iGo Primo 2.4 - Multirezolutie


Scrie răspuns
irinuca
Moderator
Mesaje: 151
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 236 times
Been thanked: 123 times
RCA 2018

#91

Dum Dec 03, 2017 7:19 pm

Eroare la pornire in legatura cu rezolutia este de la data.zip.
Asigura-te ca exista folderul 320_240 in data.zip, daca nu, cauta un asemenea fisier.
De abia apoi incearca si skin.

eugen01
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Dec 09, 2017 3:21 pm
RCA 2018

#92

Sâm Dec 09, 2017 3:31 pm

salutare cineva ma poate indruma sa pot instala in gps serioux upq 500 igo primo full europa truck si autoturism?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1958
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 150 times
Been thanked: 396 times
RCA 2018

#93

Sâm Dec 09, 2017 3:35 pm

eugen01 scrie:
Sâm Dec 09, 2017 3:31 pm
salutare cineva ma poate indruma sa pot instala in gps serioux upq 500 igo primo full europa truck si autoturism?
Noi te ajutam, dar tu ce ai incercat pana acum ???? Ai citit vrun tutorial despre cum se instaleaza iGO, pe dl Google l-ai intrebat. Daca incerci toate astea si nu reusesti sau apare vro eroare atunci ceri ajutor...mie asa mi se pare corect. Poate gresesc...
Si te poti uita si aici....

https://www.gpszone.ro/viewforum.php?f=32

mortekay
Mesaje: 3
Membru din: Dum Dec 03, 2017 1:06 pm
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#94

Sâm Dec 09, 2017 4:45 pm

rcv64 scrie:
Dum Dec 03, 2017 3:38 pm
mortekay scrie:
Dum Dec 03, 2017 2:59 pm
copiez doar arhiva in skins? Sau intru in ea si cele 3 arhive noi le copiez?
Sau copiez tot folderul ui_igo9 in folderul primo europa
Nu am reusit sa l fac sa mearga.Imi da eroare la pornire in legatura cu rezolutia
Dezarhivezi fisierul rar, va rezulta alte 3 fisiere rar pe care le copii (asa cum sunt in format rar) in content intr-un folder numit skin (daca nu exista il creezi)....
Pornesti aplicatia intri in setari si ......mai departe cred ca stii. Depinde foarte mult si ce varianta de iGO Primo ai, 2.0 sau 2.4. Ce ti-a urcat colegul Irinuca sunt ptr. Primo 2.4.
Am copiat primo europa asa ii zice, din prima pagina a acestui topic. Nu pot intra in aplicatie, da eroare la intializare
In data.zip este in ui_igo9 folderul 320_240, dar in folderul separat din afara arhivei nu gasesc directorul 320_240
LE
A trebuit sa modific sys si sa introduc o linie cu resolutia, acum intra in program dar meniul si restul sunt doar partial vizibile ca si cum ar fi o rezolutie mai mare.Din skin imi apare doar implicit zi/noapte

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1958
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 150 times
Been thanked: 396 times
RCA 2018

#95

Dum Dec 10, 2017 8:01 am

mortekay scrie:
Sâm Dec 09, 2017 4:45 pm
rcv64 scrie:
Dum Dec 03, 2017 3:38 pm
mortekay scrie:
Dum Dec 03, 2017 2:59 pm
copiez doar arhiva in skins? Sau intru in ea si cele 3 arhive noi le copiez?
Sau copiez tot folderul ui_igo9 in folderul primo europa
Nu am reusit sa l fac sa mearga.Imi da eroare la pornire in legatura cu rezolutia
Dezarhivezi fisierul rar, va rezulta alte 3 fisiere rar pe care le copii (asa cum sunt in format rar) in content intr-un folder numit skin (daca nu exista il creezi)....
Pornesti aplicatia intri in setari si ......mai departe cred ca stii. Depinde foarte mult si ce varianta de iGO Primo ai, 2.0 sau 2.4. Ce ti-a urcat colegul Irinuca sunt ptr. Primo 2.4.
Am copiat primo europa asa ii zice, din prima pagina a acestui topic. Nu pot intra in aplicatie, da eroare la intializare
In data.zip este in ui_igo9 folderul 320_240, dar in folderul separat din afara arhivei nu gasesc directorul 320_240
LE
A trebuit sa modific sys si sa introduc o linie cu resolutia, acum intra in program dar meniul si restul sunt doar partial vizibile ca si cum ar fi o rezolutie mai mare.Din skin imi apare doar implicit zi/noapte
Ti-am pregatit aici un kit de iGO Primo cu Romania map, contine numai rezolutia 320x240 si skinuri compatibile....Incearca.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

