iGo Primo 2.4 - Multirezolutie


Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 751
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#61

Joi Oct 12, 2017 9:18 am

Vezi sectiunea android,aici nu se plateste nimic.
Inainte de a deschide un subiect nou folositi functia de cautare.Faceti intotdeauna un backup al aparatului in PC !

Cipcj
Mesaje: 8
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am

#62

Joi Oct 12, 2017 4:22 pm

Salut, am instalat kitul de la postarea #54 și am o problema, cursorul cu poziția îmi este pus în partea de jos a ecranului în loc sa fie centrat. Ce setări trebuie sa fac? Am încercat din meniu si nu am găsit nimic. Mulțumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 751
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#63

Vin Oct 13, 2017 4:25 am

@Cipcj poti sa urci niste foto?Rezolutia 1024x600 ptr.WINCE este putin ciudata si nu am posibilitatea sa testez,poate colegul @irinuca vine cu vreo idee.Tu urca pozele si incercam sa facem ceva.
Inainte de a deschide un subiect nou folositi functia de cautare.Faceti intotdeauna un backup al aparatului in PC !

Cipcj
Mesaje: 8
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am

#64

Vin Oct 13, 2017 8:50 am

Salut,
am atasat pozele, asa arata acum ecranul meu . In poza 126 am centrat eu manual .
Multumesc .
Fişiere ataşate
IMG_20171013_110126.jpg
IMG_20171013_110254.jpg
IMG_20171013_110104.jpg

irinuca
Moderator
Mesaje: 91
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am

#65

Vin Oct 13, 2017 5:41 pm

Sincer in imaginile 2 si 3 nu vad cursorul.
In arhiva ai 2 ux, incearca-le pe rand, poate te satisfac.
descarca
Copiezi cate un ux ( din arhiva ) in folderul ux si vezi setarea la extreme in :
Setari suplimentare ( clepsidra ) - Pozitie verticala cursor

Imagine

Cipcj
Mesaje: 8
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am

#66

Vin Oct 13, 2017 6:48 pm

Salut,
in img 2 si 3 cursorul e undeva sub marginea de jos a ecranului, o sa instalez fiserele si revin cu feedback.
Multumesc.

Cipcj
Mesaje: 8
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am

#67

Sâm Oct 14, 2017 6:27 am

Salut, problema s-a rezolvat partial , adica acum cursorul e totusi in cimpul vizibil . Din setare ma lasa sa ajustez cursorul vertical doar pina la 65%, se poate mai mult? Din ce observ de fapt nu incarca harta complet ci doar partial, in modul de previzualizare se vede ca o pozitia cursorului este corecta doar ca softul ia doar partial harta si astfel sageata nu e centrata . Sa fie o problema de kit ?
Multumesc.
Fişiere ataşate
IMG_20171014_090856.jpg
IMG_20171014_084937.jpg
IMG_20171014_084433.jpg

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 751
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#68

Sâm Oct 14, 2017 6:53 am

Incearca acest sys.txt>>salveaza undeva in pc sys.txt-ul tau,sterge folderul SAVE si copiaza-l pe cel din arhiva de mai jos,vezi daca se schimba ceva.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Inainte de a deschide un subiect nou folositi functia de cautare.Faceti intotdeauna un backup al aparatului in PC !

irinuca
Moderator
Mesaje: 91
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am

#69

Sâm Oct 14, 2017 7:02 am

Cu Total Commander deschide ux si editeaza cursorpos.ui :
min=65 => min=40

Cipcj
Mesaje: 8
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am

#70

Dum Oct 15, 2017 11:08 am

Salut,
s-a rezolvat pozitia verticala prin editarea fisierului ux, exista posibilitatea sa fac acelasi lucru si pe orizontala ?
Cusorul nu e chiar pe mijloc pe orizontala, se vede bine in poza a doua din ultima mea postare .
Multumesc.

irinuca
Moderator
Mesaje: 91
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am

#71

Lun Oct 16, 2017 11:14 am

Din pacate ma depaseste sa modific data pentru a schimba pozitia cursorului pe orizontala.
Am un data.zip al lui bb2005, dupa dimensiune identic cu cel postat de lemax55, incearca-l.
descarca

Cipcj
Mesaje: 8
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am

#72

Lun Oct 16, 2017 1:03 pm

Multumesc, il incerc si revin .

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”