclops unde se pune?

cosmo_a1000
Mesaje: 1
Membru din: Mar Apr 04, 2017 7:33 am
RCA 2018

#80

Joi Iul 20, 2017 5:01 am

mi nu-mi vede decat folderul garmin pe cel denumit map nu...

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#81

Joi Iul 20, 2017 5:18 am

cosmo_a1000 scrie:mi nu-mi vede decat folderul garmin pe cel denumit map nu...

Am repetat si verificat, harta se poate pune astfel:
-pe card sub forma: Garmin/gmapsupp si gmapsup1
-pe memoria interna in folderul ascuns_System sub forma gmapprom si in radacina memoriei interne in folderul Map sub forma gmapsupp

magicdizzy
Mesaje: 1
Membru din: Lun Apr 03, 2017 8:02 am
RCA 2018

#82

Mar Iul 25, 2017 8:46 am

pentru NUVI 205W

SDcard\Garmin\gmapsupp.img (North)
SDcard\Garmin\gmapsup1.img (South gmapsupp.img redenumit in gmapsup1.img )

multumesc pentru harti....

anonimus67
Mesaje: 2
Membru din: Mar Iul 25, 2017 4:32 pm
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#83

Joi Aug 17, 2017 6:01 pm

Va rog daca se poate JCV pt vaersiunea aceasta a hartilor. multumesc.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 481
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 121 ori
Been thanked: 105 ori
RCA 2018

#84

Joi Aug 17, 2017 6:14 pm

Gasiti aici ...link torrent

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


postul 37

Torrent magnet:
magnet:?xt=urn:btih:xdhdiyfn7bibeiaequ3jjwbuf2mk52dr

anonimus67
Mesaje: 2
Membru din: Mar Iul 25, 2017 4:32 pm
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#85

Dum Aug 20, 2017 2:26 pm

Multumesc mult.

gabi03
Mesaje: 6
Membru din: Mie Mar 08, 2017 5:58 pm
Has thanked: 2 ori
RCA 2018

#86

Mie Aug 23, 2017 5:37 am

Va salut.
Pe un Garmin Nuvi 8, nu reusesc sub nici o forma sa pun in card doua harti. Am incercat sa denumesc una gmapsupp si a doua gmapsup1, am incercat cu gmapsupp, gmapsupp1, am incercat sa creez doua foldere: Garmin si Map... Nu reusesc deloc sa-l pacalesc. Hartile le-am deblocat cu "Protected Garmin file toolkit_2254_x64"...nimic!
Singurul lucru pe care l-am reusit a fost sa pun pe card o harta de tipul gmapsupp si in memoria interna doua harti.
Deci daca se mai loveste cineva de problema asta, sa denumeasca hartile din memoria interna astfel: prima gmapprom iar cea de a doua gmapsupp.
Daca stie cineva vreo metoda (testata pe Nuvi 8) de a pune o a doua harta pe card il rog sa-mi explice si mie.
Multumesc celor care contribuie la dezvoltarea acestui topic!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#87

Mie Aug 23, 2017 5:52 am

gabi03 scrie:
Mie Aug 23, 2017 5:37 am
Va salut.
Pe un Garmin Nuvi 8, nu reusesc sub nici o forma sa pun in card doua harti. Am incercat sa denumesc una gmapsupp si a doua gmapsup1, am incercat cu gmapsupp, gmapsupp1, am incercat sa creez doua foldere: Garmin si Map... Nu reusesc deloc sa-l pacalesc. Hartile le-am deblocat cu "Protected Garmin file toolkit_2254_x64"...nimic!
Singurul lucru pe care l-am reusit a fost sa pun pe card o harta de tipul gmapsupp si in memoria interna doua harti.
Deci daca se mai loveste cineva de problema asta, sa denumeasca hartile din memoria interna astfel: prima gmapprom iar cea de a doua gmapsupp.
Daca stie cineva vreo metoda (testata pe Nuvi 8) de a pune o a doua harta pe card il rog sa-mi explice si mie.
Multumesc celor care contribuie la dezvoltarea acestui topic!
Sa inteleg ca detii un aparat Garmin din seria 800.....855.
Regulile de schimbare a hartilor este urmatoarea:
-pe card se creeaza un folder Garmin, in interior se pot pune harti sub denumirea gmapsupp, gmapsup1....gmapsup5
-in memoria interna se pot pune harti sub forma gmapprom si gmapsup
-in memoria interna se poate creea un folder Map iar in interior poti pune harti sub denumirea gmapsupp
Unele aparate Garmin au in memoria interna un folder ascuns numit _System in care poti pune harti sub denumirea gmapprom.
Mai trebuie incercat varianta:
SDcard\Garmin\gmapsupp.img (North)
SDcard\Map\gmapsupp.img (South)

gabi03
Mesaje: 6
Membru din: Mie Mar 08, 2017 5:58 pm
Has thanked: 2 ori
RCA 2018

#88

Mie Aug 23, 2017 6:27 am

Cu memoria interna sa zicem ca am rezolvat-o. Nu este nevoie sa creez acel folder Map...doar pun cele doua harti cu denumiri diferite: gmapprom si gmapsupp si le recunoaste.
Problema este pe card. Am creat cele doua foldere. Vede doar harta din Garmin cea din Map nu o vede, si nu e vorba de harta in sine, ci nu vede continutul folderului, deoarece daca aceeasi harta o pun in Garmin, o vede.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3008
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 478 ori
Been thanked: 1526 ori

Moderare

RCA 2018

#89

Mie Aug 23, 2017 6:36 am

gabi03 scrie:
Mie Aug 23, 2017 6:27 am
Cu memoria interna sa zicem ca am rezolvat-o. Nu este nevoie sa creez acel folder Map...doar pun cele doua harti cu denumiri diferite: gmapprom si gmapsupp si le recunoaste.
Problema este pe card. Am creat cele doua foldere. Vede doar harta din Garmin cea din Map nu o vede, si nu e vorba de harta in sine, ci nu vede continutul folderului, deoarece daca aceeasi harta o pun in Garmin, o vede.
Pune in folderul Garmin, gmapsupp si gmapsup1, vezi ce spune. Procedura este verificata.

gabi03
Mesaje: 6
Membru din: Mie Mar 08, 2017 5:58 pm
Has thanked: 2 ori
RCA 2018

#90

Mie Aug 23, 2017 6:39 am

Am incercat si cu gmapsupp si gmapsup1 si cu doi de "p": gmapsupp si gmapsupp1 si in loc de 1 sa pun 2, nici un rezultat...

Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Garmin”