Backup-uri diverse aparate


Scrie răspuns
lovetruth
Mesaje: 6
Membru din: Vin Iun 30, 2017 6:43 am

#91

Lun Iul 03, 2017 7:36 am

Great, thanks!

Nu stii, merge si pe Evolio E4350 Hi-Speed Plus ?... Sau - ce ar merge pe el?... Am un iGO 9.6.5.243966 pus de mine, gasit tot la voi pe site, mai demult. Dar hartile sunt din 2014, cu ceva licenta Mega. Si nu gasesc nici o licenta care sa mearga cu vreuna din hartile de pe gpszone.ro , din nefericire... Ce pot face?...

rcv64 scrie:
lovetruth scrie:Linkul nu merge, "Not found"...

rcv64 scrie:Backup Evolio Hi speed 5 cu procesor M2531-128M-4G

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Link refacut aici

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 665
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#92

Lun Iul 03, 2017 7:44 am

Daca e pus de tne ar trebui sa mearga fara probleme,harti gasesti aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=6410#p6410
Inainte de a deschide un subiect nou folositi functia de cautare.Faceti intotdeauna un backup al aparatului in PC !

lovetruth
Mesaje: 6
Membru din: Vin Iun 30, 2017 6:43 am

#93

Lun Iul 03, 2017 8:17 am

Asa am zis si eu - exact si pe asta l-am incercat, dar nu vede nici o harta din asta - suspectez ca licenta NQ nu mi-o vede. Am incercat si sa pun doar cateva fisiere .fbl , fda , poi, etc. , plus licenta din license. Exact acele tzari puse nu le vede de fel. Eu cred ca merg doar cele pentru care am eu ceva licenta Mega NNG din 2013, adica doar hartile din 2014 Q1. Ce imi recomanzi sa fac?...

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#94

Lun Iul 03, 2017 8:26 am

lovetruth scrie:Asa am zis si eu - exact si pe asta l-am incercat, dar nu vede nici o harta din asta - suspectez ca licenta NQ nu mi-o vede. Am incercat si sa pun doar cateva fisiere .fbl , fda , poi, etc. , plus licenta din license. Exact acele tzari puse nu le vede de fel. Eu cred ca merg doar cele pentru care am eu ceva licenta Mega NNG din 2013, adica doar hartile din 2014 Q1. Ce imi recomanzi sa fac?...

Nu are legatura licenta cu faptul ca nu-ti vede hartile.
Daca softul este pus de tine este ok, hartile se pun intr-un folder map sub forma de fisiere tip fbl (nu folder numit fbl).

lovetruth
Mesaje: 6
Membru din: Vin Iun 30, 2017 6:43 am

#95

Lun Iul 03, 2017 8:44 am

Dar asa le-am pus. Uite folder structure:

https://ibb.co/d4HgXv

rcv64 scrie:
lovetruth scrie:Asa am zis si eu - exact si pe asta l-am incercat, dar nu vede nici o harta din asta - suspectez ca licenta NQ nu mi-o vede. Am incercat si sa pun doar cateva fisiere .fbl , fda , poi, etc. , plus licenta din license. Exact acele tzari puse nu le vede de fel. Eu cred ca merg doar cele pentru care am eu ceva licenta Mega NNG din 2013, adica doar hartile din 2014 Q1. Ce imi recomanzi sa fac?...

Nu are legatura licenta cu faptul ca nu-ti vede hartile.
Daca softul este pus de tine este ok, hartile se pun intr-un folder map sub forma de fisiere tip fbl (nu folder numit fbl).

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#96

Lun Iul 03, 2017 9:13 am

Incearca kitul asta, contine Romania, Bulgaria si Grecia.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

lovetruth
Mesaje: 6
Membru din: Vin Iun 30, 2017 6:43 am

#97

Lun Iul 03, 2017 11:50 am

Mersi, am zis ca impartasesc un feedback. Merge perfect pe Evolio 4350 Hi Speed Plus. Am combinat continutul sys.txt al tau cu sys.txt al meu si a trebuit ca, odata deschis programul iGO, sa dezactivez GPS-ul si apoi sa dau Auto-Detect. Am pus sa porneasca de pe card versiunea asta (prin shell.ini).
L-am testat de mai multe ori si - doar o data, a dat eroare de memorie "Not enough memory". Oare de ce?... Oricum, apoi a pornit. Si - cand scoate cardul SD, porneste aplicatia de dinainte (iGO 9), pusa de mine mai demult.

Mersi, o zi faina tuturor!...

rcv64 scrie:Incearca kitul asta, contine Romania, Bulgaria si Grecia.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

lovetruth
Mesaje: 6
Membru din: Vin Iun 30, 2017 6:43 am

#98

Mie Iul 05, 2017 10:50 am

rcv64 scrie:Incearca kitul asta, contine Romania, Bulgaria si Grecia.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Am, totusi o mentiune. Nu anunta (vocal) nicicum curbele, sensurile giratorii, etc. Doar "Replanificare traseu". Ce pot face?...

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 1344
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta

#99

Mie Iul 05, 2017 11:03 am

Foloseste kitul de aici, schimba map, contine UK map.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

florance67
Mesaje: 1
Membru din: Dum Aug 20, 2017 10:43 am

#100

Vin Aug 25, 2017 6:31 pm

după instalarea upgrade_root.lgu,nu mai revine pe radio.

nanumihai84
Mesaje: 1
Membru din: Mie Aug 23, 2017 6:40 pm

#101

Lun Aug 28, 2017 2:18 pm

are cineva un firmware (ROM) de serioux upq430?

madalinost
Mesaje: 1
Membru din: Mar Iul 25, 2017 4:27 pm

#102

Joi Sep 07, 2017 7:42 pm

Backup pentru mio moov 200? Nu mai este deschis nici de catre PC.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 665
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am

#103

Vin Sep 08, 2017 4:56 am

Incearca sa copiezi pe un card de maxim 2gb folderele Cobia_300_32 si Minishell,daca intra in unlock cu ajutorul lui WinCmdr refaci flashul.Daca nu porneste redenumesti folderul Cobia_300_32 in Cobia_300_64 sau Default.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Backup-ul este moov200 n177 Cobia_300_32.
Inainte de a deschide un subiect nou folositi functia de cautare.Faceti intotdeauna un backup al aparatului in PC !

johann77
Mesaje: 17
Membru din: Dum Aug 27, 2017 3:16 pm

#104

Vin Sep 08, 2017 10:47 am

Un backup pentru Navman N40i are cineva???

Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 401
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin

#105

Vin Sep 08, 2017 1:31 pm

johann77 scrie:
Vin Sep 08, 2017 10:47 am
Un backup pentru Navman N40i are cineva???
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Scrie răspuns

Înapoi la “BACKUP Soft original”