eddy1973
Mesaje: 3
Membru din: Mie Ian 03, 2018 1:23 pm
RCA 2018

#96

Mie Ian 03, 2018 4:37 pm

la multi ani cu sanatate si bucurii un 2018 cum va doriti..
am si eu o mica problema poate ma poate lumina careva. am un gps navon 675,am instalat kitul de fata multirezolutie in radacina gps,am redenumit igo cu denumirea stock cu care a venit navon nu mai stiu cum. am bagat flp 3dll si poi noi 2017 in content. acum aici vine mica problema,gaseste rar gps!! inainte de operatiune il gasea pe semnal si de la subsol! acum afara il vede 2 metri doi il pierde ...care sa fie cauza? e ceva in neregula la instalare? am dat si resetare de fabrica,am dat si resetare semnal gps si degeaba. am bagat in laptop un backup cu naviextras toolbox,as putea reveni la setarile lui de magazin sau fabrica, dar problema e ca anterior hartile erau vechi si nu le puteam updata cu softul stock.
astept ceva pareri mai avizate. va multumesc anticipat

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1958
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 150 times
Been thanked: 396 times
RCA 2018

#97

Mie Ian 03, 2018 4:49 pm

eddy1973 scrie:
Mie Ian 03, 2018 4:37 pm
la multi ani cu sanatate si bucurii un 2018 cum va doriti..
am si eu o mica problema poate ma poate lumina careva. am un gps navon 675,am instalat kitul de fata multirezolutie in radacina gps,am redenumit igo cu denumirea stock cu care a venit navon nu mai stiu cum. am bagat flp 3dll si poi noi 2017 in content. acum aici vine mica problema,gaseste rar gps!! inainte de operatiune il gasea pe semnal si de la subsol! acum afara il vede 2 metri doi il pierde ...care sa fie cauza? e ceva in neregula la instalare? am dat si resetare de fabrica,am dat si resetare semnal gps si degeaba. am bagat in laptop un backup cu naviextras toolbox,as putea reveni la setarile lui de magazin sau fabrica, dar problema e ca anterior hartile erau vechi si nu le puteam updata cu softul stock.
astept ceva pareri mai avizate. va multumesc anticipat
Pe softul original cu care a venit aparatul nu mai poti pune harti noi de aici, trebuie schimbat softul cu unul "tratat" de aici, ceea ce ai si facut.
In ceea ce priveste semnalul incearca in sys sa inlocuiesti linia [gps]) existenta (care in softul pus de tine setarile sunt pe auto) cu asta de aici:
[gps]
port=7
baud=57600

eddy1973
Mesaje: 3
Membru din: Mie Ian 03, 2018 1:23 pm
RCA 2018

#98

Mie Ian 03, 2018 4:53 pm

deci sa inteleg ca totusi a fost ceva din setare? deci modific text sys cu ce mi-ai spus si va merge iar oke? mersi mult pt promptitudine

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1958
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 150 times
Been thanked: 396 times
RCA 2018

#99

Mie Ian 03, 2018 5:07 pm

eddy1973 scrie:
Mie Ian 03, 2018 4:53 pm
deci sa inteleg ca totusi a fost ceva din setare? deci modific text sys cu ce mi-ai spus si va merge iar oke? mersi mult pt promptitudine
Setarea ptr. aparatul tau la linia gps aceasta este.....normal ar trebui sa mearga.

eddy1973
Mesaje: 3
Membru din: Mie Ian 03, 2018 1:23 pm
RCA 2018

#100

Mie Ian 03, 2018 5:23 pm

era trecut in fisierul text sys la gps pe auto si la port si la baud. am modificat cu valorile recomandate mai sus,acum am sa ies afara un pic mai incolo sa testez daca acum prinde din prima semnalul ca si inainte. mersi frumos inca odata

alin_cag
Mesaje: 3
Membru din: Joi Ian 04, 2018 2:15 pm
Has thanked: 2 times
RCA 2018

#101

Mar Ian 09, 2018 5:12 pm

Salutare tuturor. Am un GPS Serioux Urbanpilot UPQ700 si am instalat iGo din postarea #1 iar din folderul 'content' am sters hartile Romaniei si am pus harti de 'Europe_HERE_2017.Q3' dintr-un alt topic, cu tot cu ce mai continea folderul 'content' din hartile de 2017, iar in folderul licence de la iGo de aici din postarea #1 am copiat continutul din folderul 'licence' din 2017 (pe langa ceea ce era deja). Imi intra bine in program, merge bine, dar problema e la iesirea din program cand imi apare un mesaj care imi spune ca 'primo.exe a intampinat o eroare serioasa si trebuie inchisa imediat'. Stie cineva sa imi spuna de ce apare aceasta eroare? Mentionez ca navigatia nu a avut program de navigatie instalat pe ea, doar OS WinCE6.0 al ei. Multumesc!

