PilotOn 11D


sosonel
Mesaje: 33
Membru din: Sâm Sep 23, 2017 4:28 pm
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 22 ori
RCA 2018

#16

Sâm Ian 20, 2018 6:48 pm

manole76 scrie:
Sâm Ian 20, 2018 6:10 pm
Salut, rcv64 sti cumva daca la acest kit functioneaza si traficul live? Multumesc!
In igo primo am constatat ca trafic live functioneaza haotic: cand da, cand nu, cand arata ca are conexiune date, cand nu..... Nu stiu dca este o problema generala la PRIMO
Pe acelas dispozitiv am instalat igo nextgen si merge perfect. (nu la nivelul tomtom sau alt gps scump)

stefan arab
Mesaje: 14
Membru din: Mie Ian 18, 2017 6:34 pm
RCA 2018

#17

Vin Mar 23, 2018 11:02 am

buna ziua ,ma ajuta cineva cu un skin de camion pentru piloton A11D va rog? si am o problema de fiecare data dupa ce is opresc si il pornesc nu ramane traseu daca am avut facut,tot timpu trebuie sa fac iar traseu

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2630
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 343 ori
Been thanked: 1062 ori

Moderare

RCA 2018

#18

Vin Mar 23, 2018 4:36 pm

Incearca, contine Romania map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

stefan arab
Mesaje: 14
Membru din: Mie Ian 18, 2017 6:34 pm
RCA 2018

#19

Vin Mar 23, 2018 8:32 pm

multumesc !! dimka 1.7.4 skinu nu il aveti va rog sa mearga pe gps asta ?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1610
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 379 ori
Been thanked: 1134 ori

Moderare

RCA 2018

#20

Sâm Mar 24, 2018 6:14 am

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

teedy4my
Mesaje: 4
Membru din: Mar Mar 21, 2017 5:50 pm
Has thanked: 3 ori
RCA 2018

#21

Dum Mar 25, 2018 12:06 pm

salut cine a instalat nextgen israel pe A11D poate sa enumereze pasi am incercat ,dar cand sa deschida aplicatia iese din ea fara nici o eroare. Si daca a incercat trafic live si pe europa daca functioneaza ?

sosonel
Mesaje: 33
Membru din: Sâm Sep 23, 2017 4:28 pm
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 22 ori
RCA 2018

#22

Dum Mar 25, 2018 3:39 pm

teedy4my scrie:
Dum Mar 25, 2018 12:06 pm
salut cine a instalat nextgen israel pe A11D poate sa enumereze pasi am incercat ,dar cand sa deschida aplicatia iese din ea fara nici o eroare. Si daca a incercat trafic live si pe europa daca functioneaza ?
Pașii sunt aceeași ca la orice instalare. Încearcă sa probezi alt kit iGo nextgen. Chiar poti sa dai un reset la dispozitiv. Trafic-live merge fără probleme la nextgen.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2630
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 343 ori
Been thanked: 1062 ori

Moderare

RCA 2018

#23

Dum Mar 25, 2018 5:23 pm

teedy4my scrie:
Dum Mar 25, 2018 12:06 pm
salut cine a instalat nextgen israel pe A11D poate sa enumereze pasi am incercat ,dar cand sa deschida aplicatia iese din ea fara nici o eroare. Si daca a incercat trafic live si pe europa daca functioneaza ?
Ai aici un kit de iGO NextGen cu Romania map, functioneaza trafic live si meteo, instalarea se face astfel:
-folderul iGO_Israel se copie pe memoria interna.....executi apk-ul...pornesti...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

teedy4my
Mesaje: 4
Membru din: Mar Mar 21, 2017 5:50 pm
Has thanked: 3 ori
RCA 2018

#24

Dum Mar 25, 2018 5:55 pm

ok multumesc imediat il probez

teedy4my
Mesaje: 4
Membru din: Mar Mar 21, 2017 5:50 pm
Has thanked: 3 ori
RCA 2018

#25

Dum Mar 25, 2018 7:17 pm

Functioneaza perfect , va multumesc

Caesar
Mesaje: 46
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:26 pm
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 5 ori
RCA 2018

#26

Joi Apr 12, 2018 5:37 pm

Salut
Am un PilotON A110D la care butonul "navigare" nu functioneaza - nu lanseaza aplicatia iGO
Aplicatia o pot insa porni din meniul "Apps" si click pe iGO
Cum pot reface link-ul direct?
Si cum pot seta ca la pornirea aparatului sa nu mai intre direct camera (DVR)?
Merci

Caesar
Mesaje: 46
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:26 pm
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 5 ori
RCA 2018

#27

Joi Apr 12, 2018 7:18 pm

Rezolvat...
Apasat lung pe iconita "navigare", apare o noua fereastra din care alegi ce aplicatie sa ruleze

Bafta

dresler
Mesaje: 7
Membru din: Joi Apr 12, 2018 9:28 pm
Has thanked: 8 ori
RCA 2018

#28

Joi Apr 12, 2018 9:44 pm

buna , am luat de cateva zile acest GPS ...
setat pe camion , ma duce direct pe stradute sens unic prin centrul orasului. setat pe automobil ma duce corect ...

