navigon 14xxx model AG20251


mio_user
Mesaje: 10
Membru din: Vin Dec 16, 2016 7:18 pm
Localitate: Galati
RCA 2018

#1

Mar Mai 09, 2017 4:55 pm

Acest aparat a ajuns la mine dupa mai multe interventii ale altor binevoitori . Acum a ajuns la stadiul in care porneste, vede harta Europei din 2007, dar fara est (Grecia, Romania, Bulgaria).
As dori sa-l deblochez cu card si sa pun igo.
Indrumati-va va rog , daca aveti alta optiune, sau un unlock pentru acest aparat.
P.S. M-am inspirat de pe topicul harti navigon si am vazut ca imi trebuiesc cele Q4 . Am pus harta Romaniei si totul este ok.
Va multumim pentru ca existati !

PPS: Iata ca nu totul este ok. In aceasta perioada dupa primul post, rezolvasem problema cu harta, se putea folosi gps-ul , dar nu am reusit sub nici o forma sa am sunet pe acest aparat.
De altfel acum dupa mai multe incercari aparatul restarteaza incontinuu. Voi incerca sa-l resuscitez, dar revin cu RUGAMINTEA cine poate sa ma ajute cu un unlock pe sd card pentru acest model.
Va multumesc.

mio_user
Mesaje: 10
Membru din: Vin Dec 16, 2016 7:18 pm
Localitate: Galati
RCA 2018

#2

Mie Mai 24, 2017 4:13 pm

Nimeni ?

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 472
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 90 ori
Been thanked: 76 ori
RCA 2018

#3

Mie Mai 24, 2017 4:22 pm

Incercati acest unlock ....
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

mio_user
Mesaje: 10
Membru din: Vin Dec 16, 2016 7:18 pm
Localitate: Galati
RCA 2018

#4

Lun Iun 05, 2017 2:20 pm

Am descarcat acest unlock, l-am pus pe un card de 4 gb dar nu se intampla nimic. Caut un card de 2gb insa fara succes (deocamdata). Credeti ca ar merge si pe unul de 4 gb ?
Am o mare rugaminte : daca are cineva continutul original al flash-ului acestui aparat, as fi recunoscator. Eu l-am salvat in pc dar de la bun inceput (cand a ajuns la mine) antivirusul dadea alerta. Nu am dat nici o actiune, dar se pare ca a sters ceva. Atasez ce s-a salvat: .home/samsung/Poze/Captură%20de%20ecran%20din%202017-06-05%2017-16-10.png

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2601
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 333 ori
Been thanked: 1027 ori

Moderare

RCA 2018

#5

Lun Iun 05, 2017 2:23 pm

mio_user scrie:Am descarcat acest unlock, l-am pus pe un card de 4 gb dar nu se intampla nimic. Caut un card de 2gb insa fara succes (deocamdata). Credeti ca ar merge si pe unul de 4 gb ?
Am o mare rugaminte : daca are cineva continutul original al flash-ului acestui aparat, as fi recunoscator. Eu l-am salvat in pc dar de la bun inceput (cand a ajuns la mine) antivirusul dadea alerta. Nu am dat nici o actiune, dar se pare ca a sters ceva. Atasez ce s-a salvat:

Mai ataseaza odata ca nu se vede nimic.

mio_user
Mesaje: 10
Membru din: Vin Dec 16, 2016 7:18 pm
Localitate: Galati
RCA 2018

#6

Lun Iun 05, 2017 2:38 pm

Nu mai pot reveni la postul anterior. Ce am salvat contine asa: un dosar NAVIGON , autorunce.exe si pmcfg.ini.lnk
Va multumesc si pentru promtitudine.

mio_user
Mesaje: 10
Membru din: Vin Dec 16, 2016 7:18 pm
Localitate: Galati
RCA 2018

