instalare iGo pe Grundig MF1


mirceapricop
Mesaje: 10
Membru din: Mar Feb 21, 2017 8:32 am
RCA 2018

#1

Mar Noi 21, 2017 8:53 am

Va salut. Cum pot instala iGO pe un gps Grundig MF!? Va multumesc anticipat

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1237
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 205 times
Been thanked: 583 times
RCA 2018

#2

Mar Noi 21, 2017 9:04 am

Poate daca faci niste screenshot-uri sau eventual un backup fara harti sa ne dam seama cam cum stau lucrurile.

mirceapricop
Mesaje: 10
Membru din: Mar Feb 21, 2017 8:32 am
RCA 2018

#3

Mar Noi 21, 2017 9:29 am

Sunt bune pozele astea?
Fişiere ataşate
IMG_0458.jpg
IMG_0457.jpg
IMG_0456.jpg
IMG_0455.jpg

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1237
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 205 times
Been thanked: 583 times
RCA 2018

#4

Mar Noi 21, 2017 9:39 am

La memoria interna sau card sa vedem ce denumire are executabilul>eventual un backup.

mirceapricop
Mesaje: 10
Membru din: Mar Feb 21, 2017 8:32 am
RCA 2018

#5

Mar Noi 21, 2017 9:49 am

Poze
Fişiere ataşate
IMG_0460.jpg
IMG_0459.jpg

mirceapricop
Mesaje: 10
Membru din: Mar Feb 21, 2017 8:32 am
RCA 2018

#6

Mar Noi 21, 2017 9:50 am

Cum sa fac un backup si sa il trimit, te rog?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1237
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 205 times
Been thanked: 583 times
RCA 2018

#7

Mar Noi 21, 2017 10:04 am

Pe startup-path ce este?Normal ar merge un igo8 redenumind folderul iGO8 si executabilul in MobileNavigator

mirceapricop
Mesaje: 10
Membru din: Mar Feb 21, 2017 8:32 am
RCA 2018

#8

Mar Noi 21, 2017 10:09 am

fisier\ResidentFlash\MobileNavigator\Mobile....
si
Auto run navigation software when startup

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1237
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 205 times
Been thanked: 583 times
RCA 2018

#9

Mar Noi 21, 2017 10:15 am

Da,de acolo poti seta calea catre navigatie,nu este obligatoriu sa fie sub forma MobileNavigator.Ai mai jos un kit igo8 pe care l-am redenumit eu inainte.Faci o copie de rezerva prima data in pc si inlocuiesti folderul tau MobileNavigator cu cel din arhiva de mai jos
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

SAU
LE.
Ai si un igo primo,intri in startup-path si dai calea Primo>Primo.exe
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Harti aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=1154

Tutorial igo
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=47&t=26

mirceapricop
Mesaje: 10
Membru din: Mar Feb 21, 2017 8:32 am
RCA 2018

#10

Mar Noi 21, 2017 12:10 pm

Multumesc frumos pentru ajutor. functioneaza. cum pot sa iti fiu dee ajutor sau sa te rasplatesc pentru ajutorul dat?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1237
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 205 times
Been thanked: 583 times
RCA 2018

#11

Mar Noi 21, 2017 9:17 pm

Nu poti,este gratis ;)

mirceapricop
Mesaje: 10
Membru din: Mar Feb 21, 2017 8:32 am
RCA 2018

#12

Lun Dec 11, 2017 11:31 am

Buna ziua,
am primit ajutor sa pun iGO pe un device gps Grundig MF1....dar nu se conecteaza la satelit. aveti idee ce setari sa ii mai fac.? va multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2092
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 202 times
Been thanked: 494 times
RCA 2018

#13

Lun Dec 11, 2017 2:24 pm

mirceapricop scrie:
Lun Dec 11, 2017 11:31 am
Buna ziua,
am primit ajutor sa pun iGO pe un device gps Grundig MF1....dar nu se conecteaza la satelit. aveti idee ce setari sa ii mai fac.? va multumesc
In sys inlocuiesti linia [gps] cu asta :

[gps]
port=7
baud=57600

Intotdeauna sa fii sub cerul liber cu aparatul...sau in masina....

Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”