iGo Primo 2.4 - Multirezolutie


Scrie răspuns
Neme2013
Mesaje: 23
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 4:33 pm
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#46

Lun Iul 17, 2017 3:32 pm

misuC scrie:E setat ca "pozitie pe sosea" , deci sageata se va afla pe sosea chiar daca masina e pe camp, ar mai fi chestia ca GPS-urile au erori de pozitionare 2- 5m fata de realitate dar nici hartile nu sunt desenate la cm de aceia sa implementat "pozitia pe sosea" ca alfel o ia razna programul.


masina nu este pe camp este intr-o parcare la ALDI... pana la acel drum unde arata sageata trebuie sa mai trec o intersectie(viraj la dreapta) .. nu este vorba de 2 3 m acolo sunt 40... ma rog..sa inteleg ca este de la harta.. HERE Q1 2017...

am cum sa scot acel punct de pe GPS.. sa nu-l mai arate? in sensul sa imi arate doar sageata fie ea si pe drum...

P.S acel punct se vede in spate/stanga/dreapta sagetii si atunci cand ma aflu pe nationala/autobanda ...
Multumesc...

misuC
Mesaje: 191
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
Been thanked: 4 times
RCA 2018

#47

Mar Iul 18, 2017 12:40 pm

Punctul il va arata oricum.. e pozitia ce o detecteaza GPS-ul pe harta iar sageata e "fortata" din setari sa te pozitioneze unde "vede" Soseaua.. nu prea inteleg ce incurca Punctul?! Poti trece pe mod "Off-road" si sageata va fi pe punct dar... o sa ai "mici probleme cu rutarea" :(
PS de aceia se forteaza "pe sosea" , altfel inebunesti programul cu recalculari si avertizari ce nu isi au rost. Tema de studiu : ce GPS ai ? Ce precizie are ? Cat de precise, complete sunt hartile ? Nu mai iau in considerare conditiile in care functioneza aparatul : habitaclu, vremea( temperatura, nori, ploaie, ceata...), viteza de deplasare etc.Iar ca sfat : lasa GPS-ul cand conduci ca sunt mult mai multe lucruri importante de vazut prin parbriz decat amaratul de Punct de pe aparat!

Neme2013
Mesaje: 23
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 4:33 pm
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#48

Mar Iul 18, 2017 3:38 pm

misuC scrie:Punctul il va arata oricum.. e pozitia ce o detecteaza GPS-ul pe harta iar sageata e "fortata" din setari sa te pozitioneze unde "vede" Soseaua.. nu prea inteleg ce incurca Punctul?! Poti trece pe mod "Off-road" si sageata va fi pe punct dar... o sa ai "mici probleme cu rutarea" :(
PS de aceia se forteaza "pe sosea" , altfel inebunesti programul cu recalculari si avertizari ce nu isi au rost. Tema de studiu : ce GPS ai ? Ce precizie are ? Cat de precise, complete sunt hartile ? Nu mai iau in considerare conditiile in care functioneza aparatul : habitaclu, vremea( temperatura, nori, ploaie, ceata...), viteza de deplasare etc.Iar ca sfat : lasa GPS-ul cand conduci ca sunt mult mai multe lucruri importante de vazut prin parbriz decat amaratul de Punct de pe aparat!


hai ca m-ai umplut de sfaturi... nu asta ceream in postul anterior.. pur si simplu ma gandeam ca are vreun bug ceva eroare din kit.. bla bla...
si ca idee am si un nextgen dedicat in camion .. si acela nu arata nici un punct...
ma gandeam ca exista posibilitatea de al face invizibil sa nu mai fie albastru...
as mai avea raspunsuri la sfaturile tale .. dar ma abtin .. nu vreau sa intru in polemica cu nimeni ...
oricum multumesc ca ti-ai facut timp sa imi scri atatea cuvinte .. :P :P :P

razzz911
Mesaje: 1
Membru din: Mar Iul 25, 2017 1:39 pm
RCA 2018

#49

Mar Iul 25, 2017 1:42 pm

Salut,
Se poate un update la link sau un link functional. Am nevoie de Igo pentru un PNI L807 rezolutie 800X480.

Multumesc anticipat.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#50

Mie Iul 26, 2017 4:46 am

Link-ul de la postul #43 este functional.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

vtec
Mesaje: 2
Membru din: Mie Iul 26, 2017 2:19 pm
RCA 2018

#51

Mie Iul 26, 2017 5:26 pm

instalat/copiat :) pe in Smailo HD 4.3 cu hartile TOM TOM Q1 2017 si ruleaza perfect....acuratetea o sa i-o testez in excursia spre Austria...Multumesc mult pt tot....ffff bine documentat site-ul....ca info... totusi,ce harti recomandati HERE sau Tom Tom?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1695
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 192 times
RCA 2018

#52

Joi Iul 27, 2017 3:34 pm

vtec scrie:instalat/copiat :) pe in Smailo HD 4.3 cu hartile TOM TOM Q1 2017 si ruleaza perfect....acuratetea o sa i-o testez in excursia spre Austria...Multumesc mult pt tot....ffff bine documentat site-ul....ca info... totusi,ce harti recomandati HERE sau Tom Tom?

Here !!

bidon5
Mesaje: 20
Membru din: Sâm Mar 11, 2017 12:31 pm
RCA 2018

#53

Dum Sep 03, 2017 10:28 am

Salutare TMC functioneaza ???

mariana
Mesaje: 2
Membru din: Joi Mar 09, 2017 10:08 am
RCA 2018

#54

Vin Oct 06, 2017 1:29 pm

MULTUMESC PENTRU IGO Primo 2.4 versiunea 9.6.13.267029 (WinCE)

Cipcj
Mesaje: 12
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am
RCA 2018

#55

Mar Oct 10, 2017 1:25 pm

Salutare , detin o navigatie auto dualcore, 512MB, WinCE, 1024x600. Se poate un kit de Igo pt aceasta rezolutie, am incercat sa instalez kiturile gasite aici dar imi dau eroare de rezolutie .
Multumesc.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#56

Mie Oct 11, 2017 7:58 am

@Cipcj incearca kitul de mai jos(netestat)
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

Cipcj
Mesaje: 12
Membru din: Mie Oct 04, 2017 8:13 am
RCA 2018

#57

Mie Oct 11, 2017 11:45 am

Copiat , instalat , merge perfect .
Multumesc.

lucio_italianu
Mesaje: 6
Membru din: Vin Mai 26, 2017 3:29 pm
Has thanked: 2 times
RCA 2018

#58

Mie Oct 11, 2017 7:45 pm

salut...ptr 800_480 sau multirezolutie se poate reface linkul?
multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 961
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 86 times
Been thanked: 225 times
RCA 2018

#59

Joi Oct 12, 2017 4:23 am

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Orice modificare se face pe propria raspundere.

andries92
Mesaje: 1
Membru din: Joi Oct 12, 2017 8:22 am
RCA 2018

#60

Joi Oct 12, 2017 8:51 am

Buna ziua!

as dori sa aflu de unde as putea descarca un soft IGO primo si Harti pentru un Wayteq x995 MAX de 7 inchi cu android, daca este nevoie platesc

va multumesc!

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”