Instalare soft+ harti Serioux GlobalTrotter GT500


claudiu.b
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:19 pm

#1

Joi Dec 15, 2016 5:26 pm

Buna,

Am achizitionat de curand un terminal GPS Serioux GlobalTrotter GT500 in nestiinta ca acesta nu contine harti.
Va rog sa ma ajutati, in instalarea unui soft + harti full Europa de navigare pe acest terminal.

Pe langa terminal am si card de 16 GB pentu a putea copia datele necesare.

Va multumesc anticipat!

nina
Mesaje: 162
Membru din: Joi Dec 15, 2016 4:03 pm

#2

Joi Dec 15, 2016 5:41 pm

Aici
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
un kit care a fost testat indelung pe mai multe aparate printre care si serioux. Mai trebuie comlpetat cu harti de aici http://gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=4&p=96#p96
Daca esti incepator ai abc-ul aici http://gpszone.ro/viewtopic.php?f=47&t=26

claudiu.b
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:19 pm

#3

Joi Dec 15, 2016 5:45 pm

Va multumesc,
Pentru suportul acordat.

claudiu.b
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:19 pm

#4

Vin Dec 16, 2016 4:37 pm

Buna,

Am descarcat cele spuse mai sus. le-am copiat.si iata rezultatul!

Sunt localizat dar nu se vad strazile.
Imagine

Imaginepic upload
Imaginehow to print screen on pc
Imaginewindows screenshot

Va rog, sa ma ajutati!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1476
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#5

Vin Dec 16, 2016 4:42 pm

Pai nu asa fratioare. In folderul map din content trebuie sa ai fisierele din folderele fbl, fda, fpa...etc, nu folderele cu totul.
In folderul poi din content trebuie sa ai fisierele din poi, poi truck...etc.
Fişiere ataşate
Untitled.jpg

claudiu.b
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:19 pm

#6

Vin Dec 16, 2016 4:44 pm

Bun,

Acum le mut!

Stefan Alexandru
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:17 pm

#7

Dum Dec 25, 2016 6:47 am

Are cineva firmware-ul pentru acest model de GPS?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1476
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#8

Dum Dec 25, 2016 7:34 am

Romuri ptr GT 500 si GT 400, atentie la varianta de procesor.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Stefan Alexandru
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:17 pm

#9

Joi Dec 29, 2016 1:34 pm

Cortex-A7-MSB2531 acesta e modelul pocesorului meu .Ma poate ajuta cineva?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1476
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#10

Joi Dec 29, 2016 6:00 pm

2531 este procesorul de 500Mhz.

Stefan Alexandru
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:17 pm

#11

Sâm Dec 31, 2016 1:25 pm

Si deci firmware unde gasesc pentru el?Cu niciunul din cele de mai sus nu functioneaza.Care este procedura de instalare al firmwareului

cristi_guran2002
Mesaje: 1
Membru din: Dum Ian 01, 2017 6:55 pm

#12

Mie Ian 11, 2017 7:11 pm

buna seara! ma puteti ajuta si pe mine cu un link pentru harti 2016 compatibile cu serioux 7510 gt2
Am descarcat harta din link.urile de mai sus dar nu porneste gps.ul cu ele...
Va multumesc!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1476
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#13

Joi Ian 12, 2017 7:37 am

Dumnezeu iti da , dar nu-ti pune si in traista.
Aici gasesti harti 2016, ultimele.

http://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=4

Stefan Alexandru
Mesaje: 10
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:17 pm

#14

Lun Ian 16, 2017 11:16 am

Cortex-A7-MSB2531 este modelul procesorului pentru serioux gt 500 pe care il am.Unde pot gasii firmwareul pentru acest model si care e procedura de instalare.Un mic ajutor va rog.

tataieee
Mesaje: 9
Membru din: Joi Dec 22, 2016 6:42 pm
Contact:

#15

Dum Apr 23, 2017 6:49 pm

Va salut,
Intampin problema cu semnalul gps la un GT500, am pus 3 variante diferite de iGO Primo si nu vede semnalul deloc, am incercat cu igo 8, am dat pe autodetect, a gasit semnal pe port 7 si baud=57600, am adaugat in sys.txt in igo primo si degeaba... o ideie va rog, multumesc anticipat!

Scrie răspuns

Înapoi la “Serioux”