iGO Primo si iGO NextGen pe aceeasi cartela sdmmc externa


ono
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 28, 2018 6:05 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 47 ori
Been thanked: 14 ori
RCA 2018

#16

Lun Dec 24, 2018 2:05 pm

vulpoiulJhon scrie:
Lun Dec 24, 2018 12:16 pm
@ono uită-te bine in folderul license, acolo e problema. Să nu ai niste fisiere ascunse de genul "._filename" sau ".DS_store" create de sistemul de operare. Sau e posibil ca unul din fisierele license sa fie corupt
Am verificat toate folderele, dar nu am găsit fișiere ascunse. Cât privește un posibil fișier de licență corupt, e posibil, dar de aceea le-am șters pe toate și le-am copiat doar pe cele din arhiva license.rar. Totuși, nu scap de mesaj, încă!

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 329
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 588 ori
Been thanked: 891 ori

Moderare

RCA 2018

#17

Lun Dec 24, 2018 3:02 pm

Testeaza si kitul de mai jos. Modifici doar port si baud.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

ono
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 28, 2018 6:05 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 47 ori
Been thanked: 14 ori
RCA 2018

#18

Lun Dec 24, 2018 4:44 pm

victorpetroi scrie:
Lun Dec 24, 2018 3:02 pm
Testeaza si kitul de mai jos. Modifici doar port si baud.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Mulțumesc, arată bine, nu pornește defeldeocamdată, dar nici mesaj de eroare nu-mi dă, ceea ce-mi dă speranțe. Eu folosesc Serioux UPQ700, care are rezoluția 800x480. Ar putea fi acesta motivul, sau lipsește vreo licență?

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 329
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 588 ori
Been thanked: 891 ori

Moderare

RCA 2018

#19

Lun Dec 24, 2018 5:54 pm

Aparatele pe care l-am testat sunt Becker Transit 5 si Active 6s cu rezolutii 800x480 pe card. Foloseste un alt card, nu are cum sa nu mearga. Poti sa incerci sa il copiezi in memoria interna, ai loc pe acolo 200MB sa testezi.

ono
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 28, 2018 6:05 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 47 ori
Been thanked: 14 ori
RCA 2018

#20

Lun Dec 24, 2018 8:59 pm

victorpetroi scrie:
Lun Dec 24, 2018 5:54 pm
Aparatele pe care l-am testat sunt Becker Transit 5 si Active 6s cu rezolutii 800x480 pe card. Foloseste un alt card, nu are cum sa nu mearga. Poti sa incerci sa il copiezi in memoria interna, ai loc pe acolo 200MB sa testezi.
Așa am făcut și am constatat că, dacă e singur pe cartelă, navigatorul merge și încă bine! Însă, dacă copiez alăturat Primo, nu mai pornește! E drept, că nu mai dă mesaj de eroare. Probabil că mă voi apuca să elimin fișierele building, spedcam și să îl mai testez și atunci. Dacă îi fac acestea, am impresia că îl sluțesc. Dar măcar să meargă! Mulțumesc din suflet pentru că mă ajutați. Și pentru că am fost la biserică, să cinstesc ajunul Crăciunului, vă doresc un Crăciun fericit și multă sănătate!

ono
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 28, 2018 6:05 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 47 ori
Been thanked: 14 ori
RCA 2018

#21

Mar Dec 25, 2018 1:28 pm

Am rezultate neașteptate! La sfatul domnului @victorpetroi, am copiat un kit de nextgen pe memoria internă. Am scos sdcardul. Surpriză mare!! Căci merge! Am luat un sdcard suplimentar și am pus pe el, succesiv, Primo cu MapChanger și apoi nextgen. Din trei kituri nextgen diferite, instalate succesiv, pe memoria internă, NICIUN nextgen NU a vrut să pornească în prezența lui Primo pus pe sdcard! Am luat același sdcard, de pe care am șters Primo și am pus în loc un kit de nextgen. Surpriză de proporții, căci fiecare a funcționat, la alegere, de pe memoria internă sau de pe sdcard. Deci nextgen cu nextgen, unul pe mem internă și celălalt pe sdcard, pe care-cum l-aș selecta, merge! Ba mai mult, unul din ele, ambele puse la dispoziție pentru testare de @victorpetroi, are posibilitatea de a schimba hărțile între ele, HERE cu TomTom. Are însă o mică hibă, căci ignoră litera "ț/Ț" de pe hartă. Sunt convins că o vom rezolva! Acstea fiind rezultatele, nu mai am nevoie , nici de Primo - la care se pare că se ascunde hiba de neasociere cu nextgen - nici de ecran cu butoane-switch, iar două nextgen - unul pe mem internă, iar celelalt pe sdcard - îmi asigură redundanța perfectă a dispozitivului GPS. Trebuie să fac remarca absolut corectă, că Forumul mi-a făcut de Crăciun, un cadou fantastic ( fără să mă mai întrebe dacă am fost sau nu cuminte... ) și că mă aflu în situația de a nu mai ști cui să-i mulțumesc mai întâi. Așa că fac o urare: Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți și să vă țină sănătoși, fericiți și norocoși!

