Deblocare Becker + iGO +Navigon +RO


Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1402 ori

Moderare

RCA 2018

#46

Mie Dec 13, 2017 4:24 pm

kozonake scrie:
Mie Dec 13, 2017 11:00 am
rcv64 scrie:
Mie Dec 13, 2017 10:46 am
Astazi iti urc un kit iGO Primo truck......
Multumesc anticipat! Sper sa nu fiu obraznic... dar, oare il pot folosi in mod obisnuit, masina? Nu e neaparat sa fie dedicat pentru camioane, ca nu am camion! Sau doar selectez profilul CAR?
Cum ti-am promis, ai aici un kit de iGO Primo care ruteaza pe orice tip de auto, chiar si in modul pieton.....daca te tine bateria. Contine Romania map...
Il dai jos si cand iti vine aparatul il copii in locul celui vechi si scapi de toate problemele.
Succes.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

wizzdesign
Mesaje: 2
Membru din: Lun Ian 08, 2018 1:55 pm
RCA 2018

#47

Lun Ian 08, 2018 2:39 pm

Salut! Ma poate ajuta cineva? Am un Becker B B40 si vreau sa instalez IGO Primo !

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1402 ori

Moderare

RCA 2018

#48

Lun Ian 08, 2018 3:20 pm

wizzdesign scrie:
Lun Ian 08, 2018 2:39 pm
Salut! Ma poate ajuta cineva? Am un Becker B B40 si vreau sa instalez IGO Primo !
La postarea #46 este un kit de iGO Primo care ruleaza si pe Becker-ul tau, astfel:
-conectezi gps-ul la pc, faci o copie a folderului navigator din memoria interna a gps-ul in pc
-stergi folderul navigator din gps (repet, dupa initial ai facut o copie in pc) si il inlocuiesti cu cel din arhiva de la postul #46
-deconectezi gps-ul de la pc, pornesti aparatul, va incarca iGO Primo....

wizzdesign
Mesaje: 2
Membru din: Lun Ian 08, 2018 1:55 pm
RCA 2018

#49

Mie Ian 10, 2018 9:42 am

Am reusit! Multumesc frumos!

Spidspid
Mesaje: 7
Membru din: Lun Ian 22, 2018 10:54 pm
RCA 2018

#50

Vin Ian 26, 2018 8:09 pm

buna seara! am si eu o rugaminte la voi, daca cineva este binevoitor sa ma ajute sa instalez si eu softul igo pe un gps becker traffic assist 7926. am incercat in toate felurile dar nu am reusi nicicum. cu ce trebuie sa incep si care sunt pasii necesari ca sa reusesc. multumesc mult si toata stima!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1860
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 495 ori
Been thanked: 1482 ori

Moderare

RCA 2018

#51

Vin Ian 26, 2018 8:39 pm

@Spidspid copiezi pe card continutul din arhiva de mai jos,contine si un kit Primo cu harta RO
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Spidspid
Mesaje: 7
Membru din: Lun Ian 22, 2018 10:54 pm
RCA 2018

#52

Vin Ian 26, 2018 10:11 pm

multumesc f foarte mult. acum il iau si incerc sa vad daca o sa reusesc. toata stima!

Spidspid
Mesaje: 7
Membru din: Lun Ian 22, 2018 10:54 pm
RCA 2018

#53

Vin Ian 26, 2018 10:41 pm

multumesc inca o data lemax55. am reusit in sfarsit in sfarsit sa il fac. va doresc multa sanatate si toata stima! vreau sa va mai intreb acum daca nu e cu suparare. ca sa pun si alte harti cum procedez? eu momental sunt in italia si daca s-ar putea sa imi spuneti cum sa fac? respect pentru ceea ce faceti si doamne ajuta!!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1860
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 495 ori
Been thanked: 1482 ori

Moderare

RCA 2018

#54

Sâm Ian 27, 2018 5:31 am

@Spidspid citeste acest tutorial si nu incarca inutil cu harti
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=47&t=26
Harti gasesti in acest torrent
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=13306#p13306

Spidspid
Mesaje: 7
Membru din: Lun Ian 22, 2018 10:54 pm
RCA 2018

#55

Sâm Ian 27, 2018 7:16 am

Acum ma pun sa citesc sa inteleg mai bine ce e si cum. Esti un mare domn, cu stima!

Spidspid
Mesaje: 7
Membru din: Lun Ian 22, 2018 10:54 pm
RCA 2018

#56

Lun Ian 29, 2018 11:26 am

buna ziua! revin cu alta intrebare. am facut intocmai si functioneaza bine numai ca gaseste foarte greu satelitii. mai dispare semnalul din cand in cand si nu stiu care e cauza. oare sa nu se prinda bine prin zona asta unde sunt eu sau sa fie din soft? poate mai trebuie facute ceva modificari in softul de la becker? poate ati mai intampinat careva problema asta. multumesc mult!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2884
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1402 ori

Moderare

RCA 2018

#57

Lun Ian 29, 2018 11:42 am

Spidspid scrie:
Lun Ian 29, 2018 11:26 am
buna ziua! revin cu alta intrebare. am facut intocmai si functioneaza bine numai ca gaseste foarte greu satelitii. mai dispare semnalul din cand in cand si nu stiu care e cauza. oare sa nu se prinda bine prin zona asta unde sunt eu sau sa fie din soft? poate mai trebuie facute ceva modificari in softul de la becker? poate ati mai intampinat careva problema asta. multumesc mult!
Modifica in sys linia [Gps] cu asta:

[gps]
port=1
baud=9600

sau

[gps]
port=2
baud=9600

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 177
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 302 ori
Been thanked: 388 ori

Moderare

RCA 2018

#58

Lun Ian 29, 2018 6:54 pm

sau

[gps]
port=2
baud=9600
devicename_template="COM%d:"
set_messages="0"


pentru luminozitate

[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_max = 8
backlight_min = 1
backlight_reverse = 0
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 39
backlight_events = 1
skip_suspend_process_all=1
disconnect_gps_on_suspend=0
powermgm_state="0"
backlight_day="80"
backlight_night="30"
backlight_tunnel_default="30"
tunnel_backlight_enabled=1


pentru receptorul TMC

[tmc]
auto_tuning="1"
saved_config_available="1"
source="gns"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_GNSPORT"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="1"
saved_last_frequency="885"
saved_last_tuning_mode="1"
baud=38400

Spidspid
Mesaje: 7
Membru din: Lun Ian 22, 2018 10:54 pm
RCA 2018

#59

Mie Ian 31, 2018 12:15 pm

buna ziua! am facut intocmai cum m-ati sfatuit dar tot greu se conecteaza la sateliti. multumesc f mult! daca mai aveti idei astept si va multumesc.

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 177
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 302 ori
Been thanked: 388 ori

Moderare

RCA 2018

#60

Mie Ian 31, 2018 5:49 pm

De fapt, ce intelegi tu prin a se conecta greu la sateliti? De obicei primul fix il face mai greu. Dupa ce s-a conectat la sateliti, in acelasi loc iesi din soft, repornesti softul si abia atunci poti sa vezi daca se conecteaza greu sau repede... Care este numarul de sateliti vizibili si cati sunt conectati?

Scrie răspuns

Înapoi la “Becker”