IGO 8 pe MIO C720


daniel11gna
Mesaje: 10
Membru din: Lun Feb 27, 2017 11:31 am

#1

Mie Mar 01, 2017 6:13 pm

Buna seara.
Sunt posesor al unui GPS MIO C720 de aproximativ 6 ani.
Acesta l-am cumpărat ,,coafat" astfel incât după pornire introduc un SD pe care este IGO Amigo, aparatul face un rebooting și pornește pe IGO Amigo.
Hărțile m-am descurcat în fiecare an cu ajutorul comunității de aici și le-am putut actualiza.
Problema ar fi că nu mai mă lasă să caut POI nici alte puncte de interes.
Am luat de la alt coleg un GPS exact la fel dar care rulează de pe card un program IGO 8.
Am incercat cardul cu programul lui IGO 8 în aparatul meu, dar nu merge.
Rugămintea mea este dacă ați putea să mă consiliați cum aș putea să dau de cap la POI pe sistemul vechi sau cum pot instala IGO 8 pe aparatul meu.
În vederea instalării IGO 8 am copiat și de pe celălalt GPS softul din aparat(260 MB). Este OK dacă șterg softul din aparatul meu și copii softul de pe celălalt aparat, iar dacă folosesc cardul cu IGO 8 va funcționa??
Dacă nu-mi place modul de funcționare, pot reveni la fel la IGO Amigo?

Vă mulțumesc anticipat

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 580
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 332 ori
Been thanked: 234 ori

#2

Mie Mar 01, 2017 7:42 pm

daniel11gna scrie:Buna seara.
Sunt posesor al unui GPS MIO C720 de aproximativ 6 ani.
Acesta l-am cumpărat ,,coafat" astfel incât după pornire introduc un SD pe care este IGO Amigo, aparatul face un rebooting și pornește pe IGO Amigo.
Hărțile m-am descurcat în fiecare an cu ajutorul comunității de aici și le-am putut actualiza.
Problema ar fi că nu mai mă lasă să caut POI nici alte puncte de interes.
Am luat de la alt coleg un GPS exact la fel dar care rulează de pe card un program IGO 8.
Am incercat cardul cu programul lui IGO 8 în aparatul meu, dar nu merge.
Rugămintea mea este dacă ați putea să mă consiliați cum aș putea să dau de cap la POI pe sistemul vechi sau cum pot instala IGO 8 pe aparatul meu.
În vederea instalării IGO 8 am copiat și de pe celălalt GPS softul din aparat(260 MB). Este OK dacă șterg softul din aparatul meu și copii softul de pe celălalt aparat, iar dacă folosesc cardul cu IGO 8 va funcționa??
Dacă nu-mi place modul de funcționare, pot reveni la fel la IGO Amigo?

Vă mulțumesc anticipat

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Lun Mar 06, 2017 6:27 am de către alex1963, modificat 1 dată în total.

radupetre
Mesaje: 44
Membru din: Lun Ian 30, 2017 2:22 pm

#3

Mie Mar 01, 2017 8:14 pm

Buna d-ul Alex,vreau sa va intreb daca hartile TOMTOM(2016) merg pe iG08.3.5.xxxxx,unde am puse harti HERE,vreau sa pun si harti tomtom2016,as pune CONTENTE pe SD si as pune si harti tomtom,este posibil sau nu stiu eu ccare-i,functionalitatea?am acelasi mio digiwalker c250+,care cu harti here merge foarte bine,l-am probat.cu stima,radupetre

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 580
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 332 ori
Been thanked: 234 ori

#4

Mie Mar 01, 2017 8:23 pm

Da puteti pune .. in locul hartilor here ...este ok .
Cu igo primo se pot pune(cititi aici ...viewtopic.php?f=18&t=110) ambele in acelasi soft .....cu igo 8 nu am probat.
Aici aveti licente
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Aici link harti
viewtopic.php?f=16&t=7

bantex
Mesaje: 9
Membru din: Vin Apr 28, 2017 9:45 pm
Has thanked: 17 ori

#5

Sâm Mai 27, 2017 10:42 pm

salutare am dezarhivat arhiva de la postul 2 am puso pe card am populat fisierul content cu fisiere mai noi nu am pus building, dem, phoname, am observat si in meniu ca are un mic delay, am scos skynurile si din meniu am selectat fara animatie, a fost ok dar dupa cateva minute de utilizare mam trezit cu out of memory, aveti indee de ce?

misuC
Mesaje: 236
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 13 ori

#6

Dum Mai 28, 2017 4:34 am

Memoria RAM e f. mica deci in folderul map sa fie cat mai putine harti .fbl , la fel in poi si speedcam... celelalte fisiere: fds, fjw, fpa, fsp, hnr stergele pe toate.

viki2000
Mesaje: 12
Membru din: Mar Oct 17, 2017 9:02 pm
Has thanked: 5 ori

#7

Joi Mai 17, 2018 8:33 am

Sunt niste link-uri mai sus postate de alex1963, care acum nu mai sunt active.
Se poate va rog sa le re-postati?
As vrea sa incerc si eu iGo Primo pe Mio C720 folosind un card extern SD de 2GB.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2573 ori

Moderare

#8

Joi Mai 17, 2018 3:15 pm

Poti incerca o deblocare de pe card,copiezi pe card fisierele din arhiva si il introduci in gps dupa ce porneste
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

viki2000
Mesaje: 12
Membru din: Mar Oct 17, 2017 9:02 pm
Has thanked: 5 ori

#9

Vin Mai 18, 2018 10:00 am

Am reusit asta cu cateva zile in urma, chiar inainte de a intreba aici, doar cu info de pe forumuri.
Dar e doar iGo8.
As fi vrut iGo Primo. Se pare ca Mio C720 e prea slab hardware pentru IGo Primo Nextgen. Ar trebuie un procesor mai rapid si RAM mai mult.
Cu iGo Primo se pare ca merge, un pic parca greoi, dar OK.
Am mai reusit si urmatoarele:
- cu continutul "Deblocare SD_c720.zip" dezarhivat si pus pe SD card, in folderul iGo8 am pus continutul folderului iGo Primo si am redenumit fisierul Primo.exe to iGo.exe.
Apoi in folderul maps am pus hartile "iGO R3 [NAVTEQ] 2017_Q4_EUROPE" si se pare ca merge.
Pana cum nu am eroare, dar pare-se ca nu se vad cladirile. Poate e doar o setare in fisierele de sistem.

Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 365
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 122 ori
Been thanked: 163 ori

#10

Vin Mai 18, 2018 10:06 am

Ca sa mearga cat de cat bine ...eu zic sa nu pui cladiri, lasa-l doar cu harti si poi.

Cornelyu
Mesaje: 16
Membru din: Dum Iun 23, 2019 4:10 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 2 ori

#11

Dum Iun 23, 2019 10:22 pm

lemax55 scrie:
Joi Mai 17, 2018 3:15 pm
Poti incerca o deblocare de pe card,copiezi pe card fisierele din arhiva si il introduci in gps dupa ce porneste
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Buna seara!
Sunt nou si nepriceput pe aici, dar indiferent de răspuns, mă bucur si va mulțumesc ca mai sunte-ti unii care va ocupați sa dați răspuns si la cei mai "neștiutori".
Am un GPS Mio C720 si as vrea sa-l deblochez si sa instalez ceva harți mai actualizate. Din ce am văzut pe aici, ar merge(IGO 8) si mă interesează harta Europei, dar nu-mi iese. Daca se poate, sa-mi explice cineva mai "băbește", cum deblochez gps-ul si cum si de unde instalez igo 8 si hârțile pe card. (Am un card de 16 GB).Am încercat ceva link-uri, si cel de mai sus pe care scrie "testeaza",pe care le-am găsit pe site, dar nu merge nici unul, căci antivirusul îmi blochează paginile pe care l-e deschid. E normal sau nu mai sunt valabile link-urile si sunt virusate? Am dezactivat pentru un interval de timp antivirusul, dar tot blochează... Va mulțumesc!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3378
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 714 ori
Been thanked: 2163 ori

Moderare

#12

Lun Iun 24, 2019 5:42 am

Incearca de aici, astfel:
-pe un card de max 2Gb formatat in Fat 32 copii continutul arhivei, introduci cardul , restartezi gps-ul
-la pornire va intra intr-o interfata de unde vei putea porni iGO8 (contine Romania map)....

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Cornelyu
Mesaje: 16
Membru din: Dum Iun 23, 2019 4:10 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 2 ori

#13

Lun Iun 24, 2019 3:45 pm

Buna ziua!
Desi nu ma asteptam sa raspunda cineva,am fost foarte surprins placut ca am vazut inca de dimineata raspunsul la problema mea. Va multumesc mult pentru promptitudenea cu care ati raspuns. Din nefericire,insa, problema mea ramane aceeasi. Am incercat sa deschid link-ul pe care mi la-ti trimis,dar nu reusesc,(ca si celelate link-uri,dealtfel). Am dezactivat antivirusul,caci altfel nu deschide nici o pagina,iar dupa aceeea, cand deschid link-ul, se deschide un site "adf.ly" cu publicitate,iar in coltul din dreapta sus,imi apare sa astept 5 secunde,dupa care imi spune sa sar peste si cand fac click,se deschide o pagina alba fara nimic in ea. Nu stiu care este problema. Nu stiu eu, nu merge la mine, dar nu-i dau de capat. Probabil trebuie sa ma las batut… Va multumesc!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3378
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 714 ori
Been thanked: 2163 ori

Moderare

#14

Mar Iun 25, 2019 4:56 am

Instaleaza in browser o aplicatie tip Adblock, blochează anunțurile video, bannerele, ferestrele pop-up și alte forme de publicitate intruzivă și enervantă, precum și malware-ului.. Problema este la tine....Linkurile functioneaza, le-am verificat.

Cornelyu
Mesaje: 16
Membru din: Dum Iun 23, 2019 4:10 pm
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 2 ori

#15

Mar Iun 25, 2019 1:26 pm

rcv64 scrie:
Mar Iun 25, 2019 4:56 am
Instaleaza in browser o aplicatie tip Adblock, blochează anunțurile video, bannerele, ferestrele pop-up și alte forme de publicitate intruzivă și enervantă, precum și malware-ului.. Problema este la tine....Linkurile functioneaza, le-am verificat.
Buna!
Vreau sa va multumesc foarte mult pentru ajutor. Intradevar problema era la mine. Am instalat o aplicatie Adblock,si nu am mai avut probleme. Am reusit sa instalez fisierul pe carton si functioneaza, doar ca nu se deschide direct ci prima data trebuie sa deschid gps-ul,apoi trebuie sa introduc cartonul in gps si doar asa pot deschid igo8,caci altfel se deschide cu miomap v3.3. Stiu ca am citit pe undeva ca cineva a vut aceeasi problema,insa nu mai gasesc acum unde am citi sa vad ce modificari trebuie sa fac. Dar oricum VA MULTUMESC inca odata pentru ajutor. Sunte-ti "speciali",desi cand vedeam ca se deschide doar la acele site-uri cu publicitate intruziva,incepeam sa cred altceva despre voi. Scuze ca in faceam pareri rele despre voi,dar sunteti de apreciat. Va multumesc!

Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”