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 377
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1420 ori
Been thanked: 726 ori

Moderare

RCA 2018

#22

Mar Dec 25, 2018 2:16 pm

ono scrie:
Mar Dec 25, 2018 1:28 pm
Are însă o mică hibă, căci ignoră litera "ț/Ț" de pe hartă.
Vezi aici .

ono
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 28, 2018 6:05 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 47 ori
Been thanked: 14 ori
RCA 2018

#23

Mar Dec 25, 2018 4:38 pm

irinuca scrie:
Mar Dec 25, 2018 2:16 pm
ono scrie:
Mar Dec 25, 2018 1:28 pm
Are însă o mică hibă, căci ignoră litera "ț/Ț" de pe hartă.
Vezi aici .
Gata, i l-am pus și pe << ț/Ț >>. Mulțumesc!

pit222
Mesaje: 3
Membru din: Lun Dec 24, 2018 8:51 am
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#24

Vin Dec 28, 2018 7:02 am

cu buton de off
Fişiere ataşate
Untitled.jpg

ono
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 28, 2018 6:05 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 47 ori
Been thanked: 14 ori
RCA 2018

#25

Lun Ian 07, 2019 7:32 pm

REZOLVAT! Am reușit să am instalate și să fie funcționale, iGO Primo și iGO Nextgen. Le pot comuta, când pe unul, când pe altul. Dar pentru aceasta a trebuit să fac un sacrificiu, adică am șters la empty sys.txt din NextGen și să am doar o singură înregistrare adăugată pe urmă în acesta, în secțiunea [interface], e vorba de linia show_exit=1. Nu sunt prea bucuros, cu toate că NextGen e funcțional, dar nu știu încă cu ce sacrificiu. Eu voi încerca să pun una câte una vechile instrucțiuni, până voi ajunge la aceea care le blochează.

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 329
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 588 ori
Been thanked: 891 ori

Moderare

RCA 2018

#26

Lun Ian 07, 2019 7:44 pm

Nu trebuia sa faci niciun sacrificiu. Nextgen-ului ii place sa se uite prin gradina vecinilor, nu ii convine ce gaseste pe acolo si nu porneste.
Pui in mai multe subfoldere Primo si va porni apoi si Nextgenul. De exemplu structura de mai jos va functiona Primo/Primo/Primo/Primo.exe.

ono
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 28, 2018 6:05 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 47 ori
Been thanked: 14 ori
RCA 2018

#27

Sâm Ian 12, 2019 6:10 pm

Solicit cu mare rugăminte, spuneți-mi, dacă există un procedeu prin care pot partaja aceeași bază de hărți cu două kituri iGO ( același conținut de la folderul </content/map> să poată fi accesat, succesiv, de două kituri iGO diferite - cum ar fi, având instalat iGO Primo și iGO Nextgen, să nu umplu de două ori cartela cu exact aceleași hărți, ci acestea să poată fi accesate de la aceeași adresă de memorie ). Mulțumesc anticipat!

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 329
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 588 ori
Been thanked: 891 ori

Moderare

RCA 2018

#28

Sâm Ian 12, 2019 6:21 pm

Da. Este posibil.

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 377
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1420 ori
Been thanked: 726 ori

Moderare

RCA 2018

#29

Dum Ian 13, 2019 11:57 am

In sys.txt pune :

[folders]

; .exe si content pe aceeasi partitie
buildings="..\..\iGO_content\content\building"
dem="..\..\iGO_content\content\dem_NextGen"
maps="..\..\iGO_content\content\map"
poi="..\..\iGO_content\content\poi"

; .exe si content pe partitii diferite v1
maps="\\Denumire_Card\iGO_content\content\map"

; .exe si content pe partitii diferite v2
maps="..\..\..\Denumire_Card\iGO_content\content\map"

; .exe si content pe partitii diferite v3
has_secondary_root=1
secondary_root= "iGO_content"

In radacina card trebuie sa ai structura : iGO_content\content\map , ....

ono
Mesaje: 47
Membru din: Dum Oct 28, 2018 6:05 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 47 ori
Been thanked: 14 ori
RCA 2018

#30

Lun Ian 14, 2019 2:36 pm

Este voarte valoroasă indicația @irinucăi, fapt pe care îl apreciez în mod deosebit și are valoare de tutorieal. Mulțumesc cu recunoștință!

Scrie răspuns

Înapoi la “Instalare iGO pe diverse gps-uri”