iGo Primo 2.4 - Multirezolutie


Scrie răspuns
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#61

Joi Oct 12, 2017 9:18 am

Vezi sectiunea android,aici nu se plateste nimic.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

Cipcj
Mesaje: 12
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am
RCA 2018

#62

Joi Oct 12, 2017 4:22 pm

Salut, am instalat kitul de la postarea #54 și am o problema, cursorul cu poziția îmi este pus în partea de jos a ecranului în loc sa fie centrat. Ce setări trebuie sa fac? Am încercat din meniu si nu am găsit nimic. Mulțumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#63

Vin Oct 13, 2017 4:25 am

@Cipcj poti sa urci niste foto?Rezolutia 1024x600 ptr.WINCE este putin ciudata si nu am posibilitatea sa testez,poate colegul @irinuca vine cu vreo idee.Tu urca pozele si incercam sa facem ceva.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

Cipcj
Mesaje: 12
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am
RCA 2018

#64

Vin Oct 13, 2017 8:50 am

Salut,
am atasat pozele, asa arata acum ecranul meu . In poza 126 am centrat eu manual .
Multumesc .
Fişiere ataşate
IMG_20171013_110126.jpg
IMG_20171013_110254.jpg
IMG_20171013_110104.jpg

irinuca
Moderator
Mesaje: 124
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 136 times
Been thanked: 63 times
RCA 2018

#65

Vin Oct 13, 2017 5:41 pm

Sincer in imaginile 2 si 3 nu vad cursorul.
In arhiva ai 2 ux, incearca-le pe rand, poate te satisfac.
descarca
Copiezi cate un ux ( din arhiva ) in folderul ux si vezi setarea la extreme in :
Setari suplimentare ( clepsidra ) - Pozitie verticala cursor

Imagine

Cipcj
Mesaje: 12
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am
RCA 2018

#66

Vin Oct 13, 2017 6:48 pm

Salut,
in img 2 si 3 cursorul e undeva sub marginea de jos a ecranului, o sa instalez fiserele si revin cu feedback.
Multumesc.

Cipcj
Mesaje: 12
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am
RCA 2018

#67

Sâm Oct 14, 2017 6:27 am

Salut, problema s-a rezolvat partial , adica acum cursorul e totusi in cimpul vizibil . Din setare ma lasa sa ajustez cursorul vertical doar pina la 65%, se poate mai mult? Din ce observ de fapt nu incarca harta complet ci doar partial, in modul de previzualizare se vede ca o pozitia cursorului este corecta doar ca softul ia doar partial harta si astfel sageata nu e centrata . Sa fie o problema de kit ?
Multumesc.
Fişiere ataşate
IMG_20171014_090856.jpg
IMG_20171014_084937.jpg
IMG_20171014_084433.jpg

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#68

Sâm Oct 14, 2017 6:53 am

Incearca acest sys.txt>>salveaza undeva in pc sys.txt-ul tau,sterge folderul SAVE si copiaza-l pe cel din arhiva de mai jos,vezi daca se schimba ceva.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

irinuca
Moderator
Mesaje: 124
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 136 times
Been thanked: 63 times
RCA 2018

#69

Sâm Oct 14, 2017 7:02 am

Cu Total Commander deschide ux si editeaza cursorpos.ui :
min=65 => min=40

Cipcj
Mesaje: 12
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am
RCA 2018

#70

Dum Oct 15, 2017 11:08 am

Salut,
s-a rezolvat pozitia verticala prin editarea fisierului ux, exista posibilitatea sa fac acelasi lucru si pe orizontala ?
Cusorul nu e chiar pe mijloc pe orizontala, se vede bine in poza a doua din ultima mea postare .
Multumesc.

irinuca
Moderator
Mesaje: 124
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 136 times
Been thanked: 63 times
RCA 2018

#71

Lun Oct 16, 2017 11:14 am

Din pacate ma depaseste sa modific data pentru a schimba pozitia cursorului pe orizontala.
Am un data.zip al lui bb2005, dupa dimensiune identic cu cel postat de lemax55, incearca-l.
descarca

Cipcj
Mesaje: 12
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am
RCA 2018

#72

Lun Oct 16, 2017 1:03 pm

Multumesc, il incerc si revin .

Cipcj
Mesaje: 12
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am
RCA 2018

#73

Joi Oct 19, 2017 8:02 am

Salut, am testat kitul la un drum mai lung si din pacate imi blocheaza unitatea , de doua ori mi-a inghetat imaginea si o data mi-a dat o eroare de memorie insuficienta (am 512MB) urmata de blocaj , am debifat toate optiunile 3D, am lasat doar harta Ro si la fel, bocaje dar fara mesaj de memorie . Nu am patit acelasi lucru cu Sygic desi am facut un drum de Grecia asta vara, deci e ceva legat de la kitul Igo . Ce alte optiuni mai am pe WinCe? Multumesc.

sinnereddie
Mesaje: 3
Membru din: Mie Iul 12, 2017 6:00 pm
RCA 2018

#74

Vin Oct 20, 2017 8:38 pm

Va salut....am nevoie de harta uk rez 720x1280 pt igo primo ....sau macar un sfat de unde pot descarca un kit Igo complet la harti europa pt o tableta vodafone vf-1397 rez 720x1280 .....multumesc anticipat pt orice sfat

nina
Mesaje: 182
Membru din: Joi Dec 15, 2016 4:03 pm
Has thanked: 12 times
Been thanked: 186 times
RCA 2018

#75

Lun Oct 23, 2017 3:22 pm

sinnereddie scrie:
Vin Oct 20, 2017 8:38 pm
Va salut....am nevoie de harta uk rez 720x1280 pt igo primo ....sau macar un sfat de unde pot descarca un kit Igo complet la harti europa pt o tableta vodafone vf-1397 rez 720x1280 .....multumesc anticipat pt orice sfat
Acest topic este pt winCE. Pt android descarca kitul igo de aicihttps://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f= ... 286#p10286 pe care-l completezi cu hartile tarilor dorite pe care le descarci de aici https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=914(atentie in map pui numai fbl,fsp,fda, ftr si nu adaugi nimic in license pt ca are el)

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”