Pagina 1 din 1

Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 10:45 am
de djlocostefan
Salut am si eu o problema cu tomtom go 750. Dupa un weekend din nustiu ce motive nu imi mai indica ora locala. Daca intru in meniu si o resetez la cateva minute se sterge din nou si ramane tot timpul 00.00.stie careva ce e de facut?am incercat sa instalez totul din nou, adica am sters tot si am reinstalat bootloader si navcore9.701.si hartile 1015 europetruck leam activat. Totul merge perfect cu exceptia orei locale.... Daca m-a poate ajuta cineva multumesc anticipat.

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 11:05 am
de djlocostefan
15552397981951545736359.jpg

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 11:07 am
de djlocostefan
15552399730752026313140.jpg
Asa ar trebui sa fie

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 11:09 am
de djlocostefan
15552401027731501070036.jpg
Dupa cateva secunde i-mi arata asa..

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 11:27 am
de Enigma31
A fost o problemă cu multe dispozitive pe 6 aprilie în Europa pentru că multe au la bază un algoritm matematic prin care calculează timpul și acel algoritm nu permite o numărătoare prea mare așa că după câțiva ani rămân în imposibilitatea de a mai putea fi resetate.
Am citit diverse articole în limba spaniola referitoare la aceste probleme,dar nu știu daca sunt și în română...
Oricum,dacă vreun coleg știe să rezolve problema,sunt și eu interesat...

Mai jos las și o trimitere spre unul dintre articole și probabil se poate traduce.

https://www.abc.es/tecnologia/informati ... ticia.html

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 11:45 am
de djlocostefan
Multumesc de raspuns voi accesa linkul sa vedem ce zice. Totusi e f ciudata problema.

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 11:57 am
de sosonel

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 12:13 pm
de victorpetroi
Este vorba despre GPS week number rollover
► Show Spoiler
Pentru TomTom s-a gasit rezolvare:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 12:28 pm
de Enigma31
Nu am fost si nu sunt fan tomtom,dar e bine de stiut ca se poate rezolva....
multumim @victorpetroi

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 1:55 pm
de djlocostefan
Multumesc @victorpetroi,tocmai am rezolvat problema descarcand 9541.2-2042-CAB-NAVCORE-GO. cab, dupa care a trebuit sa reactivez harta si navcore. Si da se suprascrie (eu am extras cu winrar direct pe memoria interna si apoi am activat) totul merge ca nou. Multumesc de asemenea si colegului Enigma31, datorita informatiei lui am luat la puricat siturile spaniole si englezesti pana am rezolvat problema

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 1:57 pm
de djlocostefan
Nu stiu daca am voie sa pun linkul cu navcorele aici dar daca nu pt cine are nevoie mi-l poate cere in privat

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 2:18 pm
de victorpetroi
Daca asa ti s-a spus, nu este nevoie sa postezi acel navcore minune. Pentru majoritatea aparatelor solutia postata mai sus functioneaza. Pentru aparatul tau mergea sa il conectezi la TomTom Home si primeai update oficial. Eu am recomandat solutia de mai sus, gandindu-ma ca doresti ca aparatul sa ruteze in continuare pentru camioane.

L.E.
► Show Spoiler
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 4:03 pm
de djlocostefan
Am incercat si cu tomtom home dar nu imi gasea nici o actualizare iar prin metoda ce am folosit-o a ramas in continuare pt camioane

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 4:23 pm
de victorpetroi
Acum vrei sa spui ca 9541 este navcore care ruteaza camion? Cam asa ceva se intelege din ce ai spus pana acum...

Re: Eroare ora locala tomtom go 750

Scris: Dum Apr 14, 2019 5:00 pm
de djlocostefan
Greseala mea, ai dreptate tocmai refac modificarile. E asa cum spuneai mai sus doar ca vazand ca merge bine nu am mai verificat. In concluzie varianta descrisa de tine e cea corecta. Multumesc inca o data.