NAVIGON Inlocuire iconita navigare


reel4ever
Mesaje: 49
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times
RCA 2018

#1

Dum Oct 08, 2017 3:38 pm

Salut stimati colegi.
Se poate schimba in softul de NAVIGON sageata de navigatie cu una de auto etc...,si daca se poate si unde trebuie modificat.

Multumesc.

reel4ever
Mesaje: 49
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times
RCA 2018

#2

Mar Oct 10, 2017 6:09 pm

Hai baieti,o sugestie ceva?

Multumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#3

Sâm Oct 14, 2017 5:57 am

Fisierul MobileNavigator.res este responsabil cu asa ceva,se dezarhiveaza cu niste tool-uri mai speciale si acolo se fac modificarile de imagine,sageata de navigare,culori....dupa care se impacheteaza la loc.Cand voi avea timp voi incerca sa schimb iconita,trebuie sa-mi spui ce versiune de navigon ai.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

reel4ever
Mesaje: 49
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times
RCA 2018

#4

Sâm Oct 14, 2017 8:06 am

Ok.Multumesc. Am un Navigon cu rezolutia de 800x480 si una cu 480x272 toate pe WinCe "hecarite".

Multumesc lemax55.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#5

Sâm Oct 14, 2017 8:23 am

Urca undeva cele doua fisiere MobileNavigator.res(specifici rezolutia).Ce versiuni sunt kiturile,te-am intrebat mai sus?
Orice modificare se face pe propria raspundere.

reel4ever
Mesaje: 49
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times
RCA 2018

#6

Sâm Oct 14, 2017 8:49 am

7.0.13 pe 480 si 7.7.5 pe cel de 800.
Multumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#7

Sâm Oct 14, 2017 8:52 am

Si cele doua fisiere unde sunt?
Orice modificare se face pe propria raspundere.

reel4ever
Mesaje: 49
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times
RCA 2018

#8

Sâm Oct 14, 2017 8:59 am

Pe card.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#9

Sâm Oct 14, 2017 9:22 am

Vad ca nu ne intelegem deloc,urca cele doua kituri fara harti si poi.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#10

Sâm Oct 14, 2017 9:47 am

Navigon 480x272 cu masinuta,configurat SDMMC
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

reel4ever
Mesaje: 49
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times
RCA 2018

#11

Dum Oct 15, 2017 5:00 am

Am instalat ce mi-ai trimis,dar acelasi lucru.Nu apare masinuta.
A trebuit sa schimb ApplicationSettingsPath cu cel cu care functiona inainte.
Cu cel vechi al lui gasea sateliti cu minus.
Probat cu NAVIGON 2100 MAX tunat la 4310 daca imi aduc bine aminte.

Multumesc pentru efortul depus lemax55.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#12

Dum Oct 15, 2017 5:14 am

Functioneaza,testat personal.In ApplicationSettingsPath editezi cu notepad si schimbi SDMMC cu Storage Card sau cum este "vazut"cardul.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

reel4ever
Mesaje: 49
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times
RCA 2018

#13

Dum Oct 15, 2017 5:23 am

Primul lucru pe care l-am facut a fost schimbarea in App SDMMC cu Storage Card dar nu gasea satelitii.
M-ai incerc o data.

Multumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#14

Dum Oct 15, 2017 5:32 am

Pentru detectie sateliti intri in folder Settings>Core> editezi>>CoreConfig si modifici port si baud
port=7
baud=57600
Orice modificare se face pe propria raspundere.

reel4ever
Mesaje: 49
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times
RCA 2018

#15

Dum Oct 15, 2017 5:46 am

Modificat si resetat GPS-ul a pornit cu tot cu sateliti dar tot nu apare masinuta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Navigon”