Probleme NAVIGON 81XX Canada 310


Scrie răspuns
petrica 2
Mesaje: 29
Membru din: Mar Iun 06, 2017 9:04 am
RCA 2018

#46

Joi Iun 08, 2017 8:47 am

ok

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1645
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 398 ori
Been thanked: 1200 ori

Moderare

RCA 2018

#47

Joi Iun 08, 2017 8:57 am

Folderul iGO8 din arhiva de mai jos i-l copiezi alaturi de celelalte fisiere,asa trebuie sa arate pe card
Imagine
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Bagi cardul in gps,astepti sa se deschida imaginea cu ford si apesi pe iconita cu igo.Kitul contine harta RO.

petrica 2
Mesaje: 29
Membru din: Mar Iun 06, 2017 9:04 am
RCA 2018

#48

Joi Iun 08, 2017 9:02 am

ok

petrica 2
Mesaje: 29
Membru din: Mar Iun 06, 2017 9:04 am
RCA 2018

#49

Joi Iun 08, 2017 9:07 am

a luato

petrica 2
Mesaje: 29
Membru din: Mar Iun 06, 2017 9:04 am
RCA 2018

#50

Joi Iun 08, 2017 9:08 am

dr are doar doar harta ro?

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1645
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 398 ori
Been thanked: 1200 ori

Moderare

RCA 2018

#51

Joi Iun 08, 2017 9:09 am

Iesi cu el sub cerul liber pentru a prinde satelitii,prima conectare dureaza mai mult.
Pentru mai multe harti vezi aici,este un torrent in acea arhiva HERE_Q1_2017.1-1 (1).rar
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=6410#p6410

Mai poti citi si acest articol pentru a intelege cum sta treaba cu igo8.
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=47&t=26

petrica 2
Mesaje: 29
Membru din: Mar Iun 06, 2017 9:04 am
RCA 2018

#52

Joi Iun 08, 2017 11:58 am

hartile copi paste fisierele .fbl la map an igo?

petrica 2
Mesaje: 29
Membru din: Mar Iun 06, 2017 9:04 am
RCA 2018

#53

Joi Iun 08, 2017 1:37 pm

merge am reusit mutumesc mult pentru ajutor

petrica 2
Mesaje: 29
Membru din: Mar Iun 06, 2017 9:04 am
RCA 2018

#54

Joi Iun 08, 2017 1:38 pm

ramane sa vedem pe traseu catre olanda

Alert89
Mesaje: 9
Membru din: Joi Ian 12, 2017 10:40 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#55

Mie Iul 12, 2017 5:31 pm

Salut lemax55,

am primit un Navigon Canada 310 (atata scrie pe model, la Hardware Info CE Version este 1.0707) sa-l actualizez. Cardul original nu are, softwareul porneste, dar iconul de navigatie este gri si inactiv. Poti sa ma ajuti si pe mine cu un kit original cu harti sau un kit iGO functionabil pe acest model?

Ceea ce ai postat nu merge (interfata unlock cu kit iGO 8 nu face nimic, ori cardul nu e bun).

Am incercat si conectarea la Navigon Freshmaps, dar softwareul nu recunoaste aparatul, nici in Windows nu se vede memoria interna, numai continutul cardului.

Am facut si reset dar, nu m-a ajutat la nimic.

Mersi pentru ajutor.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1645
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 398 ori
Been thanked: 1200 ori

Moderare

RCA 2018

#56

Joi Iul 13, 2017 4:49 am

Incearca sa copiezi fisierele din arhiva pe un card de maxim 2gb
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Harti gasesti aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=7683#p7683

Alert89
Mesaje: 9
Membru din: Joi Ian 12, 2017 10:40 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#57

Lun Iul 17, 2017 12:32 pm

Buna ziua, multumesc pentru raspuns.

Am incercat toate kiturile de aici dar niciuna nu functioneaza si descriu experientele mele:
cum se pare am un model din seria 21xx dupa cum am consultat manualul de utilizare din kitul postat. Daca gaura pentru microfon este prezent numai pe modelul 2150 max cum scrie in manual, atunci am acest model, insa cand porneste in meniul lui unde sunt 2 icoane, 1 pentru navigatie inactiv si una pentru Imagini, daca aici merg la optiuni nu vad nicaieri optiuni pentru Bluetooth, ceea ce acest model ar trebui sa aiba.

