Navigon 21xx


pananic
Mesaje: 41
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:57 pm
Localitate: TG.MURES
Been thanked: 2 ori
Contact:
RCA 2018

#1

Dum Mai 28, 2017 9:16 pm

va rog sa ma ajutati sa pun un Igo pe un GPS Navigon 21xx, nu am card, la pornire apare imaginea Navigon si solicita sa introduc card, dupa care intra in demo.
va multumesc!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2873
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1389 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Lun Mai 29, 2017 4:57 am

pananic scrie:va rog sa ma ajutati sa pun un Igo pe un GPS Navigon 21xx, nu am card, la pornire apare imaginea Navigon si solicita sa introduc card, dupa care intra in demo.
va multumesc!

Pune un print screen cu continutul memoriei interne si continutul fisierul autorunce.mscr

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2873
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1389 ori

Moderare

RCA 2018

#3

Lun Mai 29, 2017 4:59 am

rcv64 scrie:
pananic scrie:va rog sa ma ajutati sa pun un Igo pe un GPS Navigon 21xx, nu am card, la pornire apare imaginea Navigon si solicita sa introduc card, dupa care intra in demo.
va multumesc!

Pune un print screen cu continutul memoriei interne si continutul fisierul autorunce.mscr
, daca nu iti cumperi un card si face instalarea iGO pe card.

pananic
Mesaje: 41
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:57 pm
Localitate: TG.MURES
Been thanked: 2 ori
Contact:
RCA 2018

#4

Lun Mai 29, 2017 12:58 pm

nu vad memoria interna, suna cand se conecteaza cu pc-ul dar nu apare nimic, acelasi sunet si la deconectare pe ecranul aparatului apare o imagine cu conexiune PC, folosesc windows 10 home.

basile27ro
Mesaje: 97
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 264 ori
Been thanked: 72 ori
RCA 2018

#5

Lun Mai 29, 2017 2:57 pm

la acest aparat nu ai acces la memoria interna, My Flash Disk, numai daca se fac cateva artificii...pornirea in total comander a aparatului dupa care sincronizat cu total comander pe windows Pc. nu am pus igo8 pe aparatul respectiv, am schimbat doar kitul de navigon pentru a avea si limba romana pe el, lucru care nu a vrut pe soft original de 2110max. te poti documenta aici :https://www.digital-eliteboard.com/threads/upgrade-21xxmax-auf-navigon-4310.85620/

johnel33
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 14, 2018 1:01 pm
RCA 2018

#6

Joi Ian 25, 2018 2:26 pm

cer mii de scuze, sunt nou, am un aparat.. navigon, nu stiu ce versiune sau cum se zice, doar atat pot sa vad pe ecran (Navigon E3.17.128 2011.0811.1604) si am nevoie de un back up, nu avea harta romaniei pe el, ca berbecul nu am stiut si i am formatat memoria interna si nu ii mai dau de cap. Va multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2873
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1389 ori

Moderare

RCA 2018

#7

Joi Ian 25, 2018 3:32 pm

johnel33 scrie:
Joi Ian 25, 2018 2:26 pm
cer mii de scuze, sunt nou, am un aparat.. navigon, nu stiu ce versiune sau cum se zice, doar atat pot sa vad pe ecran (Navigon E3.17.128 2011.0811.1604) si am nevoie de un back up, nu avea harta romaniei pe el, ca berbecul nu am stiut si i am formatat memoria interna si nu ii mai dau de cap. Va multumesc
Daca se mai conecteaza la pc pune continutul arhivei in flash. Eu l-am identificat ca ar fi Navigon 40.....!!!!

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

johnel33
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 14, 2018 1:01 pm
RCA 2018

#8

Joi Ian 25, 2018 6:01 pm

se conecteaza, dar nu am nici o arhiva, am cautat pe aici si nu am gasit

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2873
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 443 ori
Been thanked: 1389 ori

Moderare

RCA 2018

#9

Joi Ian 25, 2018 6:06 pm

johnel33 scrie:
Joi Ian 25, 2018 6:01 pm
se conecteaza, dar nu am nici o arhiva, am cautat pe aici si nu am gasit
Vezi acum.....

johnel33
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 14, 2018 1:01 pm
RCA 2018

#10

Joi Ian 25, 2018 6:23 pm

a gasit si semnal, ii dau ruta noua....o gaseste si dupa 5 sec se restarteaza, aceiasi problema si cand ii dau sa afiseze harta, cred ca de la harti........nu vede decat romania

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1857
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 490 ori
Been thanked: 1479 ori

Moderare

RCA 2018

#11

Joi Ian 25, 2018 10:10 pm

@johnel33 in folderul map ai pus si fisierele nfs?Asa trebuie sa fie
Imagine

johnel33
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 14, 2018 1:01 pm
RCA 2018

#12

Dum Ian 28, 2018 11:26 am

un link unde pot sa gasesc si eu toate astea, si daca nu supar as mai dori sa stiu cum sa mi vada cardul, memoria e prea mica si nu pot pune intreaga europa. Va multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1857
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 490 ori
Been thanked: 1479 ori

Moderare

RCA 2018

#13

Dum Ian 28, 2018 2:15 pm

Harti gasesti aici,este si un torrent acolo
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=52&t=1273
Este chiar asa de greu sa cauti pe forum?Pe card creezi un folder NAVIGON iar in el mai faci un folder MAP si unul POI.

johnel33
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 14, 2018 1:01 pm
RCA 2018

#14

Joi Feb 01, 2018 2:47 pm

mii de scuze domnule lemax55, am rezolvat cu indicatiile dumneavoastra si va multumesc

Scrie răspuns

Înapoi la “Navigon”