Problema cu Igo primo


Robi
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mai 05, 2017 10:02 am
RCA 2018

#1

Vin Mai 05, 2017 10:44 am

Buna ziua, mă numesc Robert! M-am tot uitat pe site si nu găsesc problema mea în celelalte comentarii
Am achiziționat un gps PNI T500 5" si când intru în Navigator îmi apare o eroare în legatura cu rezoluția 800x480, ca nu ar fi suportată sau ca interfață nu ar fi compatibila. Sincer, stai de cateva ore incercand să rezolv gps-ul, dar răbdarea și-a ajuns limita! Apreciez f mult dacă mă descurca cineva!! Am înțeles că igo ar fi recomandat, iar resursele sistemului sunt:wince 6.0, 256 mb ddr2, 8 gb nand flash. 800x480 pixels, procesor msb 2531 arm cortex a7 800mhz. Dacă alte hărți sunt compatibile, cu atât mai bine!
..dacă se poate, as dori si un link ptr download! Multumesc anticipat pre cine îmi va răspunde!!

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1640
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 395 ori
Been thanked: 1192 ori

Moderare

RCA 2018

#2

Vin Mai 05, 2017 12:26 pm

Ai un kit cu RO map,copiezi folderul Primo pe card sau mem.interna si din calea catre Primo.exe din calenavi.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Pentru mai multe ai un torrent aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=4864#p4864
Daca erai un pic atent erau postate kituri si harti.

pavelraul94
Mesaje: 1
Membru din: Mie Ian 04, 2017 8:18 pm
RCA 2018

#3

Mie Dec 06, 2017 8:33 am

Salutare. Nu stiam unde sa postez exact si am zis sa nu deschid un topic nou. Se poate remedia problema deschiderii ,,greoaie,, la Igo Primo, pe un sistem de navigatie dedicat Passat B6 cu WinCE? Multumesc

Jido
Mesaje: 39
Membru din: Mie Dec 14, 2016 11:16 am
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 8 ori
RCA 2018

#4

Vin Dec 15, 2017 11:56 am

Va salut! Am un igo primo pe android samsung. Cand dau vedere generala la un traseu apar mai multe dungi drepte. Va rog sa imi spuneti si mie cum pot fi scoase? Stiu ca prin save se scrie ceva. Multumesc!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2675
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 361 ori
Been thanked: 1126 ori

Moderare

RCA 2018

#5

Vin Dec 15, 2017 12:10 pm

Jido scrie:
Vin Dec 15, 2017 11:56 am
Va salut! Am un igo primo pe android samsung. Cand dau vedere generala la un traseu apar mai multe dungi drepte. Va rog sa imi spuneti si mie cum pot fi scoase? Stiu ca prin save se scrie ceva. Multumesc!
In primul rand nu ai postat in sectiunea care corespunde problemei tale care este aici:

https://www.gpszone.ro/viewforum.php?f=83

Iar problema prezentata de tine se rezolva introducand in sys linia:

[2d]
use_flat3d=1

sandumanex3
Mesaje: 52
Membru din: Dum Mar 12, 2017 4:53 pm
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#6

Mar Ian 23, 2018 8:32 pm

va salut prieteni am un gps de masina ,masina este vw Turan din 2005 lam cumparat si avea un soft de igo primo .dar nu arata sigla de vw va , rog daca se .pote pentru ce ce au un soft de igo cu sigla de vw va rog urcati va multumesc anticipat .

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1640
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 395 ori
Been thanked: 1192 ori

Moderare

RCA 2018

#7

Mar Ian 23, 2018 9:05 pm

Mai bine urca tu kitul fara folderul CONTENT si modificam noi.Sa specifici ce rezolutie are.

stelicastelica
Mesaje: 13
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#8

Mar Ian 23, 2018 9:43 pm

salutare . cine poate sa ma ajute cu un soft igo primo pentru camioane. problema pe care o am e ca dupa ce instalez softul pe gps merge cit merge si se blocheaza ecranul cu eroare LOW MEMORI . stie cineva din ce cauza . am incercat pe mai multe gps si aceas problema

stelicastelica
Mesaje: 13
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#9

