Totul despre iGO Primo Truck (Camion)


Scrie răspuns
lucianluk
Mesaje: 3
Membru din: Vin Oct 06, 2017 8:41 pm
RCA 2018

#91

Mar Oct 10, 2017 6:30 am

Pe PilotOn M9 833MHz/ 256MB/8GB

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2885
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1408 ori

Moderare

RCA 2018

#92

Mar Oct 10, 2017 8:32 am

lucianluk scrie:
Mar Oct 10, 2017 6:30 am
Pe PilotOn M9 833MHz/ 256MB/8GB
Pe piloton nu am avut probleme niciodata.
Incearca un alt kit:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

lucianluk
Mesaje: 3
Membru din: Vin Oct 06, 2017 8:41 pm
RCA 2018

#93

Mar Oct 10, 2017 7:31 pm

Buna seara.
Am instalat kit-ul pe care mi l-ati indicat si functioneaza.
Imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru a adauga si hartile Europei pentru camoin.
Va multumesc pentru ajutor.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2885
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1408 ori

Moderare

RCA 2018

#94

Mie Oct 11, 2017 5:37 am

lucianluk scrie:
Mar Oct 10, 2017 7:31 pm
Buna seara.
Am instalat kit-ul pe care mi l-ati indicat si functioneaza.
Imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru a adauga si hartile Europei pentru camoin.
Va multumesc pentru ajutor.
Aici la postul #2 ai un torrent magnet cu toate hartile Europa.

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=914

misuC
Mesaje: 236
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 13 ori
RCA 2018

#95

Mie Oct 11, 2017 10:31 am

lucianluk scrie:
Mar Oct 10, 2017 7:31 pm
Buna seara.
Am instalat kit-ul pe care mi l-ati indicat si functioneaza.
Imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru a adauga si hartile Europei pentru camoin.
Va multumesc pentru ajutor.
Important pt. camion sunt fisierele .fbl, .ftr si (eventual) .fda astea se pun in folderul "map", mai poti pune si fisiere speedcam...txt in folderul "speedcam"

bantex
Mesaje: 8
Membru din: Vin Apr 28, 2017 9:45 pm
Has thanked: 15 ori
RCA 2018

#96

Vin Oct 20, 2017 8:48 am

Salutare, poate nu am citit suficient folosesc Primo camion cu toate fisierele suplimentare ftr, fda, jws....camere(nu in format txt), hartile sunt here 2017,Q2 cu un fisier de licenta, totul copiat de la voi de pe sit. Am setat sa afiseze camere, nu mi le arata desi sunt prezente in meniu la setari continut. Nu imi arata restrictii de tonaj. Lucrez pe Germania si am mare nevoie, ce as putea modifica ca sa functioneze corect programul.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2885
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1408 ori

Moderare

RCA 2018

#97

Vin Oct 20, 2017 9:46 am

bantex scrie:
Vin Oct 20, 2017 8:48 am
Salutare, poate nu am citit suficient folosesc Primo camion cu toate fisierele suplimentare ftr, fda, jws....camere(nu in format txt), hartile sunt here 2017,Q2 cu un fisier de licenta, totul copiat de la voi de pe sit. Am setat sa afiseze camere, nu mi le arata desi sunt prezente in meniu la setari continut. Nu imi arata restrictii de tonaj. Lucrez pe Germania si am mare nevoie, ce as putea modifica ca sa functioneze corect programul.
Incearca kitul asta, contine Romania map cu restrictii de camioane.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

iftime
Mesaje: 1
Membru din: Dum Noi 05, 2017 9:19 am
RCA 2018

#98

Dum Noi 05, 2017 3:21 pm

salut, ma poate ajuta cineva sa imi explice ce este acela "pmp"? Am un Serioux cu soft pentru camion si nu il pot conecta la calculator, imi apare pe ecran "cannot find pmp". Ce as putea sa ii fac?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2885
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1408 ori

Moderare

RCA 2018

#99

Dum Noi 05, 2017 3:43 pm

iftime scrie:
Dum Noi 05, 2017 3:21 pm
salut, ma poate ajuta cineva sa imi explice ce este acela "pmp"? Am un Serioux cu soft pentru camion si nu il pot conecta la calculator, imi apare pe ecran "cannot find pmp". Ce as putea sa ii fac?
Aceste mesaje tip "cannot find pmp.exe" pot fi atribuite fișierelor corupte sau lipsă, intrărilor de registry nevalide asociate cu PMP.EXE sau a unei infecții cu virus / malware.
De regula rezolvarea se face prin rescrierea sistemului de operare (WinCE).
Rescrierea firmware pe gps-uri tip Serioux s-a mai discutat...

Igodriver
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Noi 11, 2017 5:45 am
RCA 2018

#100

Sâm Noi 11, 2017 5:52 am

Ma poate ajuta cineva cum se poate achizitona un soft IGO pentru camioane , as avea nevoie pentru o tableta Lenovo .

Multumesc .

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1867
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 496 ori
Been thanked: 1484 ori

Moderare

RCA 2018

#101

Sâm Noi 11, 2017 6:01 am

Cauta in sectiunea android,aici este pentru WINCE,trebuie sa specifici modelul si rezolutia
https://www.gpszone.ro/viewforum.php?f=83
Mai exista si functia Cautare,nu postati la intamplare

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2885
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1408 ori

Moderare

RCA 2018

#102

Sâm Noi 11, 2017 6:57 am

Igodriver scrie:
Sâm Noi 11, 2017 5:52 am
Ma poate ajuta cineva cum se poate achizitona un soft IGO pentru camioane , as avea nevoie pentru o tableta Lenovo .

Multumesc .
Sunt o groaza de modele Lenovo, ce tableta Lenovo ai?

cyoco
Mesaje: 9
Membru din: Vin Aug 11, 2017 6:21 pm
RCA 2018

#103

Dum Noi 26, 2017 8:56 am

sal.sunt nou pe aici.am si eu o problema cu un gps 2drive.procesor de 800 mhz ram 128mb si 4gb memorie flash.am instalat mai multe programe igo primo,dar cand ii dau un traseu mai mare de 2000km imi da o eroare [out of memori].ma poate ajuta cineva si pe mine in legatura cu eroarea asta.multumesc anticipat.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1867
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 496 ori
Been thanked: 1484 ori

Moderare

RCA 2018

#104

Dum Noi 26, 2017 9:07 am

Incearca acest kit si nu incarca cu harti,....pe care nu le folosesti
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Rezolutie 480x272.

cyoco
Mesaje: 9
Membru din: Vin Aug 11, 2017 6:21 pm
RCA 2018

#105

Dum Noi 26, 2017 9:14 am

multumesc.imi trebuie full europa.lucrez pe camion.are rezolutia 800x480.

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Truck ( Camion)”