Kiturile iGO nu functioneaza, aparatul intra in meniul lui, ca si cum nu as avea nimic pe card. Daca pornesc aparatul fara un card pus imi zice sa introduc card SD. Memoria interna nu se vede pe calculator daca exista asa ceva.

Daca pun kiturile de 2100 max pe un card de 1 GB, aparatul se blocheaza la pornire la sigla Navigon, insa programul Navigon Fresh a recunoscut aparatul ca 2100max si mi-a lasat sa copiez ceva poi pe aparat, insa nici o harta sau update de soft nu apare pentru descarcare.

Kiturile 2100 max am incercat si fara harta si hartile copiate, dar fara rost.
La copiere de harta am copiat RO, HU, AT in folderul map, fisierele din folderul poi in poi si cele de data (cu fisiere .nfs) tot in map din kitul de harti MN7 & MN8 Europe Q2_2017. Oare se potrivesc aceste harti pentru aparat? Nu harti de MN6 sunt compatibile?

La fiecare incercare, copiere inainte de pornire am resetat aparatul prin gaura de Reset.

Ce nu fac bine? Poti sa ma ajuti?
Mersi.

Avatar utilizator
triceraptor
Moderator
Mesaje: 85
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 14 ori

Moderare

RCA 2018

#58

Mar Iul 18, 2017 4:40 pm

Harti pentru MN6 nu se mai produc de prin 2010 parca... (oricum de ceva timp...).
Nu inteleg aparatul dumneavoastra este 81xx sau 21xx?
Daca este cu MN6 trebuie upgradat la MN7.
Daca este 81xx, va trebuie un upgrade de soft la 8310
Fisierele (de tip .nfs) puse la dispozitie la https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=7683#p7683 sunt pentru Android

Alert89
Mesaje: 9
Membru din: Joi Ian 12, 2017 10:40 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data
RCA 2018

#59

Mie Iul 19, 2017 1:54 pm

Multumesc pentru ajutor! Intre timp am rezolvat! Am gasit un kit de upgrade de la 21xx la 4310 max cu MN 7.4.7. pe care l-am instalat de pe card SD, am copiat .map, .nfs in folderul map (ok, acum inteleg ca .nfs se foloseste numai la Android) si cele de poi in poi, s-a facut updateul si a pornit aparatul cu noul soft si cu harti Q2 2017, am pus toata Europa merge totul brio, gaseste semnal GPS foarte repede comparativ cu alte aparate GPS.

Va multumesc pentru ajutor.

Daca e permis postez kiturile si aici (daca nu, va rog sa stergeti partea acesta) de pe gpspower.net, multumiri lui JOYTURKX (eu am incercat primul kit, in primul kit este si un folder pentru bluetooth, dar nu am gasit nici o optiune in meniu, ma gandesc ca nici aparatul nu are):

Upgrade 21xx max to 4310 max 7.4.7 Built 806
http://ul.to/f/lxxc2i

Parola arhiva: 12345
Ultima oară modificat Mie Iul 19, 2017 4:38 pm de către Alert89, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2688
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 365 ori
Been thanked: 1135 ori

Moderare

RCA 2018

#60

Mie Iul 19, 2017 3:07 pm

Alert89 scrie:Multumesc pentru ajutor! Intre timp am rezolvat! Am gasit un kit de upgrade de la 21xx la 4310 max cu MN 7.4.7. pe care l-am instalat de pe card SD, am copiat .map, .nfs in folderul map (ok, acum inteleg ca .nfs se foloseste numai la Android) si cele de poi in poi, s-a facut updateul si a pornit aparatul cu noul soft si cu harti Q2 2017, am pus toata Europa merge totul brio, gaseste semnal GPS foarte repede comparativ cu alte aparate GPS.

Va multumesc pentru ajutor.

Daca e permis postez kiturile si aici (daca nu, va rog sa stergeti partea acesta) de pe gpspower.net, multumiri lui JOYTURKX (eu am incercat primul kit, in primul kit este si un folder pentru bluetooth, dar nu am gasit nici o optiune in meniu, ma gandesc ca nici aparatul nu are):

Upgrade 21xx max to 4310 max 7.4.7 Built 806
http://ul.to/f/lxxc2i

Parola arhivei ?

Scrie răspuns

Înapoi la “Navigon”