... in fine , nu pot sa instalez nici o aplicatie de pe playstore, spatiul de stocare intern apare full.
i-am dat sa elibereze spatiul si i-a dat wipe out si la igo israel .

... ce versiune de igo sa pun care sa tina cont de setarile de camion? deja am zero incredere in el ...

multumesc mult

late edit , am pus igoPrimo din tutorialul pe pe youtube care ocupa spatiu mai putin decat cu ce a venit aparatul. desi am spatiu liber pe device tot nu ma lasa sa instalez nimic de pe playstore din lipsa de spatiu...
si nu mai reusesc sa fac share la coordonate din google maps in iGo.

sosonel
Mesaje: 33
Membru din: Sâm Sep 23, 2017 4:28 pm
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 22 ori
RCA 2018

#29

Vin Apr 13, 2018 6:54 pm

dresler scrie:
Joi Apr 12, 2018 9:44 pm
buna , am luat de cateva zile acest GPS ...
setat pe camion , ma duce direct pe stradute sens unic prin centrul orasului. setat pe automobil ma duce corect ...

... in fine , nu pot sa instalez nici o aplicatie de pe playstore, spatiul de stocare intern apare full.
i-am dat sa elibereze spatiul si i-a dat wipe out si la igo israel .

... ce versiune de igo sa pun care sa tina cont de setarile de camion? deja am zero incredere in el ...

multumesc mult

late edit , am pus igoPrimo din tutorialul pe pe youtube care ocupa spatiu mai putin decat cu ce a venit aparatul. desi am spatiu liber pe device tot nu ma lasa sa instalez nimic de pe playstore din lipsa de spatiu...
si nu mai reusesc sa fac share la coordonate din google maps in iGo.
Intra in meniul aparatului: Setari/Storage si da-i "erase INTERNAL STORAGE". Apoi" Erease SD card"
Dupa cautam stings/ Backup&reset/Factory data reset/Reset tablet. In felul acesta se sterge tot ce nu este nevoie. Lasam sa isi faca treaba (conectat la incarcator)
Copiem IGO pe SD card si instalam direct de aici, din SD card. Recomand sa instalezi iGo-ul care era pe dispozitiv, la cumparare. Asa vei avea ceva loc sa instalezi ceea ce doresti din Play store.
Totusi este un GPS nu o tableta. Deci spatiul este mai limitat iar android-ul rulat este 4.4


Referitor la rutarea pt camion: mie imi merge perfect!

dresler
Mesaje: 7
Membru din: Joi Apr 12, 2018 9:28 pm
Has thanked: 8 ori
RCA 2018

#30

Sâm Apr 14, 2018 6:39 am

salut si multumesc mult pentru interventie.


nu pot sa instalez nici o aplicatie nici daca sterg programul de navigare:

https://www.youtube.com/watch?v=9QBVQhc7U7Q

am contactat producatorul si zice ca e din cauza memoriei RAM ... 1giga dar disponibil cativa mega ...

nu mai am iGo cu care a venit (doar daca le trimit inapoi device-ul sa-l instaleze ei) insa cel care il am acum un Q4 2017 se misca foarte bine , calculeaza mai repede traseele insa strategia de alegere este dezastru.
am incercat acest soft si pe tel si pe o tableta face la fel. doar cu Nextgen calculeaza ok.

aici e versiunea , Q4 2017 (Israel) cu truck

https://drive.google.com/open?id=1j9THX ... 4ZwCj0HYLp

i-am dat (cu setari de camion) punct de plecare de la marginea orasului din imediata apropiere a unui bulevard care e foarte aproape de centura. in loc sa aleaga calea ok si sa "degajeze" imediat spre centura ma baga pe stradute de cartier unde nu incape nici un camion de 7.5T si ma duce spre centru apoi tot pe stradute undeva spre o alta legatura spre centura.
cu nextgen ma duce relativ ok. am si TomTom dar ala merge perfect , poate fac un video in paralel.

traseul calculat de iGo (cu setari camion 40T , 5 axe, 18m ) este cel in rosu ....
traseul corect , rapid si scurt (bulevard 4 benzi su strazi foarte largi) este cel in albastru.

Imagine

poati sa simulezi eventual si la tine sa vezi: punct plecare Baia Mare strada. Bogdan Voda , destinatie Dej (setari camion)

cu NextGen imi da cat de cat ok insa se vede foarte mic si se pare ca nu are vizualizare de jos sau nu l-am butonat eu suficient ...


(....erase internal storage i-am dat insa desi scria ..... delete ... such as music photos a plecat cu tot cu iGo.)

Scrie răspuns

Înapoi la “PilotON”