Mar Ian 23, 2018 10:00 pm

Salutare . Cineva care are mai multa experienta in domeniu softului igo primo si ma poate ajuta sami explice de ce mi se bloceaza gps cu eroarea (LOW MEMORY ) si pin a ce il resetez nu mai porneste , mentionez ca imi apare pe mai multe gps si pe mai multe softuri descarcate

alin75
Mesaje: 101
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:06 pm
Has thanked: 57 ori
Been thanked: 32 ori
RCA 2018

#10

Mie Ian 24, 2018 3:54 am

stelicastelica scrie:
Mar Ian 23, 2018 9:43 pm
salutare . cine poate sa ma ajute cu un soft igo primo pentru camioane. problema pe care o am e ca dupa ce instalez softul pe gps merge cit merge si se blocheaza ecranul cu eroare LOW MEMORI . stie cineva din ce cauza . am incercat pe mai multe gps si aceas problema
Pentru eroare adaugi in sys

[debug]
max_memory=40000000
reserve_memory=1500000
cache=2048

Apoi incearca sa copiezi doar hartile necesare (cam toti tranzitam doar anumite tari)...

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2675
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 361 ori
Been thanked: 1126 ori

Moderare

RCA 2018

#11

Mie Ian 24, 2018 6:31 am

stelicastelica scrie:
Mar Ian 23, 2018 10:00 pm
Salutare . Cineva care are mai multa experienta in domeniu softului igo primo si ma poate ajuta sami explice de ce mi se bloceaza gps cu eroarea (LOW MEMORY ) si pin a ce il resetez nu mai porneste , mentionez ca imi apare pe mai multe gps si pe mai multe softuri descarcate
Pe ce aparat se intampla asta?

sandumanex3
Mesaje: 52
Membru din: Dum Mar 12, 2017 4:53 pm
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#12

Mie Ian 24, 2018 4:36 pm

pentru domnul moderator lemax 55 https://hotfiles.cc/download/dvd_auto.rar/1631150 dvd auto este de 480 800

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2675
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 361 ori
Been thanked: 1126 ori

Moderare

RCA 2018

#13

Mie Ian 24, 2018 4:42 pm

sandumanex3 scrie:
Mie Ian 24, 2018 4:36 pm
pentru domnul moderator lemax 55 https://hotfiles.cc/download/dvd_auto.rar/1631150 dvd auto este de 480 800
Sterge continutul din sys si pune liniile de mai jos:

[debug]
disable_outlookpoi=1
reserve_memory=1835008
cache=2000000

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1

[dynamiccompressor]
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=12

[interface]
extra_settings=0
laneinfo_signpost_enabled=1


[feature]
signpost_coloring=1

[debug]
experimental_features=1
skip_eula=1

[power]
powermgm_state="0"
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_max = 8
backlight_min = 1
backlight_methods = 39

[gps]
port=1
baud=38400
source="SiRF"
set_messages="0"


[sound]
csv_voice_enabled=1
ding_muted="1"

[loading]
show_statustext=0
show_progressbar=1
progressbar_end_bmp="0"
progressbar_x=10
progressbar_y=250

stelicastelica
Mesaje: 13
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 1 data
RCA 2018

#14

Mie Ian 24, 2018 9:48 pm

rcv64 scrie:
Mie Ian 24, 2018 6:31 am
stelicastelica scrie:
Mar Ian 23, 2018 10:00 pm
Salutare . Cineva care are mai multa experienta in domeniu softului igo primo si ma poate ajuta sami explice de ce mi se bloceaza gps cu eroarea (LOW MEMORY ) si pin a ce il resetez nu mai porneste , mentionez ca imi apare pe mai multe gps si pe mai multe softuri descarcate
Pe ce aparat se intampla asta?
pe mai multe aparate. am un seriox un prestig si un 2 draiv. tot am sc himbat pe iele ca am zis ca ar fi aparatele de vina

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1640
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 395 ori
Been thanked: 1192 ori

Moderare

RCA 2018

#15

Mie Ian 24, 2018 9:51 pm

@sandumanex3 lasa doar folderul CONTENT si inlocuieste cu ce este in arhiva
-am inlocuit branding
-schimbat imaginea de pornire
-cateva modificari in sys.txt
Imagine
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”