Instalare soft IGO pe o navigatie auto (no name, china)


Scrie răspuns
Avatar utilizator
danythedog78
Mesaje: 105
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 am
Has thanked: 91 ori
Been thanked: 80 ori

#76

Joi Ian 24, 2019 8:19 pm

in folderul map pui doar ”fbl si fda”,iar in folderul poi pui tot ce tine de poi.

etacip
Mesaje: 10
Membru din: Mie Ian 23, 2019 7:33 am
Has thanked: 3 ori

#77

Joi Ian 24, 2019 8:41 pm

danythedog78 scrie:
Joi Ian 24, 2019 8:19 pm
in folderul map pui doar ”fbl si fda”,iar in folderul poi pui tot ce tine de poi.
Multumesc

Am rezolvat...mufa cu piulita fakra to gps sa rupt...am comandat alta...softul de la tine merge perfect ( l.am probat cu o antena gps externa).
Multumesc 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

Moderator edit:

Ai umplut postarile de citate, desi sunteti doar voi doi in discutie ?????!!!!

passat19tdi
Mesaje: 3
Membru din: Joi Iul 20, 2017 2:11 pm
Has thanked: 1 data

#78

Lun Feb 11, 2019 12:24 pm

Cunoste cineva navigatia din imagine?
Pare sa fie cu winCE, cum sa denumesc folderul si executabilul?
Fişiere ataşate
received_610849592713667.jpeg
received_2247109498892419.jpeg

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 412
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1593 ori
Been thanked: 821 ori

Moderare

#79

Lun Feb 11, 2019 2:50 pm

Setarile ce spun ?

freelancer
Mesaje: 3
Membru din: Lun Mar 11, 2019 10:26 am

#80

Vin Mar 15, 2019 4:54 pm

buna seara. am o navigatie china 2Din no name pe windows ce 6.0 care in rest merge perfect, doar ca atunci cand lansez navigatia de pe iconul GPS se innegreste ecranul si sta asa la infinit. am pus kitul de igo primo pe sd card in slot. am antena gps cuplata, nu imi dau seama, sa fie de la faptul ca poate fi defect slotul de card, sau ca nu "simte" ca antena gps e culpata. daca imi puteti da un sfat, merci

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 306
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 65 ori
Been thanked: 70 ori

#81

Vin Mar 15, 2019 7:32 pm

Ca sa mearga primo
Intra in setari navigatie ,card sd si dai calea catre primo exe
Dai salvare si iesi din setari
Acum cand dai pe navigatie trebuie sa intre primo.
Navigatia asta am puso si eu pe masina mea
O am de cateva luni ,se descurca bine.
Ultima oară modificat Vin Mar 15, 2019 7:45 pm de către ady1979, modificat 1 dată în total.

freelancer
Mesaje: 3
Membru din: Lun Mar 11, 2019 10:26 am

#82

Vin Mar 15, 2019 7:42 pm

nu am in setari capitol pentru navigatie. am doua sloturi de card, unul pt sd media si unul pt gps. cand dai click pe iconul de navigatie se duce automat pe cardul gps si incarca executabilul de acolo. numai ca la mine dupa ce dau click pe icon se face ecranul negru si nu incarca nimic sta asa, ca si cum ar cauta executabilul si nu-l gaseste, nu mi da niciun mesaj. e posibil ca daca ar fi intrat in soft sa fi avut la acest capitol setari de navigatie, dar la setarile generale nu am asa ceva.

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 306
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 65 ori
Been thanked: 70 ori

#83

Vin Mar 15, 2019 7:52 pm

Nu are setari pt cale navigatie
Cand dai prima oara pe navigatie te pune sa alegi calea de navigare
Sterge kitul de primo si pune altul
Trebuie sa fie kit de windows ce

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 306
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 65 ori
Been thanked: 70 ori

#84

Vin Mar 15, 2019 8:13 pm

Am urcat aici kitul care il am eu pe navigatie
https://ufile.io/70p6z
Testeaza

isroisro
Mesaje: 4
Membru din: Dum Mar 17, 2019 7:03 pm
Been thanked: 1 data

#85

Joi Mar 21, 2019 8:53 am

----
Ultima oară modificat Joi Mar 21, 2019 5:55 pm de către isroisro, modificat 1 dată în total.

isroisro
Mesaje: 4
Membru din: Dum Mar 17, 2019 7:03 pm
Been thanked: 1 data

#86

Joi Mar 21, 2019 11:57 am

-----
Ultima oară modificat Joi Mar 21, 2019 5:56 pm de către isroisro, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3242
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 676 ori
Been thanked: 1960 ori

Moderare

#87

Joi Mar 21, 2019 2:02 pm

Incearca initial cu limba engleza....am mai intalnit asemenea ciudatenii...

isroisro
Mesaje: 4
Membru din: Dum Mar 17, 2019 7:03 pm
Been thanked: 1 data

#88

Joi Mar 21, 2019 3:02 pm

rcv64 - Merci pentru raspuns!

Am aflat care era problema. Eu foloseam un Macbook ca sa umblu pe card. Macbookul cand faci operatii pe discuri isi salveaza ceva fisiere ascunse pentru ca sa tina evidenta pt. trash samd. Fisierele alea ascunse dadeau batai de cap tuturor IGOurilor pe care le-am incercat. Dupa ce am sters fisierele facute de MacOS a mers ok IGO Primo. Cica si pe Linux se poate intampla la fel.

Rdu76
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Sep 08, 2018 6:41 am

#89

Joi Apr 18, 2019 1:59 pm

Va salut stimati colegi. Am si eu navigatia din poze si nu reusesc sa fac satelitii sa mearga. Acum ceva timp i-a detectat si au mers, dar atat, a doua zi nu mai gasea niciunu. Acum am incercat cu toate versiunile posibile, IGo, MobileNavigator, etc. programele merg dar nu vede satelitii, sta si se incarca incontinuu la detectare sateliti. Am redenumit si in fisierul Sys cum am mai vazut pe paginile anterioare si degeaba, aveti idee ce ar trebui sa fac sau ce program ar fi compatibil cu acest model ?, multumesc anticipat !

Modelul acesta vad ca are windows ce 6.0 system

Imagine

https://www.car-gpsdvd.com/2006-2011-vw ... _p526.html

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2343
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 793 ori
Been thanked: 2494 ori

Moderare

#90

Vin Apr 19, 2019 4:42 am

Vezi un pic aici,copiezi pe card folderul din arhiva si rulezi acel program.Dupa ce ce termina introduci cardul in PC si te uiti in port_tool.txt,acolo cauti port si baud.Verifica si antena sa fie totul OK.
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=28366#p28366

Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”