Firmware Serioux GT500


Cucoarac
Mesaje: 7
Membru din: Mar Feb 07, 2017 11:44 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#1

Sâm Oct 28, 2017 10:56 am

Buna ziua.
Are cineva un firmware pentru Serioux GT500?
Multumesc

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3370
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 711 ori
Been thanked: 2144 ori

Moderare

#2

Sâm Oct 28, 2017 11:12 am

Cucoarac scrie:
Sâm Oct 28, 2017 10:56 am
Buna ziua.
Are cineva un firmware pentru Serioux GT500?
Multumesc
GT500 OS with processor 2521A

http://www38.zippyshare.com/v/2YewMQRO/file.html

Cucoarac
Mesaje: 7
Membru din: Mar Feb 07, 2017 11:44 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 2 ori

#3

Dum Oct 29, 2017 9:44 am

Multumesc

szabyyn
Mesaje: 10
Membru din: Dum Feb 12, 2017 7:41 pm
Has thanked: 2 ori

#4

Sâm Dec 02, 2017 11:43 am

Buna
Am incercat sa fac update de firmware, mi s-a blocat in procesul de firmware, dupa erase, ceva eroare la blocul 16 a memoriei, dupa care nimic. Nu-l mai pot porni.
Daca aveti ceva idei cum pot sa reinvii?

Mersi anticipat
Szabi

menyayto2
Mesaje: 9
Membru din: Vin Dec 16, 2016 10:54 am
Has thanked: 26 ori

#5

Lun Dec 25, 2017 6:26 am

Craciun fericit!
Am un Serioux GT500 care in flash are o 'interfata' cu 3 soft-uri de navigatie. In NavPatch o vad, cand conectec gps la pc NU-MI vede nici fisierele cu 'Interfata' cu 'View Hidden Files'.
Am pus soft iGO pe flash - nu prinde satelitii. E gps blocat cu interfata aceasta.
Ce pot sa fac sa pun in acest gps soft actual+harti?

Multumesc

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2569 ori

Moderare

#6

Lun Dec 25, 2017 6:50 am

Craciun Fericit si tie! In primul rand editeaza-ti postare ca nu se intelege ce vrei sa spui :D
Ai un kit primo mai jos cu RO map
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

menyayto2
Mesaje: 9
Membru din: Vin Dec 16, 2016 10:54 am
Has thanked: 26 ori

#7

Lun Dec 25, 2017 6:59 am

Memoria flash este ocupata 3 Gb, aceste fisiere care ocupa 3Gb nu le vad cand conectez gps-ul la pc, nu vad nici fisierul cu iGO, soft pe care-l vad in selectare din NavPatch
Daca formatez Memoria flash a gps-ul? mai porneste?

Multumesc
.

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2569 ori

Moderare

#8

Lun Dec 25, 2017 7:06 am

Nu formata.Daca copiezi pe card kitul,merge?

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3370
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: Constanta
Has thanked: 711 ori
Been thanked: 2144 ori

Moderare

#9

Lun Dec 25, 2017 7:36 am

menyayto2 scrie:
Lun Dec 25, 2017 6:59 am
Memoria flash este ocupata 3 Gb, aceste fisiere care ocupa 3Gb nu le vad cand conectez gps-ul la pc, nu vad nici fisierul cu iGO, soft pe care-l vad in selectare din NavPatch
Daca formatez Memoria flash a gps-ul? mai porneste?

Multumesc
.
Conecteaza gps-ul la pc si din File explorer-View- options- Change folder and search options in tabul Folder options-View sa faci activa optiunea Show hiden file and folders si sa debifezi Hide protected system files...
Iti spun asta pentru am mai gasit la alte aparate kiturile ascunse intr-un folder numit _System.....

menyayto2
Mesaje: 9
Membru din: Vin Dec 16, 2016 10:54 am
Has thanked: 26 ori

#10

Lun Dec 25, 2017 11:14 am

Multumesc frumos pt sfat, incerc si o sa anunt. Ai dreptate, Kit-urile cred ca sunt bagate in vreun foldar care nu-l vad.
Nu am incercat iGO sa-l pun pe card, o sa incerc.

