Tomtom harti 980xxx


Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 753
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#1

Joi Dec 15, 2016 8:36 am

Europe 980_7895
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

meta

Cod: Selectaţi tot

; Europe v980.7895
D4 33 63 31 98 46 FD 96 18 4B 80 26 AF 65 D9 85 Europe-100933.meta

Thanks uploader.

danybicu
Mesaje: 3
Membru din: Dum Dec 18, 2016 4:55 pm

#2

Dum Dec 18, 2016 5:01 pm

Buna seara,eu sunt nou pe aici,as dori harta tomtom 980,cum se procedeaza?Cu respect astept indrumarile dumneavoastra!

danybicu
Mesaje: 3
Membru din: Dum Dec 18, 2016 4:55 pm

#3

Dum Dec 18, 2016 5:13 pm

Multumesc,sarutmana !!!!!Cu respect maxim pentru baietii destepti de aici!!!!!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 753
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#4

Dum Dec 18, 2016 5:13 pm

Prima data faci un back-up la gps,descarci torrentul ce contine harta si urmezi pasii din acest tutorial >>aici<<
Ce model este?

kapp007
Mesaje: 6
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
Localitate: Buzau

#5

Mar Dec 27, 2016 11:34 am

Harta Truck Torrent
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.



Stati la SEED va rog. Se descarca cu 3-6 MB/s.

Meta ; Europe_TRUCK v981.7941
DA C6 1B 2B 22 C8 D3 67 BF BD 66 D5 56 D2 85 77 Europe_TRUCK-100960.meta
; Europe_TRUCK v981.7941
C4 F4 F3 3A 19 39 50 81 7F 4E BE 40 0C E9 A6 2B Europe_TRUCK-100960.tmeta

Bafta si succes, harta este testata si functioneaza perfect, rutarea pe Romania lasa de dorit exceptional de mult insa in afara sper sa fie ok. Astept pareri de la voi va rog.
Ultima oară modificat Mar Dec 27, 2016 4:18 pm de către kapp007, modificat 1 dată în total.

geogim
Mesaje: 1
Membru din: Joi Dec 29, 2016 7:23 pm

#6

Joi Dec 29, 2016 7:45 pm

salut baieti o intrebare nu stiu unde sa caut solutia poate o aveti voi sau ma indrumati ce sa fac,am un TOMTOM GO 920 se deschide unde afiseaza limbile si nu ia nici o comanda ele se schimba singure

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#7

Joi Dec 29, 2016 8:14 pm

Nu se schimba singure ...trebuie bifata limba care doriti .
Poate are touch-ul defect ...daca nu puteti bifa.

gymy20
Mesaje: 1
Membru din: Lun Ian 02, 2017 6:53 pm

#8

Lun Ian 02, 2017 7:41 pm

Un link de descarcare harti se poate va rog

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#9

Lun Ian 02, 2017 7:56 pm

Central_and_Eastern_Europe_980_7971

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

gigi
Mesaje: 1
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:46 am

#10

Mar Ian 03, 2017 10:27 am

unde gasesc si eu europa centrala si de est 980.7895

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#11

Mar Ian 03, 2017 3:14 pm

Sal
Nu are meta respectiva harta .....

mariotgv2006
Mesaje: 7
Membru din: Mie Dec 14, 2016 5:18 am

#12

Vin Ian 06, 2017 3:45 pm

Salut,
La harta Central_and_Eastern_Europe_980_7971 am rulat fast activate si este ok totul dar in momentul cand se restarteaza aparatul (GO720) nu recunoaste harta. Versiunea navcore este 9510 si am vazut ca sunt compatibile. Mesajul primit este" Nu se poate utiliza aceasta harta pe dispozitiv".
Multumesc anticipat pentru ajutor.

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#13

Vin Ian 06, 2017 5:30 pm

Aveti aici 9510 ...cu activator la zi ....
Faceti un backup la ce aveti d-stra ...apoi stergeti si puneti continutul arhivei ...apoi harta ...care doriti ....din cele cu meta ....faceti un restart .... apoi rulati activatorul

Daca nu vrea ...rugati unul dintre moderatori ...sunt foarte amabili .


Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

bendercasim
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Ian 07, 2017 5:15 pm

#14

Joi Ian 26, 2017 12:52 am

salut. am un tomtom GO530. Vreau sa pun harta Europei pe card, dar nu stiu ce harta sa aleg. era la un moment dat un tabel de compatibilitate. Ce navcore ar fi mai bun avand in vedere ca aparatul e destul de vechi? Multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 753
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#15

Joi Ian 26, 2017 4:25 am

Tabel compatibilitate
980eng.png

Instalezi tomtom home si ar trebui sa primesti navcore 9.510.

Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content TomTom”