Instalare soft IGO pe o navigatie auto (no name, china)


Avatar utilizator
emilia.dumitru
Mesaje: 2
Membru din: Joi Noi 09, 2017 10:37 am
RCA 2018

#31

Joi Noi 09, 2017 12:12 pm

Buna,sper ca am nimerit bine topicul.Am un sitem de navigatie pe masina care are Andoid,am vazut ca are instalat un IGO primo 2 ,daca am retinut bine,dar nu sunt actualizate hartile,ma puteti ajuta cu hartile actualizate?Sau care sunt pasi de urmat pt o reinstalare?Multumesc.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2436
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 301 times
Been thanked: 855 times

Moderare

RCA 2018

#32

Joi Noi 09, 2017 1:22 pm

emilia.dumitru scrie:
Joi Noi 09, 2017 12:12 pm
Buna,sper ca am nimerit bine topicul.Am un sitem de navigatie pe masina care are Andoid,am vazut ca are instalat un IGO primo 2 ,daca am retinut bine,dar nu sunt actualizate hartile,ma puteti ajuta cu hartile actualizate?Sau care sunt pasi de urmat pt o reinstalare?Multumesc.
Presupunand ca softul de navigatie este pe card, se procedeaza astfel:
-se scoate cardul din navigatie, se introduce intr-un cititor de carduri, se conecteaza la pc (laptop)
-deschidezi folderul iGO primo 2 (sau cum se numeste kitul de navigatie), acolo se afla folderul content, il deschidezi si inlocuiesti folderele map (care contine fisiere de harta tip FBL) si poi (care contine fisiere tip POI, puncte de interes)
Tot in content mai poti inlocui foldarul speedcam cu unul actualizat.
Cele mai noi harti si poi le gasesti aici:
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=1154
De regula se face o copie de rezerva a continutului cardului in pc.
Succes si cu curaj.

Avatar utilizator
emilia.dumitru
Mesaje: 2
Membru din: Joi Noi 09, 2017 10:37 am
RCA 2018

#33

Joi Noi 09, 2017 5:53 pm

rcv64 scrie:
Joi Noi 09, 2017 1:22 pm
emilia.dumitru scrie:
Joi Noi 09, 2017 12:12 pm
Buna,sper ca am nimerit bine topicul.Am un sitem de navigatie pe masina care are Andoid,am vazut ca are instalat un IGO primo 2 ,daca am retinut bine,dar nu sunt actualizate hartile,ma puteti ajuta cu hartile actualizate?Sau care sunt pasi de urmat pt o reinstalare?Multumesc.
Presupunand ca softul de navigatie este pe card, se procedeaza astfel:
-se scoate cardul din navigatie, se introduce intr-un cititor de carduri, se conecteaza la pc (laptop)
-deschidezi folderul iGO primo 2 (sau cum se numeste kitul de navigatie), acolo se afla folderul content, il deschidezi si inlocuiesti folderele map (care contine fisiere de harta tip FBL) si poi (care contine fisiere tip POI, puncte de interes)
Tot in content mai poti inlocui foldarul speedcam cu unul actualizat.
Cele mai noi harti si poi le gasesti aici:
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=1154
De regula se face o copie de rezerva a continutului cardului in pc.
Succes si cu curaj.
Am descarcat,am copiat in fisier,,dar am alta problema:deschid Igo se incarca si se inchide imediat.am incercat de vreo 3 ori si am aceeasi eroare.Ce as putea face? pe tableta de la masina este Android 5.1.1Imagine
Fişiere ataşate
tableta masina.jpg

crisstian
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Iun 03, 2017 6:43 pm
Has thanked: 1 time
RCA 2018

#34

Mie Noi 29, 2017 2:10 pm

Va salut, deschid discutia tot pentru o navigatie auto (china) dar cu android. Am incercat mai multe kituri, ultima data iGO_By_ORAK_9.6.29.404739, mereu primesc aceiasi eroare Imagine. Rezolutia aparatului este Imagine.
Mentionez ca fisierul multimode.ini contine

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m1=400..480,196..320,"480_272"
m2=234..320,400..480,"480_272"
m3=768..960,400..600,"800_480"
m4=480..600,700..960,"800_480"
m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
m6=600..800,960..1280,"1024_768"

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2436
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 301 times
Been thanked: 855 times

Moderare

RCA 2018

#35

Mie Noi 29, 2017 2:15 pm

crisstian scrie:
Mie Noi 29, 2017 2:10 pm
Va salut, deschid discutia tot pentru o navigatie auto (china) dar cu android. Am incercat mai multe kituri, ultima data iGO_By_ORAK_9.6.29.404739, mereu primesc aceiasi eroare Imagine. Rezolutia aparatului este Imagine.
Mentionez ca fisierul multimode.ini contine

