iGo Primo cu MapChanger


Neme2013
Mesaje: 25
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 4:33 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#76

Sâm Iul 15, 2017 6:47 pm

lemax55 scrie:Alt kit sau card ai incercat?


acesta il folosesc in prezent... https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=4803#p4803
o sa renunt la mapchanger daca este nevoie...HERE are tot ce iti trebuie dupa parerea mea.

am doua carduri cel de 8 GB a venit impreuna cu autoradio si am mai cumparat unu de 16GB.. insa la fel imi face...

imi puteti recomanda voi un kit,

P.S as vrea sa pastrez branding.zip si skinul de la diMKa - ultimate 7... multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#77

Dum Iul 16, 2017 4:57 am

Neme2013 scrie:
lemax55 scrie:Alt kit sau card ai incercat?


acesta il folosesc in prezent... https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=4803#p4803
o sa renunt la mapchanger daca este nevoie...HERE are tot ce iti trebuie dupa parerea mea.

am doua carduri cel de 8 GB a venit impreuna cu autoradio si am mai cumparat unu de 16GB.. insa la fel imi face...

imi puteti recomanda voi un kit,

P.S as vrea sa pastrez branding.zip si skinul de la diMKa - ultimate 7... multumesc

Incearca , nu contine map si poi.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Neme2013
Mesaje: 25
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 4:33 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#78

Dum Iul 16, 2017 7:13 am

am reusit pana la urma (partial).. am ramas la varianta iGO Primo 2.4 cea care a venit preinstalata cu aparatul 2din pe cardul de 8GB, am schimbat doar branding.zip si am adaugat skinul lui diMKa ultimate 7, am scos si vocea TTS care am adaugato eu... nu mai da eroarea aia enervanta ..

Insa mai am o rugaminte la voi.. aveti idee cum fac sa ruleze/vorbeasca iGO ul cand il minimalizez si ies in meniul principal al aparatului si dau drumul la radio/usb .. precizez ca pot asculta radio/muzica atata timp cat sunt pe iGO..
Multumesc...

dorxter
Mesaje: 11
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:50 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 4 ori
RCA 2018

#79

Lun Iul 17, 2017 5:54 am

Neme2013 scrie:am reusit pana la urma (partial).. am ramas la varianta iGO Primo 2.4 cea care a venit preinstalata cu aparatul 2din pe cardul de 8GB, am schimbat doar branding.zip si am adaugat skinul lui diMKa ultimate 7, am scos si vocea TTS care am adaugato eu... nu mai da eroarea aia enervanta ..

Insa mai am o rugaminte la voi.. aveti idee cum fac sa ruleze/vorbeasca iGO ul cand il minimalizez si ies in meniul principal al aparatului si dau drumul la radio/usb .. precizez ca pot asculta radio/muzica atata timp cat sunt pe iGO..
Multumesc...


Incearca sa adaugi in sys.txt, la grupul [gps] urmatoarele:

[gps]
background_navigation=1

Neme2013
Mesaje: 25
Membru din: Sâm Iul 08, 2017 4:33 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#80

Lun Iul 17, 2017 3:38 pm

dorxter scrie:
Neme2013 scrie:am reusit pana la urma (partial).. am ramas la varianta iGO Primo 2.4 cea care a venit preinstalata cu aparatul 2din pe cardul de 8GB, am schimbat doar branding.zip si am adaugat skinul lui diMKa ultimate 7, am scos si vocea TTS care am adaugato eu... nu mai da eroarea aia enervanta ..

Insa mai am o rugaminte la voi.. aveti idee cum fac sa ruleze/vorbeasca iGO ul cand il minimalizez si ies in meniul principal al aparatului si dau drumul la radio/usb .. precizez ca pot asculta radio/muzica atata timp cat sunt pe iGO..
Multumesc...


Incearca sa adaugi in sys.txt, la grupul [gps] urmatoarele:

[gps]
background_navigation=1


Perfect functional multumesc dorxter...

cundinic
Mesaje: 2
Membru din: Dum Feb 12, 2017 9:14 am
Has thanked: 5 ori
RCA 2018