#7

Dum Iul 02, 2017 6:07 pm

Am cumparat un card de 2 gb am pus unlock-ul de la postul 3 si nu se intampla nimic.
In continuare am nevoie de ajutorul vostru, daca se poate.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1590
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 376 ori
Been thanked: 1099 ori

Moderare

RCA 2018

#8

Lun Iul 03, 2017 7:00 am

Daca se conecteaza la PC incearca
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

LE.
Mai poti incerca un backup de la 2410,eventual inlocuiesti autorunce cu cel pe care l-ai salvat
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

mio_user
Mesaje: 10
Membru din: Vin Dec 16, 2016 7:18 pm
Localitate: Galati
RCA 2018

#9

Lun Iul 03, 2017 4:34 pm

Multumesc lemax, cred ca trebuie sa-mi fac cont pe zippy. Asa-i ?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2601
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 333 ori
Been thanked: 1027 ori

Moderare

RCA 2018

#10

Lun Iul 03, 2017 5:23 pm

mio_user scrie:Multumesc lemax, cred ca trebuie sa-mi fac cont pe zippy. Asa-i ?

Nu-ti trebuie cont.

mio_user
Mesaje: 10
Membru din: Vin Dec 16, 2016 7:18 pm
Localitate: Galati
RCA 2018

#11

Lun Iul 03, 2017 5:45 pm

Prima varianta cea cu unlock merge (am desk cu unlock ) insa nu se lanseaza igo desi am facut port2
Varianta 2 porneste fara sa schimb autorun insa imi cere o harta. Pe care sa o pun ? q2 ?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1590
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 376 ori
Been thanked: 1099 ori

Moderare

RCA 2018

#12

Lun Iul 03, 2017 8:27 pm

Pe care doresti.

mio_user
Mesaje: 10
Membru din: Vin Dec 16, 2016 7:18 pm
Localitate: Galati
RCA 2018

#13

Vin Iul 07, 2017 6:27 pm

In primul rand vreau sa MULTUMESC celor care m-au ajutat sa faca acest aparat sa functioneze.
Lemax : cu continutul de la 2410 merge. Ca o parere personala insa, aparatul se misca ff incet : se conecteaza greu la sateliti (3-4 minute), raspunde greu la comenzile meniului (trebuie sa ai rabdare...), dar odata intrat in navigatie este ok.
Eu sunt utilizator de mio (cu unlock ) si am pus IGO8 (pe forumul vechi cu ajutorul Irinucai - MULTUMIRI) ce se misca mult mai bine ca si viteza la comenzi si sateliti.
Inca o data multumiri pentru ca existati.

P.S. Lipsa sunetului se datora unei defectiuni fizice : difuzor intrerupt.

ovidoc
Mesaje: 2
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:17 am
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#14

Joi Oct 19, 2017 3:07 pm

mio_user scrie:
Vin Iul 07, 2017 6:27 pm
In primul rand vreau sa MULTUMESC celor care m-au ajutat sa faca acest aparat sa functioneze.
Lemax : cu continutul de la 2410 merge. Ca o parere personala insa, aparatul se misca ff incet : se conecteaza greu la sateliti (3-4 minute), raspunde greu la comenzile meniului (trebuie sa ai rabdare...), dar odata intrat in navigatie este ok.
Eu sunt utilizator de mio (cu unlock ) si am pus IGO8 (pe forumul vechi cu ajutorul Irinucai - MULTUMIRI) ce se misca mult mai bine ca si viteza la comenzi si sateliti.
Inca o data multumiri pentru ca existati.

P.S. Lipsa sunetului se datora unei defectiuni fizice : difuzor intrerupt.
Salutare,poti pune arhiva cu kitul?Multumesc!

mio_user
Mesaje: 10
Membru din: Vin Dec 16, 2016 7:18 pm
Localitate: Galati
RCA 2018

#15

Vin Oct 20, 2017 2:35 pm

Da-mi o adresa de mail (in pm). Aici nu pot atasa : este prea mare.

Scrie răspuns

Înapoi la “Navigon”