Pagina 1 din 2

Navigon 7100

Scris: Mar Dec 19, 2017 8:09 pm
de Osu
Salutare, am un navigon 7100 și am pus pe cardul de memorie MN 7.7.5 . Îl pornesc, încarcă navigația, mă lasă să intru în setări dar când apăs pe afișează harta îmi apare o eroare pe care o atașez . Dacă știți care este motivul vă rog frumos să mă ajutați. Mulțumesc!

Re: Navigînd 7100

Scris: Mar Dec 19, 2017 9:59 pm
de lemax55
Incearca aceasta versiune
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Navigon 7100

Scris: Mie Dec 20, 2017 5:53 pm
de Osu
Multumesc pentru kit lemax, am testat si imediat dupa ce setez unitatile de masura la pornire, cand apare meniul ramane blocat cu meniul pe ecran si cu luminozitate redusa al display-ului si nu mai i-a nici o comanda. L-am resetat si tot degeaba...la fel face. Poate fi cumva de la unlock problema ?

Re: Navigon 7100

Scris: Mie Dec 20, 2017 9:36 pm
de lemax55
Pai nu stiu ce ai tu pe card,ai folosit unlock?

Re: Navigon 7100

Scris: Mie Dec 20, 2017 10:28 pm
de Osu
Da pentru ca altfel nu încarcă kitul de navigon, îmi spune sa introduc cardul dacă nu pun unlock pe el. Atașez unlockul care l-am pus pe card sa vezi dacă este bun. Mulțumesc pentru ajutor !

Re: Navigon 7100

Scris: Joi Dec 21, 2017 5:29 am
de lemax55
Ai pus fisierele corect in folderul map?Asa trebuie sa fie

Imagine
Ce ai pus acolo nu este unlock,face parte din kitul navigon.
________________________________
Ai kitul cu RO map>pe card fisierele din arhiva
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Navigon 7100

Scris: Vin Dec 22, 2017 1:00 pm
de Osu
Acum funcționează, mulțumesc foarte mult lemax !

Re: Navigon 7100

Scris: Vin Feb 09, 2018 7:25 am
de mib1978
Salut lemax55!
Poti te rog sa uploadezi din nou kitul cu RO map>pe card, actualul link nu mai merge. Sau daca ai cumva un unlock pentru harti. ( am aceasi problema ca osu). Multumesc mult!

Re: Navigon 7100

Scris: Vin Feb 09, 2018 7:43 am
de lemax55
@mib1978 kitul se afla la postul #2.Hartile le gasesti aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f= ... 423#p15423
La postul #6 este o poza cum trebuie sa arate folderul MAP.Fisierele poi le copiezi in folderul POI.

Re: Navigon 7100

Scris: Vin Aug 10, 2018 10:06 am
de valyex
lemax55 scrie:
Vin Feb 09, 2018 7:43 am
@mib1978 kitul se afla la postul #2.Hartile le gasesti aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f= ... 423#p15423
La postul #6 este o poza cum trebuie sa arate folderul MAP.Fisierele poi le copiezi in folderul POI.
Salutare. Se pot reface link-urile cu kit-ul?
Mie imi da eroarea din primul post indiferent ce versiune am incercat
Nu-mi porneste aplicatia decat cu cardul si softul original

Re: Navigon 7100

Scris: Vin Aug 10, 2018 7:23 pm
de lemax55
Kitul fara harti
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Navigon 7100

Scris: Dum Aug 18, 2019 8:43 am
de reel4ever
Se mai poate pune kit-ul cu Navigon pt 7100.
Multumesc.

Re: Navigon 7100

Scris: Vin Aug 23, 2019 2:50 pm
de Osu
Salutare, acum am alta problema la el, se conecteaza foarte greu la sateliti si uneori chiar deloc cand il pornesc cu navigon, daca i-am pus un unlock si il pornesc cu igo primo se conecteaza fara probleme la sateliti. Am verificat cu igo ce port si baud are si am modificat CoreConfig.ini din setarile kit-ului de navigon corespunzător si tot nu vrea. Va rog frumos daca stie cineva ce as putea face sa se conecteze si cu navigon...multumesc !

Re: Navigon 7100

Scris: Sâm Aug 24, 2019 4:03 am
de reel4ever
Osu scrie:
Vin Aug 23, 2019 2:50 pm
Salutare, acum am alta problema la el, se conecteaza foarte greu la sateliti si uneori chiar deloc cand il pornesc cu navigon, daca i-am pus un unlock si il pornesc cu igo primo se conecteaza fara probleme la sateliti. Am verificat cu igo ce port si baud are si am modificat CoreConfig.ini din setarile kit-ului de navigon corespunzător si tot nu vrea. Va rog frumos daca stie cineva ce as putea face sa se conecteze si cu navigon...multumesc !
Modifica si in UserSettings.xml portul GPS
<Type>2</Type>
<DeviceType>0</DeviceType>
<GPSPort>7</GPSPort>
<Baudrate>57600</Baudrate>
<DRVPrefix />

Re: Navigon 7100

Scris: Sâm Aug 24, 2019 8:07 am
de Osu
Am modificat setarea in UserSettings.xml si acum nu mai apare in colt sus antena gps cu rosu, (nu mai apare deloc) dar nici nu se conecteaza, o fi kitul de vina ? a functionat cu el si acum nu mai vrea () atașez fișierul CoreConfig.ini poate e ceva gresit acolo...