Sys


mitica07fbf
Mesaje: 128
Membru din: Mar Mai 30, 2017 7:40 am
Has thanked: 80 ori
Been thanked: 21 ori
RCA 2018

#1

Vin Sep 07, 2018 4:59 am

Poate cineva sa ma ajute sa mai sterg din acest sys,ma refer daca stie cineva ce ar trebui sa sterg din el care nu mi.ar trebui musai,cred ca si din cauza sys se incarca greu sau ma insel eu,mentionez ca este un gps de 7 inch rezolutia 800_480 si este pus kitul Igo pe un card.


[folders]
;app="\SDMMC\Mobilenavigator" ;
;content="\SDMMC\Mobilenavigator\content" ;
;kmlpoi="userdata\poi" ;"content\poi"
;kmlroute="userdata\route" ;"content\userdata\route"
has_secondary_root=0 ;

[rawdisplay]
driver="moya"
dpi=120

[dynamiccompressor]
compressor=1
ratio=8
gain=12

[gps]
port=1
baud=57600
source="nmea"
default_latitude="45.384343"
default_longitude="025.352234"
background_navigation=1
accuracy_workaround=1

[debug]
skip_eula=1
experimental_features=1
animations=0

[mapchanger]
map_nt=HERE 2018
map_ta=TOMTOM 2018

[poi]
use_multi_poi_icon=1

[interface]
show_exit=1
show_minimize=1
extra_settings=1
connection_enabled=2
enable_natural_guidance=1
enable_stateanim=1
shutdown_time=0

[loading]
show_statustext=1

[tts]
accusative_case=0
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
correction_overspeed_unit=1
priority="HIGH"
skip_exit_numbers=2
tts_buffer=131072
tts_gc_size=524288
ttspro_da_voice_enabled=1
tts_logics=3
use_tts_lang=1

[navigation]
junction_view_type="mixed"
junction_view_blink_time=1000;(0) lane arrow blinks every 1 sec
junction_view_blink_time_no_lane=1000;(0) lane arrow blinks every 1 sec

[navigation.tunnel_view]
always_enabled=1
distance=1000

[map_update_checker]
enabled=0

[kml]
default_icon=1

[feature]
tmc_event_coloring=1
signpost_coloring=1
tuner_alg_search_force_on=1

[gestures]
border_width=130

[itiner]
pass_via_distance=100

[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*

[2d]
traffic_lights=1

[3d]
planned_route_contour_width=2
planned_route_track_contour_width=2
planned_route_track_width=10

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1 ; (0 = nome de ruas em balões, 1 = nome das ruas sobre as faixas)
max_pois_on_horizont=16 ; número máximo de POI's no horizonte
roadsign_always_framed=0
roadsign_bitmaps=1
roadsign_lines_per_screen=24
rotated_roadsigns=1

[other]
demo_enabled=0
asr_enabled=1

[camera.roundabout]
enabled=0
centery=20

[warning]
speedcam_warning=1
speedcam_enabled=1
is_spoken=1

[modules]
ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
IFM_STATION_CACHE ="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"

[sound]
ding=0
csv_voice_enabled=1
queue_length=200
sound_q_length=250
config="maximum"
drive_sentence_without_force=1

[network]
available=1

[http]
enabled=1

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

[tmc-http]
setup_hw_immediately_on_hw_ok=1
use_starter_thread=0
tmc_info_database_on=1
source="avanteq"
port="COM,5"
internal_tmc_name="avanteq"
tuner_model= "IGO_GPSTMC_TUNER"
update_ltn_on_country_change=1
ignore_suspend=1
ignore_resume=1
internal_restart_timeout=15000
tmc_health_polling_timeout=1000
rds_health_polling_timeout=1000
avanteq_source_used=1
hwrestart_on_acc=0
enabled=1
start=1
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tm ... -iphone/0/"
dt_dl_0=120.0
dl_dist_0_km=500.0

AlMeu2
Mesaje: 62
Membru din: Joi Dec 15, 2016 11:00 am
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 18 ori
RCA 2018