BBF
Mesaje: 20
Membru din: Mar Dec 27, 2016 8:02 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 1 data

#11

Sâm Ian 05, 2019 3:21 pm

Buna! Am un GlobalTrotter GT500, care ramasese blocat pe calibrare. Am incercat sa pun firmware ul din nou, am copiat pe card, am dat reset si in momentul cand a inceput procesul m-a mancat si am bagat alimentarea la gps si s-a blocat, dand o eroare legata de bloc nu mai stiu cat. l-am restartat si nu a mai vrut?
Ma poate ajuta careva sa-l resuscitez? Exista posibilitatea sa-l desfac si sa fac strap intre 2 pini si sa-l fac sa functioneze sau, nu stiu, alta metoda?
Multumesc!

BBF
Mesaje: 20
Membru din: Mar Dec 27, 2016 8:02 pm
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 1 data

#12

Mie Ian 09, 2019 7:05 am

Am rezolvat partial problema. Am incercat alt rom si a luat-o. S-a incheiat cu succes (insa tot am o eroare in procesul de instalare fw si anume - INFO: BAG BLOCK NUMBER 18), insa dupa restart intra in procesul de calibrare si de oricate ori as incerca sa fac aceasta operatiune, nu trece mai departe. Practic se face recalibrare in bucla si nu-mi afiseaza interfata. Ce as putea sa-i fac?

http://prntscr.com/m4rl90

Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 365
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 685 ori
Been thanked: 1034 ori

Moderare

#13

Mie Ian 09, 2019 4:59 pm

Sa-ti citez ce spunea @ablbd in legatura cu acest aparat.

"Update obligatoriu de pe card formatat FAT16".

Aici firmware.

Daniel Cristea
Mesaje: 149
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 212 ori

#14

Mie Ian 09, 2019 9:42 pm

In primul rand ar fi bine sa stii ce versiune de GT 500 detii deoarece exista versiunea initiala cu procesorul de 500 Mhz si cea ulterioara cu procesorul mai nou de 800 Mhz ! FW pt ele sunt total diferite . Daca pt prima generatie se recomanda card de max 2 GB si formatare FAT 16 pe modelul mai nou merge card pana la 8 GB si oricare formatare FAT, FAT 32 si NTFS.
FW postat de victorpetroi mai sus este pt aparatul cu procesorul de 500 Mhz .

Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 193
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 332 ori

Moderare

#15

Joi Ian 10, 2019 6:52 am

Din pacate nu am o salvare cu LLDump din acest aparat, dar am o salvare destul de completa cu NDump din modelul mai vechi dotat cu MSB2521. FW din postul 13 este incomplet dar cam atit am reusit sa extrag din salvarile standard. Mai este nevoie de UPD, IPL_NAND, PAIRPAGE, NANDINFO, PARTINFO; probabil ca ar merge daca le "imprumutam" din orice pachet pentru MSB2521. Afara de asta mai este nevoie ca pe card sa existe un folder UI cu toate fisierele care trebuiesc copiate in RF2. Dupa ce romul (xip.bin) este incarcat si lansat, el ca copia automat tot ce gaseste in folderul UI. Spre seara voi urca acest continut. Referitor la resoftare: daca aparatul are procesorul mai nou MSB2531 atunci nu va face nimic cu un pachet pentru MSB2521, pur si simplu ignora tot ce este pe card dar nici nu porneste normal; ca sa plece normal se scoate cardul si se reseteaza. Doar cu titlu informativ dar si explicatia motivului pentru care pe card proaspat formatat se copiaza prima data UPD apoi restul fisierelor din pachet: UPD este de fapt un bootloader primar care, daca exista pe un card formatat FAT16, este executat cu prioritate fata de bootloaderul primar din memoria interna. Acest comportament se datoreaza unui program de fabrica dintr-un flash SPI care se incarca in RAM la fiecare bootare. Daca procesorul este MSB2531, nu va executa UPD pentru MSB2521 si ramine agatat in programul incarcat din flashul SPI, de asta trebuie resetat fara card in el.

LE: folderul UI ce trebuie pus pe card
Fişiere ataşate
UI.7z
(2.97 MiB) Descărcat de 14 ori
UI.7z
(2.97 MiB) Descărcat de 14 ori

Scrie răspuns

Înapoi la “BACKUP Soft original”