Becker Active 7s EU


boga_fl
Mesaje: 2
Membru din: Mar Apr 25, 2017 10:54 am
RCA 2018

#1

Vin Dec 01, 2017 3:44 pm

Buna seara, doar ce am achizitionat un Becker Active 7s EU dupa cum spune si titlul, intrebarea mea este, nou fiind in domeniul acesta, as putea pune igo pe el ? si daca da, cum ?

Multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3017
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 482 ori
Been thanked: 1549 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Vin Dec 01, 2017 4:11 pm

boga_fl scrie:
Vin Dec 01, 2017 3:44 pm
Buna seara, doar ce am achizitionat un Becker Active 7s EU dupa cum spune si titlul, intrebarea mea este, nou fiind in domeniul acesta, as putea pune igo pe el ? si daca da, cum ?

Multumesc
Da se poate pune iGO Primo, procedezi asa:
-conectezi aparatul la pc si faci o copie de rezerva a folderului navigator din memoria interna a gps-ului in pc, dupa care il redenumesti in navigator_original.
-langa el copii folderul navigator din arhiva
-deconectezi aparatul de la pc si dupa cateva secunde va porni iGO Primo
Daca iti place cum merge il poti completa cu map si poi ale celorlalte tari si poti sterge folderul navigator_original ptr. a face loc in memoria interna.
LOADING.jpg
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Daca nu se conecteaza la sateliti in sys inlocuiesti linia [gps] cu asta :

[gps]
port=7
baud=57600

boga_fl
Mesaje: 2
Membru din: Mar Apr 25, 2017 10:54 am
RCA 2018

#3

Sâm Dec 02, 2017 11:25 am

Multumesc pentru raspuns, am sa incerc . Se poate pune cumva si igo nextgen pe el ? Sau doar primo ?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3017
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 482 ori
Been thanked: 1549 ori

Moderare

RCA 2018

#4

Sâm Dec 02, 2017 11:31 am

boga_fl scrie:
Sâm Dec 02, 2017 11:25 am
Multumesc pentru raspuns, am sa incerc . Se poate pune cumva si igo nextgen pe el ? Sau doar primo ?
Se poate pune si iGO NextGen, dar daca vrei sa folosesti mai multe softuri de navigatie iti trebuie o interfata de pornire, ceva de genul...
Untitled.jpg

Avatar utilizator
pit22
Mesaje: 96
Membru din: Vin Feb 24, 2017 7:35 am
Has thanked: 83 ori
Been thanked: 115 ori
RCA 2018

#5

Sâm Dec 02, 2017 4:33 pm

rcv64 scrie:
Sâm Dec 02, 2017 11:31 am
boga_fl scrie:
Sâm Dec 02, 2017 11:25 am
Multumesc pentru raspuns, am sa incerc . Se poate pune cumva si igo nextgen pe el ? Sau doar primo ?
Se poate pune si iGO NextGen, dar daca vrei sa folosesti mai multe softuri de navigatie iti trebuie o interfata de pornire, ceva de genul...Untitled.jpg
gasesti aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f= ... 272#p11542

Avatar utilizator
major_atti
Mesaje: 3
Membru din: Dum Oct 21, 2018 1:52 pm
RCA 2018

#6

Dum Oct 21, 2018 2:06 pm

Salut, sunt nou aici si sunt nou si in domeniul asta cu navigatii. Recent m-am facut sofer de camion si am fost nevoit sa cumpar un navigator. Am cumparat navigatorul Becker Active 7s EU dar sunt interesat sa pun hartile iGO Primo pe ea. Cum trebuie sa procedez? Daca va rog sa imi explicati in cat mai multe detalii.

Avatar utilizator
major_atti
Mesaje: 3
Membru din: Dum Oct 21, 2018 1:52 pm
RCA 2018

#7

Dum Oct 21, 2018 2:51 pm

Salut, am achizitionat si eu recent un navigator Becker Active 7s EU. Oare poti sa trimiti linkul la arhiva? Vreau sa pun iGO Primo pe ea.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3017
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 482 ori
Been thanked: 1549 ori

Moderare

RCA 2018

#8

Dum Oct 21, 2018 3:40 pm

Cu cine vorbesti colegule, ca nu inteleg ????
Poti folosi kitul de aici, contine Romania map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Procedezi asa:
-conectezi aparatul la pc si faci o copie de rezerva a folderului navigator din memoria interna a gps-ului in pc, dupa care il redenumesti in navigator_original, sau il stergi daca nu ai loc suficient ptr. un alt soft
-dezarhivezi arhiva de la mine, o redenumesti in navigator, iar executabilul in navigator.exe
-folderul navigator pregatit il copii in memoria interna a gps-ului
-deconectezi aparatul de la pc si dupa cateva secunde va porni iGO Primo.
Succes.

Avatar utilizator
major_atti
Mesaje: 3
Membru din: Dum Oct 21, 2018 1:52 pm
RCA 2018

#9

Dum Oct 21, 2018 4:13 pm

rcv64 scrie:
Dum Oct 21, 2018 3:40 pm
Cu cine vorbesti colegule, ca nu inteleg ????
Poti folosi kitul de aici, contine Romania map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Procedezi asa:
-conectezi aparatul la pc si faci o copie de rezerva a folderului navigator din memoria interna a gps-ului in pc, dupa care il redenumesti in navigator_original, sau il stergi daca nu ai loc suficient ptr. un alt soft
-dezarhivezi arhiva de la mine, o redenumesti in navigator, iar executabilul in navigator.exe
-folderul navigator pregatit il copii in memoria interna a gps-ului
-deconectezi aparatul de la pc si dupa cateva secunde va porni iGO Primo.
Succes.
Mersi fain, cu tine vorbeam, am deschis un subiect si eu pe tema asta prima data si a fost mutat aici.
Inca o intrebare, daca nu am loc pentru mai multe harti, cum procedez? Le pun pe un card sd? Imi trebuie harta Europei.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3017
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 482 ori
Been thanked: 1549 ori

Moderare

RCA 2018

#10

Lun Oct 22, 2018 7:09 am

Daca tot ai facut o copie a softului original, il poti sterge sa faci loc. iGO Primo n-ar trebui sa ocupe mai mult de 3,5Gb...

Scrie răspuns

Înapoi la “Becker”