#2

Vin Noi 02, 2018 11:53 am

Imi poate spune si mie cineva care linie din ,,sys'' trebuie stearsa pt. a anula micsorarea drumului pe harta ?
Concret : cind trebuie sa execut o manevra e ok , harta/drumul se vad suficient de aproape.Dar daca am (exemplu) 2-3 km fara nici o manevra , harta se micsoreaza f. mult , in genul ,,privire generala traseu'''.Mentionez ca aceasta optiune e dezactivata din ,,setari''.A, era sa uit , este vorba de un IGO Primo , WinCE 6.Va multumesc.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 638 ori
Been thanked: 1850 ori

Moderare

RCA 2018

#3

Vin Noi 02, 2018 12:06 pm

[3d]

AlMeu2
Mesaje: 62
Membru din: Joi Dec 15, 2016 11:00 am
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 18 ori
RCA 2018

#4

Vin Noi 02, 2018 12:12 pm

si in 2D e la fel.Asta am :
[3d]
3d_tmc_road_extra_width=200 ;
building_camera_distance_far=500
building_camera_distance_medium=50
building_camera_distance_near=10
disable_3d_labels=0
planned_route_contour_width=3
use_all_building_textures=1
fade_distance_for_car=0
fade_distance_for_guidance_arrow=0
fade_overlap_tolerance=0
fade_around_cursor=1
max_pois_on_horizont=5
max_poi_mapping=5
poi_mapping=5
multi_poi_distant_distance=0
multi_poi_icon_distant_distance=0

[map]
3d_buildings=1
3d_buildings_distance=2
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=9000
3dcarsizemax=15000
3dcarsizemul=80000
3d_max_tiltlevel=9000
3d_min_zoomlevel=20
poi_distant_distance=200
multi_poi_distant_distance=0
multi_poi_icon_distant_distance=0
poi_mapping=5
use_poi_mapping=5
max_poi_mapping=5
max_pois_on_horizont=5
show_pois=0
use_multi_poi_icon=0
poi_3d_speedcam_icon_overlap=1

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 638 ori
Been thanked: 1850 ori

Moderare

RCA 2018

#5

Vin Noi 02, 2018 12:14 pm

Inlocuieste sys tau cu cel de aici:
sys.rar
(865 Octeţi) Descărcat de 80 ori
sys.rar
(865 Octeţi) Descărcat de 80 ori

AlMeu2
Mesaje: 62
Membru din: Joi Dec 15, 2016 11:00 am
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 18 ori
RCA 2018

#6

Vin Noi 02, 2018 12:41 pm

multumesc, o sa-l testez.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3201
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 638 ori
Been thanked: 1850 ori

Moderare

RCA 2018

#7

Vin Noi 02, 2018 12:46 pm

Astept concluzii...

manole76
Mesaje: 87
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 22 ori
RCA 2018

#8

Vin Noi 02, 2018 1:47 pm

Parerea mea ca acea optiune de micsorare a drumului sau de privire a lui undeva de la distanta mai mare te ajuta foarte mult pt a vedea urmatoarele manevre, de a sti dinainte ce urmeaza, ai informatii in avans asupra traseului + ca fiind pe auto cand apar intersectii mareste pt a vedea detaliat. Ce vrei mai mult?! Dar bine fiecare cu parerea lui!

AlMeu2
Mesaje: 62
Membru din: Joi Dec 15, 2016 11:00 am
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 18 ori
RCA 2018

#9

Mar Noi 06, 2018 6:50 am

Manole76:nu se micsoreaza drumul putin , sa zici ca vezi urmatoarele 2-3 curbe.Se micsoreaza la nivel de ...localitate.De exemplu,treci printr-o localitate lunga de 2-3 km,nu vezi drumul ,e atit de mic ca nu se vede sub sageata ...De la asa inaltime mi-l arata...Si la setari , am ales privire de jos.
Moderator:nici un efect dupa schimbarea ,,sys".Tind sa cred ca arhivele ,,data" ori global config" sint vinovate.De ce spun asta:acelasi ,,sys"(al meu)pe un IGO Android se comporta perfect.O sa incerc sa ma joc cu ele,cind am timp.Astept in continuare sfaturi/pareri.Oricum, multumesc pt. ajutorul acordat.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2220
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 752 ori
Been thanked: 2096 ori

Moderare

RCA 2018

#10

Mar Noi 06, 2018 7:25 am

@AlMeu2 In primul rand sys.txt-ul primeaza intotdeauna.Poti incerca sa faci un sys.txt dar sa ai aceste linii
[folders]
has_secondary_root=0
[gps]
port=auto
baud=auto
[sound]
csv_voice_enabled=1
queue_length=200
sound_q_length=250
ding=0
Acum daca zici ca esti multumit de setarile din android,deschide(nu dezarhivezi)DATA.zip(sau te poti uita si in sys.txt)si te duci in folderul project_config>>igo9.ini sau igo9_android.ini>te uiti la setarile [3d],[map] si copiezi acele valori in sys.txt-ul tau.
Stergi folderul SAVE si testezi.