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1958
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 150 times
Been thanked: 396 times
RCA 2018

#102

Mar Ian 09, 2018 5:49 pm

alin_cag scrie:
Mar Ian 09, 2018 5:12 pm
Salutare tuturor. Am un GPS Serioux Urbanpilot UPQ700 si am instalat iGo din postarea #1 iar din folderul 'content' am sters hartile Romaniei si am pus harti de 'Europe_HERE_2017.Q3' dintr-un alt topic, cu tot cu ce mai continea folderul 'content' din hartile de 2017, iar in folderul licence de la iGo de aici din postarea #1 am copiat continutul din folderul 'licence' din 2017 (pe langa ceea ce era deja). Imi intra bine in program, merge bine, dar problema e la iesirea din program cand imi apare un mesaj care imi spune ca 'primo.exe a intampinat o eroare serioasa si trebuie inchisa imediat'. Stie cineva sa imi spuna de ce apare aceasta eroare? Mentionez ca navigatia nu a avut program de navigatie instalat pe ea, doar OS WinCE6.0 al ei. Multumesc!
Inlocuiesti folderul license cu cel din atasare (dupa dezarhivare)
license.rar
(37.09 KiB) Descărcat de 22 ori
license.rar
(37.09 KiB) Descărcat de 22 ori

misuC
Mesaje: 204
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times
RCA 2018

#103

Mie Ian 10, 2018 8:16 am

alin_cag scrie:
Mar Ian 09, 2018 5:12 pm
Salutare tuturor. Am un GPS Serioux Urbanpilot UPQ700 si am instalat iGo din postarea #1 iar din folderul 'content' am sters hartile Romaniei si am pus harti de 'Europe_HERE_2017.Q3' dintr-un alt topic, cu tot cu ce mai continea folderul 'content' din hartile de 2017, iar in folderul licence de la iGo de aici din postarea #1 am copiat continutul din folderul 'licence' din 2017 (pe langa ceea ce era deja). Imi intra bine in program, merge bine, dar problema e la iesirea din program cand imi apare un mesaj care imi spune ca 'primo.exe a intampinat o eroare serioasa si trebuie inchisa imediat'. Stie cineva sa imi spuna de ce apare aceasta eroare? Mentionez ca navigatia nu a avut program de navigatie instalat pe ea, doar OS WinCE6.0 al ei. Multumesc!
Pune un SD card (problema veche la mai multe programe, GPS-uri)... avantaj ca poti folosi alte harti si/sau programe.

alin_cag
Mesaje: 3
Membru din: Joi Ian 04, 2018 2:15 pm
Has thanked: 2 times
RCA 2018

#104

Mie Ian 10, 2018 2:42 pm

rcv64 scrie:
Mar Ian 09, 2018 5:49 pm
alin_cag scrie:
Mar Ian 09, 2018 5:12 pm
Salutare tuturor. Am un GPS Serioux Urbanpilot UPQ700 si am instalat iGo din postarea #1 iar din folderul 'content' am sters hartile Romaniei si am pus harti de 'Europe_HERE_2017.Q3' dintr-un alt topic, cu tot cu ce mai continea folderul 'content' din hartile de 2017, iar in folderul licence de la iGo de aici din postarea #1 am copiat continutul din folderul 'licence' din 2017 (pe langa ceea ce era deja). Imi intra bine in program, merge bine, dar problema e la iesirea din program cand imi apare un mesaj care imi spune ca 'primo.exe a intampinat o eroare serioasa si trebuie inchisa imediat'. Stie cineva sa imi spuna de ce apare aceasta eroare? Mentionez ca navigatia nu a avut program de navigatie instalat pe ea, doar OS WinCE6.0 al ei. Multumesc!
Inlocuiesti folderul license cu cel din atasare (dupa dezarhivare)license.rar
Multumesc de ajutor. Am scapat de eroare. Dar am o alta problema acum (am detectat-o si aseara dar a fost prea tarziu sa dau un edit la postarea initiala): nu imi gaseste semnal GPS. Se invart bulinele acelea din coltul stanga sus de la satelit, se fac verzi, dar nu imi gaseste semnal, imi cauta in continuu. Testat afara, nu in casa!

Avatar utilizator
danythedog78
Mesaje: 51
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 am
Has thanked: 46 times
Been thanked: 34 times
RCA 2018

#105

Mie Ian 10, 2018 2:49 pm

inlocuieste in sys txt linia [gps] cu cea de mai jos .stergi folderul save

[gps]
source="nmea"
set_messages=0

sau

[gps]
set_messages=0
port=7
baud=57600

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”