iGo Primo 2.4 - Multirezolutie


Scrie răspuns
cipyyy
Mesaje: 1
Membru din: Joi Ian 26, 2017 7:51 pm
RCA 2018

#76

Dum Oct 29, 2017 7:55 pm

Se poate reface linkul de la postul 1 va rog. Multumesc

Probocis
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Noi 04, 2017 1:36 pm
RCA 2018

#77

Sâm Noi 04, 2017 2:04 pm

cipyyy scrie:
Dum Oct 29, 2017 7:55 pm
Se poate reface linkul de la postul 1 va rog. Multumesc
Reactualizati link-ul, inca nu functioneaza.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1692
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 189 times
RCA 2018

#78

Sâm Noi 04, 2017 3:15 pm

Probocis scrie:
Sâm Noi 04, 2017 2:04 pm
cipyyy scrie:
Dum Oct 29, 2017 7:55 pm
Se poate reface linkul de la postul 1 va rog. Multumesc
Reactualizati link-ul, inca nu functioneaza.
Link refacut aici sila postul 1, contine Romania map Q3.2017 si skin diMKA 174-Default:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1692
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 189 times
RCA 2018

#79

Sâm Noi 04, 2017 3:17 pm

Probocis scrie:
Sâm Noi 04, 2017 2:04 pm
cipyyy scrie:
Dum Oct 29, 2017 7:55 pm
Se poate reface linkul de la postul 1 va rog. Multumesc
Reactualizati link-ul, inca nu functioneaza.
Link refacut la postu #1 si #78.

catalinro
Mesaje: 1
Membru din: Dum Iun 04, 2017 10:21 am
RCA 2018

#80

Sâm Noi 18, 2017 7:06 am

Multumesc. Functioneaza excelent pe smailo HD 7 inch. Urmeaza sa-l instalez si pe smailo hd 4,3 inch.

Y0nuTz
Mesaje: 3
Membru din: Dum Dec 03, 2017 11:06 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#81

Dum Dec 03, 2017 12:02 pm

Cine are un skype , teamspeak , discord sa ma ajutati va rog frumos si pe mine ... Nu imi merge , nu am mai facut pana acum asa ceva. Multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1692
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 189 times
RCA 2018

#82

Dum Dec 03, 2017 12:18 pm

Y0nuTz scrie:
Dum Dec 03, 2017 12:02 pm
Cine are un skype , teamspeak , discord sa ma ajutati va rog frumos si pe mine ... Nu imi merge , nu am mai facut pana acum asa ceva. Multumesc
Pe ce aparat gps vrei sa instalezi....

Y0nuTz
Mesaje: 3
Membru din: Dum Dec 03, 2017 11:06 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#83

Dum Dec 03, 2017 12:21 pm

rcv64 scrie:
Dum Dec 03, 2017 12:18 pm
Y0nuTz scrie:
Dum Dec 03, 2017 12:02 pm
Cine are un skype , teamspeak , discord sa ma ajutati va rog frumos si pe mine ... Nu imi merge , nu am mai facut pana acum asa ceva. Multumesc
Pe ce aparat gps vrei sa instalezi....
pe PNI L510

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1692
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 189 times
RCA 2018

#84

Dum Dec 03, 2017 12:27 pm

Y0nuTz scrie:
Dum Dec 03, 2017 12:19 pm
PNI L510
Problema este extrem de simpla..:
-cobori de aici de pe site un kit de navigatie, initial cu Romania map, sau de aici, urcat de mine astazi, proaspat
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

-dezarhivezi, conectezi gps-ul la pc si copii kitul de navigatie in memoria interna sau pe card
-deconectezi de la pc, pornesti gps-ul intri in Setari si cauti submeniul NavPath sau Cale navigatie si cauti executabilul de la iGO Europa (cel urcat de mine asa se numeste), click pe el, salvezi....revii la meniul de baza, click pe butonul Navigare, va porni iGO Primo cu Romania map.
-daca mai vrei si alte map si poi completezi in content map, poi de aici:
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=1154

Y0nuTz
Mesaje: 3
Membru din: Dum Dec 03, 2017 11:06 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#85

Dum Dec 03, 2017 12:30 pm

rcv64 scrie:
Dum Dec 03, 2017 12:27 pm
Y0nuTz scrie:
Dum Dec 03, 2017 12:19 pm
PNI L510
Problema este extrem de simpla..:
-cobori de aici de pe site un kit de navigatie, initial cu Romania map, sau de aici, urcat de mine astazi, proaspat
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

-dezarhivezi, conectezi gps-ul la pc si copii kitul de navigatie in memoria interna sau pe card
-deconectezi de la pc, pornesti gps-ul intri in Setari si cauti submeniul NavPath sau Cale navigatie si cauti executabilul de la iGO Europa (cel urcat de mine asa se numeste), click pe el, salvezi....revii la meniul de baza, click pe butonul Navigare, va porni iGO Primo cu Romania map.
-daca mai vrei si alte map si poi completezi in content map, poi de aici:
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=1154

copiez si bag in folderul primo sau ing sau in folderul principal ?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1692
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 189 times
RCA 2018

#86

Dum Dec 03, 2017 12:39 pm

copiez si bag in folderul primo sau ing sau in folderul principal ?
Nu inteleg ce vrei sa spui.
Kitul pe care l-am urcat contine deja Romania map....Pe Romania ar trebui sa mearga fara probleme..

mortekay
Mesaje: 3
Membru din: Dum Dec 03, 2017 1:06 pm
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#87

Dum Dec 03, 2017 2:28 pm

Se poate si un skin sa mearga si pe un mio p550 rezolutie 320x240
Mersi

irinuca
Moderator
Mesaje: 124
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 133 times
Been thanked: 62 times
RCA 2018

#88

Dum Dec 03, 2017 2:46 pm


mortekay
Mesaje: 3
Membru din: Dum Dec 03, 2017 1:06 pm
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#89

Dum Dec 03, 2017 2:59 pm

copiez doar arhiva in skins? Sau intru in ea si cele 3 arhive noi le copiez?
Sau copiez tot folderul ui_igo9 in folderul primo europa
Nu am reusit sa l fac sa mearga.Imi da eroare la pornire in legatura cu rezolutia

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1692
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 53 times
Been thanked: 189 times
RCA 2018

#90

Dum Dec 03, 2017 3:38 pm

mortekay scrie:
Dum Dec 03, 2017 2:59 pm
copiez doar arhiva in skins? Sau intru in ea si cele 3 arhive noi le copiez?
Sau copiez tot folderul ui_igo9 in folderul primo europa
Nu am reusit sa l fac sa mearga.Imi da eroare la pornire in legatura cu rezolutia
Dezarhivezi fisierul rar, va rezulta alte 3 fisiere rar pe care le copii (asa cum sunt in format rar) in content intr-un folder numit skin (daca nu exista il creezi)....
Pornesti aplicatia intri in setari si ......mai departe cred ca stii. Depinde foarte mult si ce varianta de iGO Primo ai, 2.0 sau 2.4. Ce ti-a urcat colegul Irinuca sunt ptr. Primo 2.4.

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”