iGo Primo cu MapChanger


roeduard
Mesaje: 12
Membru din: Lun Dec 26, 2016 10:56 am
Has thanked: 3 times
RCA 2018

#31

Sâm Feb 18, 2017 3:16 pm

Salut, "rcv64", mersi de răspuns, încă o dată. O să descarc ce ai pus acolo şi o să testez într-una din zilele următoare.
Poate n-am fost destul de explicit mai înainte. O să încerc să explic din nou.
Acest Primo, descărcat aşa cum l-ai urcat tu în primele postări, merge perfect (inclusiv MapChanger-ul). Doar că skinul e probabil ăla inclus deja în soft şi este foarte puţin "ajustabil". Deci, am descărcat (tot de pe site-ul vostru, mersi), câteva variante de skin dimKa şi le-am adăugat softului (au o grămadă de opţiuni în plus).
O.K., am schimbat pe dimKa, am încercat MapChanger-ul şi merge doar pe MOD CABINĂ IMPLICIT, care nu are aproape nicio opţiune în plus faţă de original. Atunci când am schimbat pe MOD CABINĂ 1 sau MOD CABINĂ 2 (adică exact alea care au opţiunile ajustabile la maximum), ori îmi arată că schimbă hărţile, dar atunci când le verific, în realitate nu le schimbă (rămân alea de TomTom), ori le schimbă, dar la repornire îmi arată doar un ecran colorat, fără nicio hartă.
Deci asta e. Sper că acum am explicat mai bine problema. Şi nu cred că e de la soft, le-am descărcat pe toate cu MapChanger şi cu toate se întâmplă la fel când fac cum am spus mai înainte.
Dacă l-ai verificat în acest mod şi funcţionează, înseamnă că am eu o problemă.
Mersi încă o dată.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2495
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 306 times
Been thanked: 927 times

Moderare

RCA 2018

#32

Sâm Feb 18, 2017 4:36 pm

Precizare!
Programul l-am probat in modul "Default".

Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 87
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
Localitate: Botosani
Has thanked: 19 times
Been thanked: 25 times
RCA 2018

#33

Mar Feb 21, 2017 3:55 pm

lemax55 scrie:Adauga in sys.txt
[tts]
accusative_case=0
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
correction_overspeed_unit=1
priority="HIGH"
skip_exit_numbers=2
tts_buffer=131072
tts_gc_size=524288
ttspro_da_voice_enabled=1
tts_logics=3
use_tts_lang=1

Din arhiva de mai jos copiezitts_nua_v5 si vautov5.dlllinga folderul content.
In folderulcontent>>voicecopiezi vocile(liana+simona).
Stergi folderul save dupa ce modifici.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Si merge cu aceste modificari TTS la Igo Primo ?
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!

atcomadi
Mesaje: 8
Membru din: Joi Mar 02, 2017 10:42 am
Been thanked: 1 time
RCA 2018

#34

Joi Mar 02, 2017 11:19 am

@roeduard,
MapChanger din kitul de aici este facut sa functioneze cu toate hartile puse in acelasi director (content\map).
MapChanger din skinul Dimka (si altele) este facut sa functioneze cu hartile puse in directoare diferite.
Structura directoarelor si fisierele de care mai ai nevoie le gasesti in MapChanger postat de @irinuca.

marius_3004
Mesaje: 11
Membru din: Sâm Apr 15, 2017 2:23 pm
RCA 2018

#35

Mar Apr 25, 2017 6:55 am

Se mai poate pune o data kitul de igo primo ?Au expirat toate legaturile.
Multumesc.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2495
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 306 times
Been thanked: 927 times

Moderare

RCA 2018

#36

Mar Apr 25, 2017 7:10 am

marius_3004 scrie:Se mai poate pune o data kitul de igo primo ?Au expirat toate legaturile.
Multumesc.

Link refacut, nu contine map, poi, speedcam....etc.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

marius_3004
Mesaje: 11
Membru din: Sâm Apr 15, 2017 2:23 pm
RCA 2018

#37

Mar Apr 25, 2017 10:26 am

Multumesc,merge.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 1537
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 353 times
Been thanked: 1039 times

Moderare

RCA 2018

#38

Dum Apr 30, 2017 4:59 am

Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

irirelu
Mesaje: 20
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:57 pm
Localitate: lugoj
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times
RCA 2018

#39

Lun Mai 01, 2017 6:40 pm

lemax55 scrie:Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger+skin
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

multumesc

vmarian12@gmail.com
Mesaje: 11
Membru din: Lun Mar 27, 2017 12:05 pm
Has thanked: 1 time
RCA 2018

#40

Mar Mai 23, 2017 2:58 pm

salut.
am incercat sa copiez hartile HERE Q4 2016 si HERE_Q1_2017,nu am reusit am primit eroare la prima Fatal error occured in main thread
address:0x00392528
exception:0xc0000005
crash este gol nu scrie nimic
nu ma certati sunt incepator

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2495
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 306 times
Been thanked: 927 times

Moderare

RCA 2018

#41

Mar Mai 23, 2017 5:14 pm

vmarian12@gmail.com scrie:salut.
am incercat sa copiez hartile HERE Q4 2016 si HERE_Q1_2017,nu am reusit am primit eroare la prima Fatal error occured in main thread
address:0x00392528
exception:0xc0000005
crash este gol nu scrie nimic
nu ma certati sunt incepator

Mapchanger faci cu harti de la producatori diferiti, Here cu TomTom sau Topmap.

vmarian12@gmail.com
Mesaje: 11
Membru din: Lun Mar 27, 2017 12:05 pm
Has thanked: 1 time
RCA 2018

#42

Mar Mai 23, 2017 8:42 pm

Dar la toate igo primo pe care le-am ales nu am reusit sa aduag hartile,la toate am o eraore

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2495
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 306 times
Been thanked: 927 times

Moderare

RCA 2018

#43

Mie Mai 24, 2017 6:15 am

vmarian12@gmail.com scrie:Dar la toate igo primo pe care le-am ales nu am reusit sa aduag hartile,la toate am o eraore

Incearca softul pe care l-am folosit eu, are Romania Here map +TomTom map.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

vmarian12@gmail.com
Mesaje: 11
Membru din: Lun Mar 27, 2017 12:05 pm
Has thanked: 1 time
RCA 2018

#44

Mie Mai 24, 2017 2:57 pm

mersi frumos pentru efortul depus,dar tot nu reusesc
merge perfect cu hartile instalate ,dar tot nu reusesc sa adaug europa

outofgalaxy2004
Mesaje: 2
Membru din: Mar Mai 23, 2017 8:42 pm
RCA 2018

#45

Mie Mai 24, 2017 4:34 pm

salut, mie imi apare failed to open telepules.spr. Unde gresesc?
Revin cu rezolvarea dupa cautari pe forumuri straine:
Am derzarhivat din arhiva DATA folderul gfx, (pe desktop) si am copiat fisierul telepules.spr in folderul cu programul igo (pe cardul GPS-ului) calea fiind urmatoarea primo>ui_igo9>480_272. Deci in folderul 480_272 se copiaza fisierul telepules.spr din folderul gfx dezarhivat.
navigare placuta!

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”