AlMeu2
Mesaje: 62
Membru din: Joi Dec 15, 2016 11:00 am
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 18 ori
RCA 2018

#11

Joi Noi 08, 2018 11:47 am

lemax55 , multumesc , am urmat sfatul tau si acum e totul ok.

sinnereddie
Mesaje: 5
Membru din: Mie Iul 12, 2017 6:00 pm
RCA 2018

#12

Mar Ian 08, 2019 2:41 pm

Va salut....daca ma poate ajuta cineva cu fisierul sys pt igo myway pt tableta, teoretic totul functioneaza mai putin conectarea la sateliti....tableta este vf 1397 4g cu 720 x 1280 pixels...va multumesc frumos

Avatar utilizator
cundinic
Mesaje: 4
Membru din: Dum Feb 12, 2017 9:14 am
Has thanked: 9 ori
RCA 2018

#13

Mar Mar 05, 2019 7:28 pm

Buna seara.
Am revenit la un kit de Igo 9.6.5.306142, recomandat acum ceva timp de lemaxx55.
As dori sa stiu ce trebuie scris in sys.txt ca sa apara acea optiune de oprire a aparatului in momentul cand opresc/tai contactul si nu mai exista alimentare la aparat (GoClever 3540).
Kit-urile care le-am folosit pana acum aveau optiunea cred inclusa in sys sau era inclusa in soft. nu stiu exact, eu m-am uitat prin linii, dar nu am descoperit care ar fi optiunea de oprire.
Eventual, as dori o recomandare si pt.un kit de Primo mai light pt aparatul meu (64 RAM si 320x240), nu folosesc brizbrizuri, teme, cladiri, etc.
Drumurile mele sunt asistate de GOClever GC-3540

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2220
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 752 ori
Been thanked: 2096 ori

Moderare

RCA 2018

#14

Mar Mar 05, 2019 9:55 pm

@cundinic incearca sa adugi in sys.txt si sterge SAVE.
[interface]
shutdown_time=1
Pentru aparatul 320x240 poti incerca kitul de mai jos,daca merge greu pune un iGO8
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
cundinic
Mesaje: 4
Membru din: Dum Feb 12, 2017 9:14 am
Has thanked: 9 ori
RCA 2018

#15

Mie Mar 06, 2019 6:43 pm

lemax55 scrie:
Mar Mar 05, 2019 9:55 pm
@cundinic incearca sa adugi in sys.txt si sterge SAVE.
[interface]
shutdown_time=1
Pentru aparatul 320x240 poti incerca kitul de mai jos,daca merge greu pune un iGO8
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Multumesc pt suport.
Ca feedback:
1. modificarea din sys a functionat, dar se inchidea prea rapid, cred ca trebuia alta syntaxa ca sa stea cateva secunde (cum este in kitul trimis acum de dv.). Sys-ul pt care am cerut modificarea era tot dintr-un kit oferit de dv, dar era destul de elaborat, iar valoare la shutdown time era 0, mai jos sunt liniile din interface:
[interface]
show_exit=1
show_minimize=1
extra_settings=1
connection_enabled=2
enable_natural_guidance=1
enable_stateanim=1
shutdown_time=0
2. Am instalat kitul de la dv., sa vad cum se va comporta. In mare si celelate kituri care le mai incercasem mergeau acceptabil pt batranelul meu :))), insa numai si numai in Bucuresti in zona limitrofa Unirii aveam problema de memorie, se generau mai multe ferestre de eroare, probabil era mai incarcata harta in centru :)))

Multumesc inca o data pentru suport si pentru ceea ce faceti aici.
Drumurile mele sunt asistate de GOClever GC-3540

Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii generale iGO”