iGO My way 2006 Plus - update harti


DeuxEx
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 1:06 pm

#1

Sâm Dec 17, 2016 2:12 pm

Salut! Un prieten m-a rugat sa ii fac un mic update hartilor de pe un aparat GPS (MyGuide) cu WindowsCE Core 5.0. Zis si facut. Am pus hartile noi, dar la pornire aparatul imi da un mesaj de eroare "Anumite harti sunt expirate", cu referire la ultimele 2 harti pe care le-am pus.
Unde trebuie sa pun fisierul cu licenta (*.lyc)? Nu am gasit niciun folder cu denumirea license si am creat eu unul. Rezultatul a fot acelasi.
Solutii?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#2

Sâm Dec 17, 2016 3:06 pm

Softul este vechi, trebuie schimbat. Pune problema in discutia despre My guide si-ti urcat acolo un soft.

iri
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 9:07 pm

#3

Lun Ian 30, 2017 1:48 pm

Buna ziua, intru si eu in discutie in caz ca mai este activa aceasta rubrica.
Detin un Tyhoon 4400 Wind Ce core 4.4 My guide, in momentu cand il deschid imi spune ca toate hartile sunt expirate si tot odata nu are semnal de satelit. Am descarcat IGO 8 l-am copiat pe un card nou dar in momentu cand introduc cardu in GPS nu am acces decat la Limba Romana si rubrica de filme si audio.

Cum trebuie sa procedez cu el, care sunt pasi.
Va multumesc!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#4

Lun Ian 30, 2017 3:15 pm

In primul rand ca acest gps cu WinCE 4.2 nu citeste carduri mai mari de 2Gb. In aldoilea rand kitul de iGO care l-ai pus pe card are o denumire specifica pe care trebuie s-o afli sau o stii deja.
Pe card pune kitul de iGO8, executabilul iGO8.exe, iar langa el un fisier creat cu notepad denumit addons cu urmatorul continut:

[pre_init]
LangSyncOn = "\\Flash Disk\\langsync.exe"

[pre_quit]
LangSyncOff = "\\Flash Disk\\langsync.exe"

[modules]
Settings = "icons/settings.bmp", "settings", 1
Explorer = "", "\\Windows\\Explorer.exe"
Navigate = "", "\\Flash Disk\\myguide\\myguide.exe"
iGO8 = "", "\\Storage Card\\iGO8\\iGO8.exe"

Reseteaza-l, ar trebui sa apara o icoana noua langa cele existente de unde pornesti iGO.

iri
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 9:07 pm

#5

Joi Feb 02, 2017 5:50 pm

Salut!
Revin cu informatii, am copiat doar fisierul iGO8.exe pe un sd gol si tot odata documentu addons cu specificatiile dvs in not pad dar nimic, dupa ma copiat tot ceea ce era in folderu iGO8 pe card plus fisier notpade si la fel.
Varianta a doua a fost sa copii doar fisieru iGO8.exe pe cardu de un Gb a GPS-ului care contine si my guide pe el. Dupa redeschidere am intrat la iconita de wind si am ajuns la fisierul iGO8.exe dupa ce am dat pe el nu lua comanda adica nu se instala nu executa nimic aparea o eroare. Presupun ca undeva am gresit, rog pe cineva daca poate sa imi explice unde a fost greseala sau sa ma trimita la un link video.Referitor la reset cum se procedeaza deoarece nu are buton si in meniu nu am gasit. Multumes!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#6

Joi Feb 02, 2017 6:55 pm

Bine, hai s-o luam altfel. In memoria interna gasesti softul original care se numeste myguide pe care il redenumesti in myguide_original. Langa el copii kitul de iGO8 pe care il redenumesti in myguide si executabilul in myguide.exe. La pornirea aparatului va porni iGO8. Daca nu ai loc in memoria interna mai stergi din hartile vechi.

sobi2
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:46 pm

#7

Sâm Feb 04, 2017 10:43 am

Salut ! Cum pot face sa - mi apara la navigare o sageata de dimensiuni acceptabile ,5stiu ca in sys trebuie modificat ceva) ca acum apare o sageata cat 1/2 din ecranul gps - ului , si cand vreau sa schimb cu o masinuta nu ma lasa !!!! E vorba de un gps mio moov 300 deblocat .
Multumesc !

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#8

Sâm Feb 04, 2017 11:21 am

In sys.txt pune linia asta:

[map]
2dheadup=1
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=3500 ; pentru 320x240
3dcarsizemax=6000 ;
3dcarsizemul=20000 ;

sobi2
Mesaje: 4
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:46 pm

#9

Sâm Feb 04, 2017 11:51 am

Multumesc rcv64 ! Rezolutia este 480 x 272 !! Ma gandeam sa pun un alt data si un alt branding , am tot modificat in sys , carsize dar fara nici un rezultat !!!!
OK! Am reusit , mai trebuia sters si save !
Multumesc
Ultima oară modificat Sâm Feb 04, 2017 3:55 pm de către sobi2, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#10

Sâm Feb 04, 2017 12:18 pm

Ce soft folosesti ?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#11

Lun Feb 06, 2017 12:01 pm

Schimba softul. Il poti folosi pe acesta are sageata normala.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

iri
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 9:07 pm

#12

Mar Feb 07, 2017 9:27 am

Revin cu cateva imagini, problema este ca nu are semnal de la satelit in momentu de fata

http://i.imgur.com/S96cekfm.jpg
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Referitor la localizare, este eronat deorece masina se afla in Jud. Galati
Scuze pentru rezolutia pozelor
Multumesc!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 667
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#13

Mar Feb 07, 2017 9:55 am

Adauga in sys.txt

[gps]
port=auto
baud=auto

Stergi folderul save dupa modificare.
Inainte de a deschide un subiect nou folositi functia de cautare.Faceti intotdeauna un backup al aparatului in PC !

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#14

Mar Feb 07, 2017 10:16 am

iri scrie:Revin cu cateva imagini, problema este ca nu are semnal de la satelit in momentu de fata
Referitor la localizare, este eronat deorece masina se afla in Jud. Galati
Multumesc!

Porneste iGO intra in setari si in submeniul GPS dai Autodetectare si se va conecta la sateliti.

titibicad
Mesaje: 9
Membru din: Dum Ian 08, 2017 1:31 pm

#15

Vin Feb 17, 2017 10:50 am

salut. fisierul FDS, ce este cu ce ajuta am vazut ca in Q4 2016 NU apare. Va multumesc.

Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii generale iGO”