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m1=400..480,196..320,"480_272"
m2=234..320,400..480,"480_272"
m3=768..960,400..600,"800_480"
m4=480..600,700..960,"800_480"
m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
m6=600..800,960..1280,"1024_768"
Sterge folderul save, iar in sys inlocuiesti linia [rawdisplay] cu asta :

[rawdisplay]
driver="engine"
screen_x=1024
screen_y=552
screen_x2=600
screen_y2=976
screen_xy="800_480:1024x552/600x976:fullscreen"

crisstian
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Iun 03, 2017 6:43 pm
Has thanked: 1 time
RCA 2018

#36

Mie Noi 29, 2017 2:39 pm

multumesc mult rcv64, functioneaza perfect.

AdrianTanasescu
Mesaje: 1
Membru din: Mar Dec 12, 2017 7:01 pm
RCA 2018

#37

Mar Dec 12, 2017 7:27 pm

Buna seara , ma puteti ajuta va rog in seara asta..am descarcat de aici de pe forum igo8 ultima versiune , si l-am instalat pe un gps smailo hd ..am setat //calea de navigare dar cand intru in navigatie se inchide si se aprinde singur gps-ul ce as putera sa ii fac..?aM REUSIT AM MODIFICAT IN SYS.TXT AM ADAUGAT REZ SI A MERS .MULTUMESC ORICUM

fetesm
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Iun 24, 2017 11:27 am
Has thanked: 1 time
RCA 2018

#38

Dum Dec 17, 2017 5:53 am

buna,
Am si eu o navigatie "no name china", cu WinCE 6, hartile imi sunt here q1 2017 dar problema mea este programul de navi,e IGO8 si as vrea primo sau nextgen.Am incercat sa decsrac din link-ul de mai sus dar n am reusit (eror 404).

Ma puteti ajuta.
Multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1494
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 337 times
Been thanked: 988 times

Moderare

RCA 2018

#39

Dum Dec 17, 2017 6:20 am

@fetesm ai kit primo >800x480
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

________________________________________
LE.
sau multirezolutie
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

fetesm
Mesaje: 5
Membru din: Sâm Iun 24, 2017 11:27 am
Has thanked: 1 time
RCA 2018

#40

Dum Dec 17, 2017 2:04 pm

Mersi frumos, am rezolvat cu TEST_1 merge perfect. am o singura problema, nu ma avertizeaza sonor in apropierea radarelor....sper sa gasesc undeva in meniu.

PS- fara sa modific in SYS.txt !
O zi faina

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1494
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 337 times
Been thanked: 988 times

Moderare

RCA 2018

#41

Dum Dec 17, 2017 3:02 pm

@fetesm ai primit raspuns mai sus.

flory2903
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 07, 2018 4:48 pm
RCA 2018

#42

Lun Ian 08, 2018 11:11 am

buna
vreau un soft gps pentru navigatie auto bmw e46(ruleaza android)

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2436
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 301 times
Been thanked: 855 times

Moderare

RCA 2018

#43

Lun Ian 08, 2018 3:40 pm

flory2903 scrie:
Lun Ian 08, 2018 11:11 am
buna
vreau un soft gps pentru navigatie auto bmw e46(ruleaza android)
Flory, pentru ca nu ai precizat ce rezolutie are aparatul tau, incearca un kit multirezolutie, contine Romania map. Folderul iGO din arhiva il copii pe card, instalezi, pornesti.....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

flory2903
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 07, 2018 4:48 pm
RCA 2018

#44

Lun Ian 08, 2018 3:42 pm

multumesc mult
o sa incerc,sa vad ce pot face

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2436
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 301 times
Been thanked: 855 times

Moderare

RCA 2018

#45

Lun Ian 08, 2018 4:46 pm

flory2903 scrie:
Lun Ian 08, 2018 3:42 pm
multumesc mult
o sa incerc,sa vad ce pot face
Daca spui ca are android, atunci faci asa:
-intri in meniu aplicatii si dezinstalezi orice urma de iGO prin Oprire Fortata-Dezinstalare
-cu ajutorul aplicatiei File manager,stergi eventuale urme de iGO mai vechi
-copii pe card kitul iGO Primo pe care ti l-am dat (trebuie sa aiba denumirea iGO)
- executi apk-ul din folderul iGO, cand s-a terminat instalarea, deschizi aplicatia iGO, faci setarile de baza (limba, voce)...

Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”