Eroare la pornire Evolio hi-speed 4.3


raidaru
Mesaje: 13
Membru din: Mie Dec 06, 2017 8:04 pm
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#1

Mie Dec 06, 2017 8:33 pm

Salutare, am un evolio hi-speed 4.3 cu soft Igo primo instalat pe card, de cv vreme cand il pornesc da o eroare gen "evolio.exe has encountered a serious error and must shut down" si trebuie sa-l inchid si sa-l repornesc de vreo 20 de ori pana o ia, la fel si in timpul functionarii mai apare eroarea asta si nu mai merge. Aveti idee e de la soft sau de la aparat problema?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1644
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 397 ori
Been thanked: 1195 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Mie Dec 06, 2017 9:30 pm

Incearca alt kit de primo,redenumesti cum ai acum folderul si executabilul.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

raidaru
Mesaje: 13
Membru din: Mie Dec 06, 2017 8:04 pm
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#3

Joi Dec 07, 2017 6:36 am

Da, se pare ca merge, ramane doar sa downloadez hartile full europe and I'm ready to go :D

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1644
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 397 ori
Been thanked: 1195 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Joi Dec 07, 2017 6:46 am

Cand inchizi gps-ul prima data folosesti butonul din stanga jos(cel din primo)si apoi butonul ON/OFF.

raidaru
Mesaje: 13
Membru din: Mie Dec 06, 2017 8:04 pm
Has thanked: 4 ori
RCA 2018

#5

Joi Dec 07, 2017 8:17 pm

Am pus full europe, merge, dar am niste poi cu statile LPG din europa de tip .KML si iconite .bmp, la instructiuni spune sa pun fisierele kml in \iGO\content\userdata\poi2 si iconitele in \iGO\content\userdata\usericon dar eu nu am observat sa mai am asa cv in noul soft, vreo idee cum procedez? :D

mitica07fbf
Mesaje: 80
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 43 ori
Been thanked: 8 ori
RCA 2018

#6

Dum Dec 24, 2017 9:16 pm

Buna seara,am luat de la cineva un Evolio Hi Speed 5 si nu avea nici un soft igo instalat pe el,am cumparat un card de 8 gb,am pus softul igo primo pe el si voila ca nu vrea sa se instaleze,din cate am citit pe aici si am inteles eu ca trebuie redenumit executabilu,acum rugamintea mea este ma poate ajuta cineva cu un soft igo sau ce ar trebui sa redenumesc la igo primo sa functioneze acest gps,multumesc frumos si Sarbatori Fericite tuturor.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1644
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 397 ori
Been thanked: 1195 ori

Moderare

RCA 2018

#7

Lun Dec 25, 2017 4:46 am

Copiezi pe card kitul primo dupa care intri in Setari\Despre\Cale NAVI si selectezi Primo.exe.Apesi butonul de salvare si ar trebui sa porneasca primo.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

mitica07fbf
Mesaje: 80
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 43 ori
Been thanked: 8 ori
RCA 2018

#8

Lun Dec 25, 2017 9:11 am

lemax55 scrie:
Lun Dec 25, 2017 4:46 am
Copiezi pe card kitul primo dupa care intri in Setari\Despre\Cale NAVI si selectezi Primo.exe.Apesi butonul de salvare si ar trebui sa porneasca primo.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Asa am facut lemax si imi da eroare : global_cfg not found :(

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1644
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 397 ori
Been thanked: 1195 ori

Moderare

RCA 2018

#9

Lun Dec 25, 2017 4:52 pm

Ai pus folderul primo pe card sau doar folderul content?
Inlocuieste sys.txt cu cel din arhiva
s.rar
(603 Octeţi) Descărcat de 24 ori
s.rar
(603 Octeţi) Descărcat de 24 ori
Verifici daca ai in content global_cfg.zip si stergi folderul SAVE.

mitica07fbf
Mesaje: 80
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 43 ori
Been thanked: 8 ori
RCA 2018

#10

Lun Dec 25, 2017 6:11 pm

lemax55 scrie:
Lun Dec 25, 2017 4:52 pm
Ai pus folderul primo pe card sau doar folderul content?
Inlocuieste sys.txt cu cel din arhiva
s.rar
Verifici daca ai in content global_cfg.zip si stergi folderul SAVE.
Multumesc pentru efort si timpul acordat lemax,problema este de la card,am luat un card nou de 8 Gb si cred ca este defect,imi arata ca am copiat tot programul igo si mai imi arata ca mai am liber 1,4 gb liber si cand am verificat folderele nu imi arata ca sunt hartile la map,poi si cfg,cauza habar nu am de la ce sa fie,am formatat cardu si tot degeaba,msssssssssss mult si sarbatori fericite !!!!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1644
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 397 ori
Been thanked: 1195 ori

Moderare

RCA 2018

#11

Lun Dec 25, 2017 6:17 pm

Descarca alt kit de pe forum.

Scrie răspuns

Înapoi la “Evolio”