#81

Joi Iul 27, 2017 4:15 pm

Am instalat de curand pe al meu GoClever 3540 (unii vor rade cred) kitul cu mapchanger, mai mult pt teste. Ruleaza destul de bine,poate cu ceva reactie intarziata, dar nu deranjanta.
Problema care se manifesta si pe acest kit, dar si pe kitul cu versiunea 2.4 (recomandata de Lemax55 la un moment dat) este generarea unor erori in cascada, banuiesc ca este legat de memorie (au forma Error 00000x...diferite cifre).
Mentionez ca aceste erori in 99.99% din cazuri apar in Bucuresti si daca retin bine aproape in zona centrala, eu fiind din provincie. Daca restartez aparatul in cateva minute se manifesta la fel.
Nu am nici instalate nici activate afisarea de cladiri 3d.
Intrebarea este daca memoria de 64Ram (stiu ca pe un anumit kit era si o setare in sys.txt pt alocarea memoriei Ram) este cauza principala sau un alt kit ar rula corespunzator.

misuC
Mesaje: 236
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:44 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 13 ori
RCA 2018

#82

Vin Iul 28, 2017 7:47 am

Mai fac "figuri" si la 128MB de ram orice Primo "chel".. sfat ramai la iGO 8.3... ar mai fi mem. interna f. mica unde nu prea potine poti pune mare lucru', iar de mem. externa iar nu poate fi vorba de o functionare corecta avand in vedere ca aparatul nu suporta carduri de viteza ci normale f. lente...
PS nu numai cladirile ci si o multime de fisiere , adica cam toate inafara de .fbl, fda, poi, speedcam sunt "mancatoare" de memorie!

titibicad
Mesaje: 23
Membru din: Dum Ian 08, 2017 1:31 pm
Has thanked: 32 ori
Been thanked: 2 ori
RCA 2018

#83

Mar Aug 22, 2017 2:25 pm

salut. va rog se poate un igo primo android pentru rezolutia 1920 x 1080. multumesc.

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#84

Mar Aug 22, 2017 5:23 pm

titibicad scrie:
Mar Aug 22, 2017 2:25 pm
salut. va rog se poate un igo primo android pentru rezolutia 1920 x 1080. multumesc.
Stimate coleg posteaza in sectiunea Android. Aici discutam despre iGO Primo pe WinCE.

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 105
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 40 ori
Been thanked: 27 ori
RCA 2018

#85

Dum Feb 25, 2018 1:17 pm

lemax55 scrie:
Dum Feb 05, 2017 6:29 am
iGO Primo 9.6.13.405512 cu mapchanger
Imagine
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Hartile (here si tomtom) se copiaza in acelasi folder map.
@lemax55 Folosesc acest kit si ceva vreau sa schimb si nu ma pricep. Cand salvez locatii favorite sau daca adaug poi personal in userdata imi afiseaza un icon (foaie de hartie si pix) care nu-mi place. Ce fisier trebuie modificat in branding sa-mi arate in locul acestui icon, altul (ex. steaua din brandingul simplu) sau altceva. Am incercat si cu fisier bmp pus in user icon din userdata 35x35 dar nu-mi arata acel bmp(probabil nu este dimensiunea corecta pentru rezol 320x240?) ci imi arata tot acel icon cu foaia de hartie. Ma puteti ajuta careva sa schimb acel icon?

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 105
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 40 ori
Been thanked: 27 ori
RCA 2018

#86

Mar Mar 13, 2018 1:17 pm

Am testat 2 kituri iGO 9.6.5.306142 si 9.6.2.209584 ambele cu mapcharger in ux. Instalate pe 2 aparate cu 480x272 , mapcharger nu este disponibil dar instalat pe un aparat cu 320x240 e disponibil. Aveti o explicatie?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 2812
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 400 ori
Been thanked: 1297 ori

Moderare

RCA 2018

#87

Mar Mar 13, 2018 4:55 pm

Verifica daca in ux-MapChanger_wince are rezolutia 320x240....

Avatar utilizator
vulpoiulJhon
Mesaje: 105
Membru din: Vin Apr 07, 2017 3:43 pm
Localitate: Târgoviște
Has thanked: 40 ori
Been thanked: 27 ori
RCA 2018

#88

Mar Mar 13, 2018 5:16 pm

rcv64 scrie:
Mar Mar 13, 2018 4:55 pm
Verifica daca in ux-MapChanger_wince are rezolutia 320x240....
Am ambele rezolutii

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 280
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1012 ori
Been thanked: 453 ori

Moderare

RCA 2018

#89

Vin Mai 11, 2018 3:23 pm

MapChanger lui sumsum la care am adugat un buton care sa lanseze scriptul de configurare utility.ini . descarca
Are traducere script ( doar RO si EN ) si posibilitate selectare content separat, pentru Happy Marriage.

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “iGO Primo”