iGo Primo cu MapChanger


Scrie răspuns
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 479
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1821 ori
Been thanked: 960 ori

Moderare

RCA 2019

#91

Mar Noi 20, 2018 11:33 am

Am refacut link la post 89.

Avatar utilizator
originalul
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 24, 2017 1:53 pm
Localitate: Iasi
Has thanked: 35 ori
RCA 2019

#92

Mar Noi 20, 2018 2:30 pm

irinuca scrie:
Mar Noi 20, 2018 11:33 am
Am refacut link la post 89.
Multumesc. Exista un MapChanger care sa functioneze pentru versiunea de android iGO_World_9.18.27.736653 ? Un tutorial unde as putea gasi ca sa pot instala corect MapChanger ? pe net am cautat dar fara reusita

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 315
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 107 ori
Been thanked: 191 ori
RCA 2019

#93

Mar Noi 20, 2018 3:46 pm

@originalul în kitul specificat de tine in ux ai map_changer_here_tomtom_nou . Acela este

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 479
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1821 ori
Been thanked: 960 ori

Moderare

RCA 2019

#94

Mar Noi 20, 2018 3:48 pm

Ai aici explicatii.
map_changer_here_tomtom presupune doua seturi de harti la comun in folderul map.
Cel de mai sus presupune patru seturi de harti in foldere diferite.

Avatar utilizator
originalul
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 24, 2017 1:53 pm
Localitate: Iasi
Has thanked: 35 ori
RCA 2019

#95

Mar Noi 20, 2018 6:57 pm

Am reusit in cele din urma cu skinul diMka WA P.1.7.1 si cu Mapchangerul de la Irinuca sa pun hartile de la TT si de la Here...Ramane sa vad daca pot sa fac si pe telefon sa functioneze cu 2 tipuri de harti. Acele fisiere din folderul Utility cum se folosesc ca nu le dau de capat: Mortscript.exe, utility.exe, mapchanger.exe, map_exe.exe, map_lang.exe, map_content.exe. Va multumesc pentru ajutor in mod special lui Irinuca pentru toata munca depusa!

Avatar utilizator
originalul
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 24, 2017 1:53 pm
Localitate: Iasi
Has thanked: 35 ori
RCA 2019

#96

Mie Noi 21, 2018 10:08 am

am reusit si pe al meu S7edge sa instalez astfel incat sa functioneze impecabil ambele harti de la provideri diferiti TOMTOM si HERE (ultimele versiuni) pe aceasta versiune de pe autodim. Va trebuie skinul "PONGO 2018.11.12"(e uplodat de Irinuca la pagina #53 impreuna cu Lang ro 5.6) care contine folderele CONTENT, LICENSE, UX si fisierul sys(dar acesta din urma nu se va folosi deoarece il aveti deja instalat pe telefonul din kitul de pe autodim: iGO_World_9.18.27.736653_SD). SE VA suprascrie aceste foldere cu cele deja existente de pe memoria interna sau de pe memoria externa(in cazul meu memoria externa pt ca acolo am instalat IGO-ul) si se vor copia hartile TomTom si cele Here in acelasi folder MAP, respectiv POI,etc. Schimbarea hartilor se va face din interiorul programul IGO->SETARI->Selectare furnizor harti. Mult succes si multumiri IRINUCA pentru fisiere uplodate ! btw acel "Skin change World" ext.apk v.1.09 de pe pda nu i-am dat de capat ca sa functioneze asta probabil pt ca e incompatibil cu versiunea iGO_World_9.18.27.736653_SD :)

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 479
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1821 ori
Been thanked: 960 ori

Moderare

RCA 2019

#97

Mie Noi 21, 2018 1:24 pm

Din NextGen poti lansa aplicatii externe ?
Chiar daca nu e configurat corect SkinChange, el tot ar trebui sa porneasca.

Avatar utilizator
originalul
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 24, 2017 1:53 pm
Localitate: Iasi
Has thanked: 35 ori
RCA 2019

#98

Mie Noi 21, 2018 2:42 pm

Cum as putea sa stiu daca pot lansa aplicatii externe? Stiu doar ca pot schimba hartile dintre TomTom si Here din Igo world. . Cum se procedeaza cu acele fisiere din folderul Utility cum se folosesc ca nu le dau de capat: Mortscript.exe, utility.exe, mapchanger.exe, map_exe.exe, map_lang.exe, map_content.exe?

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 479
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1821 ori
Been thanked: 960 ori

Moderare

RCA 2019

#99

Mie Noi 21, 2018 4:41 pm

Le amesteci, Mortscript.exe nu are nici o treaba cu android.
Deci, daca vrei pe win, continuam aici.
Daca vrei pentru android, continuam aici.

Avatar utilizator
originalul
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 24, 2017 1:53 pm
Localitate: Iasi
Has thanked: 35 ori
RCA 2019

#100

Mie Noi 21, 2018 5:04 pm

stiu ca Mortscript.exe si celelalte fisiere exe sunt pt WinCE...dar nu am inteles la ce ajuta mai exact!?

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 479
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1821 ori
Been thanked: 960 ori

Moderare

RCA 2019

#101

Joi Noi 22, 2018 7:56 am

MortScript e un interpretor ce lucreaza sub WinCE.
Orice pereche .exe + .mscr va rula instructiunile din fisierul .mscr .
Ca exemplu butonul SetPath din ux-MapChanger va lansa utility\set_path.exe care cu ajutorul lui MortScript.exe va interpreta liniile din set_path.mscr .

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2603 ori

Moderare

RCA 2019

#102

Mie Noi 28, 2018 9:49 pm

iGO Primo 9.6.13.405512 cu MapChanger
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Schimbati hartile cu Q3/2018.

Avatar utilizator
boby601
Mesaje: 2
Membru din: Lun Dec 03, 2018 10:22 pm
Has thanked: 2 ori
RCA 2019

#103

Mar Dec 04, 2018 1:29 pm

Salut!
Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si rog moderatorul sa mute postarea, daca crede, la topicul aferent.
Am citit in acest topic discutie referitoare la MyGuide si de aceea am postat aici.
Am o problema, pacat ca prima mea postarea este astfel, dar deocamdata incerc sa o rezolv.
Am primit un MyGuide 4200, adus din Anglia. Nu este nou, dar era la cutie. Am instalat Igo pe el (card) si functioneaza (ca interfata), problema consta ca nu gaseste satelitii. Asa cum am spus, nu este nou si nici amicul si nici eu, nu stim nimic de functionalitatea lui, adica nu stiu daca inainte de Igo, gasea satelitii. Ma poate ajuta sau indruma cineva catre cineva ce poate rezolva problema? Multumesc anticipat!

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 315
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 107 ori
Been thanked: 191 ori
RCA 2019

#104

Mar Dec 04, 2018 3:18 pm

@@boby601 ai in sys txt >Port=6 <> BaudRate=9600?

Avatar utilizator
boby601
Mesaje: 2
Membru din: Lun Dec 03, 2018 10:22 pm
Has thanked: 2 ori
RCA 2019

#105

Mar Dec 04, 2018 7:58 pm

@vulpoiulJhon merci pentru raspuns. Am pus si nu mergea. Citind pe diferite forumuri am continuat sa pun si altele dar cu acelasi rezultat. Gasea cate unul sau doi sateliti dar foarte greu. Pana la urma se pare ca asa merge cel mai bine, nu stralucit dar merge cu liniile de mai jos.. Ramane sa-l verific pe traseu.

[gps]
port=auto
baud=auto
set_messages=0
background_navigation=1

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”