Eroare la pornire Evolio hi-speed 4.3


raidaru
Mesaje: 5
Membru din: Mie Dec 06, 2017 8:04 pm
Has thanked: 2 times
RCA 2018

#1

Mie Dec 06, 2017 8:33 pm

Salutare, am un evolio hi-speed 4.3 cu soft Igo primo instalat pe card, de cv vreme cand il pornesc da o eroare gen "evolio.exe has encountered a serious error and must shut down" si trebuie sa-l inchid si sa-l repornesc de vreo 20 de ori pana o ia, la fel si in timpul functionarii mai apare eroarea asta si nu mai merge. Aveti idee e de la soft sau de la aparat problema?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1000
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 94 times
Been thanked: 283 times
RCA 2018

#2

Mie Dec 06, 2017 9:30 pm

Incearca alt kit de primo,redenumesti cum ai acum folderul si executabilul.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

raidaru
Mesaje: 5
Membru din: Mie Dec 06, 2017 8:04 pm
Has thanked: 2 times
RCA 2018

#3

Joi Dec 07, 2017 6:36 am

Da, se pare ca merge, ramane doar sa downloadez hartile full europe and I'm ready to go :D

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1000
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 94 times
Been thanked: 283 times
RCA 2018

#4

Joi Dec 07, 2017 6:46 am

Cand inchizi gps-ul prima data folosesti butonul din stanga jos(cel din primo)si apoi butonul ON/OFF.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

raidaru
Mesaje: 5
Membru din: Mie Dec 06, 2017 8:04 pm
Has thanked: 2 times
RCA 2018

#5

Joi Dec 07, 2017 8:17 pm

Am pus full europe, merge, dar am niste poi cu statile LPG din europa de tip .KML si iconite .bmp, la instructiuni spune sa pun fisierele kml in \iGO\content\userdata\poi2 si iconitele in \iGO\content\userdata\usericon dar eu nu am observat sa mai am asa cv in noul soft, vreo idee cum procedez? :D

Scrie răspuns

Înapoi la “Evolio”